DCM és SEI Laser a K2022 kiállításon

K2022.blog-post-feature1

K 2022: A műanyag- és gumiipar vezető üzleti platformja

Tarts velünk és gyűjtsünk együtt új, jövőbe mutató impulzusokat a K 2022-n Düsseldorfban, ahol a világ minden tájáról érkező kiállítók a jövő perspektíváit és megoldásait mutatják be. Kiemelt téma lesz a körforgásos gazdaság, a klímavédelem és a digitalizáció, melyek elengedhetetlenek a globális kihívások fenntartható kezeléséhez és a jövő sikeres alakításához.

Nézd meg az alábbiakban milyen újdonságokkal találkozhatsz a Grimex partnereinél.

Amennyiben kérdésed lenne a vásárral kapcsolatban hívj a +36 30 288 6555 telefonszámon.

 

DCM ATN

4. csarnok C13 stand

Fedezd fel a DCM teljes gépkínálatát. Nézd meg a Panthere 4 bobinázó és áttekercselő gépét az új ASP automata vágó pozicionáló rendszerrel az egész napos élő bemutatón.

Bobina ellenőrző és javító rendszerek közül a Bobcat és Serval Vision gépeket találod majd a standon, illetve a SLEEVE zsugorcímke gyártó rendszert láthatod még élőben.

A technikai bemutatóhoz a vásár ideje alatt kérlek keresd Christophe PONDAVEN-t a DCM standján. Telefonszáma: +33 607 816 815

Panthere

SEI Laser

4. csarnok B16 stand

A SEI Laser az új PackMaster CW GP (Ground Position) gépet fogja kiállítani, amely nem csak azonnali munkaváltást, hanem jelentős gyártási idő és költségcsökkentést biztosít üzemeltetőjének. Ezzel a lézerrendszerrel műanyag fóliát vághatsz, riccelhetsz, jelölhetsz vagy perforálhatsz.

A lézer alkalmazása a flexibilis csomagolóanyagok gyártásában lehetőségek széles tárházát kínálja számodra: úgy mint a nyitáskönnyítés, az ablakos csomagolás, mikro/makro-perforáció a légáteresztő és/vagy a mikrózható csomagolások.

A technikai bemutatóhoz a vásár ideje alatt kérlek keresd Matteo Maffeis-t a Sei Laser standján. Telefonszáma: +39 346 169 8687

Packmaster-CW-GP

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .