HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Keskenypályás Áttekercselőgépek

Stancoló és áttekercselőgépek hagyományos és digitális feldolgozáshoz

ABG Logo

ABG címkefeldolgozó rendszerek

Több mint 70 évével flexografikus nyomdaiparban Mark Andy az egyik legmegbízhatóbb név a nyomtató és feldolgozó berendezések piacán, szilárd, megbízható rendszereket kínálva a csomagolóanyag gyártóknak világszerte.

ABG Omega SRI

ABG omega SRI

Az Omega SRI egy erős, hatékony és sokoldalú címkefeldolgozó rendszer, amely három nagy sebességű  funkciót kínál: vágás, áttekercselés és ellenőrzés.

ABG Vectra ECTR

vectra_ECTR_új

A Vectra revolveres áttekercselő sorozatunk a világ legfejlettebb áttekercselői. 

A Vectra áttekercselőgépekkel képes lesz gyorsan végezni megbízói munkáival, rövid szállítási határidőket adni, felszámolni raktárkészleteit a cash flow növelése érdekében és nem utolsó sorban csökkenteni a hulladékot. 

ABG Vectra SGTR

Vectra_SGTR_új_v

Teljesen automatikus átállású ragasztómentes AutoSet Vectra SGTR géppel rengeteg költséges beállítási időt megspórolhat.

Csak adja meg a rendszernek a duda külső átmérőjét és a mechanikus pozíciók pontosan beállnak és már is kész a következő munkára. 

ABG Ti200 RFID adagoló

ABG RFID TI 200

Az Omega Ti200 RFID adagoló egy belépőszintű gép amellyel rádió frekvenciás (RFID), illetve EAS termék figyelő nyákokat helyezhet az előre kinyomtatott címkék alá

ABG Converting Line

ABG Converter

A Converter Series 3 egy teljesen moduláris feldolgozó sor amely teljesen az Ön igényeinek megfelelően konfigurálható.

Bármi legyen az elképzelése, a rotációs stancolástól, flexo nyomtatástól, az inkjet nyomtatástól, a laminálástól, a hideg és meleg prégelésig a Converter Series 3 minden alkalmazással felszerelhető gyártósor.

ABG Vectra HDTR

vectra_HDTR_új

A HDTR egy 4 tengelyes revolveres áttekercselőgép, kifejezetten nagy átmérőjű és nehezen feldolgozható anyagok feldolgozására lett fejlesztve. Akár 500 mm-es tekercset is fel tud dolgozni vele és a legtöbb nyomógéppel egy menetben használható mechanikus vagy elektromos integráció nélkül. 

ABG RTS Ívrevágó

ABG rts sheeter

Az RTS egy szervo vezérelt késes ívrevágó. 330 mm, 430 mm és 530 mm-es pályaszélességekben elérhető és regiszterre, hosszra vagy címkeközre beállítva darabolhat vele +/-0.15 mm pontossággal.

cartes-logo_v

Cartes címkefeldolgozó gépek

Gemini szemirotációs feldolgozó rendszer

Gemini_5_v
http://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png

Gemini lézeres feldolgozó rendszer

Cartes Gemini