Grimex Partnerek a Drupa 2016 Kiállításon

 

A világ legnagyobb nyomdaipari kiállítása
május 31-én nyitja kapuit!

 

 dru1602_ak01_INT_rgb01  

A 2016-os Drupa-n folytassuk közösen a feldolgozó szektor domináns trendjeinek felfedezését. Növelje hatékonyságát és termelékenységét egyszerűbb, okosabb működtetéssel, gyorsabb készenléti időkkel és kevesebb hibával.

 

Jöjjön el hozzánk és partnereinkhez és megmutatjuk azokat a nyomdai és kötészeti technológiákat, amelyek segítségével visszaszoríthatja a kiadásait (takarékosabb üzem, kevesebb ember). Ismerje meg azokat a rendszereket, amelyek segítenek, hogy nyomdája kitűnjön a rengeteg hasonszőrű versenytárs közül, melyekkel képes lesz több vevőt kiszolgálni, és az igényesebb megrendelőket magához is szoktatni!

 

Az általunk képviselt cégek standjain, ill. mobiltelefonon az alábbi időpontokban érhetnek el minket:

 

Szabó Szabolcs

Tel: +36 30 288 6555

Drupán kint tartózkodik:

05.31-06.10

Kádár Fanni

Tel.: +36 30 289 5222

Drupán kint tartózkodik:

06.03-06.05

 

Előzetes időpont foglaláshoz, kérem kattintson ide.

 

A Grimex Magyarország Kft. kiállító partnerei és standszámai a Drupán:

 

Amsky CTcP Amsky Flexo CTP  

AMSKY 9-es csarnok C21-es stand

 
Az Ausetter ofszet CTcP gépek mellett a legújabb Aurora Flexo CTP rendszereit fogja bemutatni.

 

Ofszet és Digitális kötészeti rendszerek

 

CMC Qcover  

CMC ITALIA 14-es csarnok A70-es stand.

 
CMC táblakészítő gépeit olyan kis nyomdák használják, akik a keménytáblás könyvgyártást gazdaságosan szeretnék megoldani saját üzemükön belül, mennyiségi korlátok nélkül.
 
A CMC Italia a HSV automata táblakészítő továbbfejlesztett változatait, valamint az igény szerinti keménytáblás könyvgyártás  gyártó sorát mutatja be.
 
További információt www.shortrun.hu oldalunkon talál!

 Bacciottini PitStopDGline  

BACCIOTTINI 6-os csarnok A81-es stand

 
Jusson versenyelőnyhöz ügyfelei hihetetlenül gyors kiszolgálásával a BACCIOTTINI automata biegelő- és perforálógépeivel. Standunkon a könnyű és gyors, szakképzett munkaerőt nem igénylő, automatizált gépek fejlesztéseit nézheti meg.
 
További információt www.automatabiegeles.hu oldalunkon talál!

 Digital Pioneer  

DIGITAL Srl. 6-os csarnok D82-es stand

 
Újdonság az automatizált ragasztókötő gépek sorában a belépőszintű Micra gép. A New Bind megújult gépeit láthatja új köntösben, amely gyártó elsőként a piacon saját fejlesztésű zárt PUR ragasztó rendszerrel dolgozik, ideális rendszer kis példányszámokat feldolgozó kötészeteknek.
 
További információt www.automataragasztokotes.hu oldalunkon talál!

 DigiBinder440  

KiSUN 13-as csarnok E06-os stand

 

Szeretne tartós és tökéletesen síkfekvésű fotókönyveket gyártani?
 
A KiSUN Digi Binder géppel a fotókönyvek hajtott íveinek összeragasztását végezheti el, így az átfutóképek is tökéletesen jelennek meg a könyvben. A Digi UV Coater bevonó gépekkel számos egyedi struktúrát vihet fel az ívekre UV lakkozással.
 
További információt www.photobookgep.hu oldalunkon talál!

 Mathias Bäuerle prestigefoldNET52 automata hajtogatógép  

MATHIAS BÄUERLE számos partner standon látható

 
Az MB automatizált hajtogatógépekkel a csökkenő példányszámú hajtogatott termékek gazdaságos gyártását oldhatja meg. Az állásidők csökkentésével, vagyis a rövid beállítási időkkel nagyobb termelékenységet érhet el.
 

Canon integrált nyomtatás és hajtás: 8-as csarnok B50-es stand
Hohner integrált hajtás és tűzés: 14-es csarnok B32-es stand
Egyéb: 16-os csarnok B46 -os stand, 6-os csarnok C60-as stand

 
További információt www.automatahajtogatas.hu oldalunkon talál!

 Smyth 88  

SMYTH 6-os csarnok C38-as stand

 

SMYTH cérnafűzőgépek nem csak ofszet vagy csak digitális nyomdák számára: ugyan azzal a géppel a digitális nyomatokat ofszet nyomott ívekkel kombinálhatja, vagy hagyományos cérnafűzött könyveket gyárthat.
 
Legújabb fejlesztésük egy inline cérnafűző és ragasztókötő rendszer.
 
További információt www.cernafuzogep.hu oldalunkon talál!

Fidia Drupa  

FIDIA 14-es csarnok C49-es stand.

 

FIDIA moduláris felépítésű biegelő, hajtogató, ragasztó, tépőszalag vagy szilikon papír felhelyező gépeivel az eddig kézzel végzett feladatokat cserélheti fel gazdaságos, gépesített műveletekre.  A Vampa-Trevi és Navona gépekkel luxus bevásárló tasakokat gyárthat íves adagolással.
 
További információt www.kreativkoteszet.hu oldalunkon talál!

Tecnomac fast  

TECNOMAC 6-os csarnok B02-es stand.

 
TECNOMAC vizes és száraz lamináló berendezéseit fogja bemutatni. A belépőszintű digitális lamináló rendszerektől egészen a nagyformátumú csomagolóanyag gyártó rendszerekig.
 
Új fejlesztés a V-Cube digitális UV lakkozó berendezésük.

 

Előzetes időpont foglaláshoz, kérem kattintson ide.

 

Csomagolóanyag gyártó és feldolgozó rendszerek

 

AVT Helios  

AVT 9-es csarnok C60-as stand

 
Automatizált nyomtatási folyamat ellenőrző rendszerek. Legújabb partnerünk a világ vezető nyomtatási folyamat ellenőrző rendszerek gyártója, amely minőség ellenőrző és nyomógép vezérlő rendszereket kínál keskeny és széles pályás címke és csomagolóanyag gyártóknak, ill. kereskedelmi nyomatokat előállító nyomdáknak.

 Lamina Blackline Bicker gluejet2  

LAMINA és BICKERS JMP 12-es csarnok A23-as stand.

 

LAMINA a kasírozó gépeinek legújabb fejlesztéseit, illetve a tovább fejlesztett automata adagolású hullámkarton dobozok ragasztására kifejlesztett GLUE LINE gépét mutatja be változatos opciókkal.
 
A LAMINA társkiállítójaként, a BICKERS JMP bemutatja ragasztóasztalait az egyedi formájú displayeket és dobozokat gyártó cégek számára.
 
További információt www.kasirozogep.hu oldalunkon talál!

 YoungShin Revotec  

YOUNG SHIN 11-es csarnok D03-as stand.

 
A Young Shin Giant és RevoTec gépek a karton és hullámkarton ipar vezetői sík kimetsző berendezései Dél-Koreában. Magyarországon is már számos üzemben megtalálhatóak, most a Drupán is megnézheti újdonságainkat.

ACE Elite  

ACE SIGNATURE 12-es csarnok A13-as stand.

 
Elite Folder Gluer karton és hullámkarton ragasztógépek gyors átállási idővel kis és nagy példányszámokkal is tökéletesen megbirkózik.

 Lasercomb NEO  

LASERCOMB 10-es csarnok B44-es stand.

 
Prodigi NEO berendezés a karton és hullámkarton Prodigi kivágórendszerek tovább fejlesztett verziója, mellyel a standard vágó, rajzoló és biegelő szerszámok mellett 3D marószerszámmal lett bővítve.
 
Az új opciónak köszönhetően a Prodigi NEO gépet táblás elemek kivágására is használhatja, legyen az többrétegű karton, hab, műanyag vagy fa.

 DCM Laminastar  

DCM Csoport – 10-es csarnok B37-es stand

 
A francia DCM csoport a csomagolóanyag gyártás és tovább feldolgozás teljes spektrumát mutatja be idén. A DCM USIMECA az új mélynyomó, lamináló, vágó-bobinázó és „sleeve” gyártó gépeinek fejlesztéseit mutatja be.
 
További információt www.foliafeldolgozas.hu oldalunkon talál!

 ABG SRI  

AB GRAPHIC International 17-es csarnok

 

Az ABG Digicon Series3 gépeit mutatatja be a HP társ kiállítójaként. A Digicon gépeket elképzeléseinek megfelelően alakíthatja stancoló, UV vagy diszperziós lakkozó, lamináló vagy melegfóliázó egységekkel.
 
További információt www.cimkefeldolgozas.hu oldalunkon talál!

 Cartes Gemini  

CARTES 10-es csarnok C41-es stand

 

Az idei kiállításon a  Gemini lézer feldolgozó szériának az újdonságait mutatja be a Cartes, amely géppel digitális és hagyományosan nyomtatott címkéket is fel lehet dolgozni, ill további felület nemesítési eljárásokat kombinálhat úgy mint aranyprégelés vagy szitanyomtatás.

 

Cartes az első és máig az egyetlen a címke feldolgozó piacon, aki félig zárt lézer rendszert használ, mellyel gyakorlatilag örök életű a lézer forrás.
 
További információt www.aranyozogepek.hu oldalunkon talál!

Alphasonic Melanie  

ALPHASONICS 10-es csarnok B16-1-es stand

 

Az ALPHASONICS ultrahangos mosórendszereit ofszet nedvesítő egységek és festékező művek alkatrészeinek mosására használhatja konstans nyomtatási minőséget biztosítva Önnek. Flexo aniloxhengerek mosására az egyik leghatékonyabb rendszer, amit találhat a Drupán.

 Systec VP  

ST CONVERTING 11-es csarnok A65-ös stand

 

Flexo formamontírozó rendszer, mellyel mikropontozás nélkül is könnyedén és pontosan tud formát ragasztani a VIRTUÁLIS KÉP segítségével. Csomagolóanyag gyártóknak a VIRTUÁLIS KÉP egy egészen új montírozó élményt nyújt a hullámkarton és az aranyozóklisé montírozógép

 

Előzetes időpont foglaláshoz, kérem kattintson ide.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .