HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Keskenypályás Flexo nyomógépek

Címke, karton és fólianyomó gépek keskenypályás flexo nyomdák számára

mark_logo_2016_v

Mark Andy flexonyomó gépek

Több mint 70 évével flexografikus nyomdaiparban Mark Andy az egyik legmegbízhatóbb név a nyomtató és feldolgozó berendezések piacán, szilárd, megbízható rendszereket kínálva a csomagolóanyag gyártóknak világszerte.

MA 2200

Mark Andy 2200

A Mark Andy 2200 flexonyomógépet, rugalmas és változatos opciós csomagokkal, olyan címkenyomóknak ajánljuk, akik alacsony beruházási költségek mellett egy olyan megbízható, rugalmas gépet szeretnének, amit bármikor továbbfejleszthetnek, ahogy az üzletük fejlődése azt megköveteli.

MA P4

Mark Andy P4

Csak egy Performance Series P4 gép képes arra, hogy egyesítse két hagyományos nyomógép teljesítményét - növelje termelékenységét és tágítsa határait. A két különböző nyomómű kialakítással kapható gép lehetővé teszi, hogy kihasználja a meglévő nyomóhenger készleteit. Moduláris kialakításával a P4 bármilyen változó üzleti igényhez alkalmazkodik.

MA P7

Mark Andy P7

Performance Series P7 - Platform végtelen lehetőségekkel. Technológiai csúcskategória, egyedülálló teljesítmény.

A szenvedélyes mérnökmunka és innováció eredményeként megszületett díjnyertes, kategóriájában legkiválóbb Performance Series P7 gép a Performance Series családban a legtöbb újítást kínáló gép. A P7 a legmodernebb, hatékony választás a legösszetettebb nyomtatási alkalmazásokhoz. 

MA P3

Mark Andy P3

A Performance Series P3-at gyors megtérülésre és a címkenyomtatási igényekben beállt jelenlegi és jövőbeni változásokra adott gyors reakciókra tervezték. Jellemzője az egyedülálló, rövid pályautas nyomtatási platform és az iparágban elérhető legrövidebb készenléti idők.

MA P5

Mark Andy P5

Performance Series P5 - Vitathatatlan erő és megkérdőjelezhetetlen teljesítmény. Újrafogalmazta a "flexo" jelentését.

Profitábilitásra és a vevők igényeire adott válaszokra tervezve, a Performance Series P5 a legjobb választás a magas termelékenységű öntapadós alkalmazásokhoz. A gép szervo alapja újraértelmezi a termelékenységet egyszerű kezelhetőségén, kiváló nyomtatási minőségén, extrém gyors átállási idején és hatékony hulladék csökkentésén keresztül - még kis példányszámok esetén is.

Digitális

Mark Andy digital-one

A Mark Andy és egyéb digitális címkenyomtató gépeiről itt talál bővebb információt

http://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png