Egy Gép, Három Művelet: Bacciottini OXO Multiskill

Facebook kép

 Egy Gép, Három Művelet

Bacciottini OXO Multiskill
a gyors és rugalmas kötészetek titkos fegyvere!

Egyetértesz velünk abban, hogy a papírfeldolgozás sosem volt egyszerű feladat? Képzeld el amikor minden perc számít. Vajon hány olyan helyzet adódik, amikor a munka valamiért lassan halad? Egy egyszerűbb termék elkészítéséhez is különféle gépeket, műveleteket és kezelő kollégák munkáját kell összehangolni, hogy minél gördülékenyebben folyjon a munka. Mindenre naponta odafigyelni nagyon frusztráló tud lenni, ugye?

Mit szólnál, ha mutatnánk egy papírfeldolgozó rendszert, amely egyszerűsíti és felgyorsítja ezt a fárasztó folyamatot?

íme az OXO MULTISKILL a Bacciottini Csoporttól.

Hányszor fordult már elő veled, hogy azért állt a hajtogatógép, mert a biegelést vagy perforálást végző kollégák nem készültek el időben?

Az OXO MULTISKILL gép lehetővé teszi a biegelést, perforálást és hajtogatást egyetlen menetben, amivel rengeteg időt spórolsz majd meg a papírfeldolgozó kötészetedben.

De mi teszi ezt a gépet egyedülállóvá?

A teljesen automatizált OXO MULTISKILL rendszer beállítása gyerekjáték bárki számára.

Mindössze meg kell adnia az érintőképernyőn az ívméretet, kiválasztania a kívánt pozíciókat és a hajtás mintát, ezt követően a rendszer automatikusan elvégzi a beállításokat. Rendkívül könnyedén válthat a biegelő és biegelő-hajtogató üzemmódok között, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Képzeld el, amíg a versenytársaid még mindig az abakuszt tologatják, addigra Te már rég végzett a munkával.

stencil.blog-post-image-3
IMG_1412 png kis2

Digitális nyomdád van?

Az OXO MULTISKILL gép digitális biegelő szerszáma speciális mátrix csíkkal rendelkezik, amely megvédi a digitális nyomatokat a kitörésektől, így a végeredmény mindig tökéletes lesz rekordidő alatt. Ha már idő...

Végre tervezhetővé válik a termelésed a figyelemre méltó, akár 9000 ív/órás sebességgel.

Míg egy hagyományos pedálos géppel akár egy órára is szükséged lehet a biegeléshez, az OXO MULTISKILL géppel ugyanez a munka mindössze tíz perc alatt elvégezhető.

Nincs más dolgod, mint a felszabadult időt hasznosabb, több pénzt hozó tevékenységre fordítani, vagy éppen az új ügyfelek kiszolgálásával tölteni. Ugye milyen jól hangzik?

De ez még nem minden!

stencil.blog-post-image

Az OXO MULTISKILL gép nem csak a termelékenységet és hatékonyságot növeli, hanem a minőséget is garantálja.

A Bacciottini Csoport hosszú évek tapasztalatával és innovációjával fejleszti biegelő rendszereit, és ez alól az új OXO MULTISKILL gép sem kivétel.

A gép masszív felépítése és megbízhatósága a cég összes termékére jellemző, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig megbízhatóan fog szolgálni.

stencil.blog-post-image-5

Az ergonomikus tervezésnek és helytakarékos kialakításnak köszönhetően az OXO MULTISKILL gép ideális választás kis helyen működő kötészetek számára.

Ha éppen nincs szükséged rá, a kirakó egysége egyszerűen lehajtható és rendkívül könnyen arrébb tehető.

Hogy miért érdemes még az OXO MULTISKILL rendszert használnia?

Egy nyomdában, pláne egy digitális nyomdában létfontosságú, hogy minden munka határidőre és a lehető legjobb minőségben készüljön el.

Bízd magad az OXO Multiskill-re, dőlj hátra és kerülj versenyelőnybe!

Kérd interaktív tájékoztatónkat és lépj be a jövőbe!

stencil.blog-post-image

Szóljon hozzá!





Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .