mg bacciottini

Az Ön kötészetében melyik az a művelet, ami a legjobban lassítja a munkát?

 

Okozott-e már önnek gondot egy-egy szűkös gyártási határidő bevállalása?

Mit gondol mennyi pénzt dob ki az ablakon, ha az értékes munkaerejét órákra leköti lassú, kézi műveletek végzésével?

 

Kiszámolta már mennyi megrendelésre van szüksége naponta, hogy könnyedén kitermelje gépei árát, mire azok elavulnak? Az elvárt nyereségről nem is beszélve, amiért valójában dolgozik.

 

A mai nyomdáknak, mint az Öné, is rengeteg megrendelés feldolgozására van szüksége naponta, és hogy lépést tudjon tartani a versenytársakkal nem engedheti meg magának a hosszabb gyártási határidőket. Hogy miért?

 

Mert rengeteg olyan cég van, akiknek létkérdés a gyors munka, és akik, ha Ön a versenytársainál kiemelkedőbb szolgáltatást nyújt, ezért a szokásos pénzek helyett többet, sokkal többet is áldoznának.

 

Arról nem is beszélve, hogy ha gyorsabban dolgozik, egyre több megrendelést vállalhat be naponta, így úgy növelheti az elégedett megrendelői számát, hogy még Önnek is több bevétele lesz a nap végén.

 

De miért is olyan nagy baj a lassabb kötészet?

 

Ha gondolkozott már azon, hogy hogyan tudná magához láncolni ügyfeleit, akkor már biztosan rájött arra, hogy egy nyomdának nagyon nehéz egy ütős, jól kommunikálható előnyt felmutatnia a piacon, amitől özönlenének az ügyfelek.

 

Az egyetlen bátran vállalható előny a rugalmasság, és csak ezután beszélhetünk gyorsaságról. Hiszen az árat leszámítva, mi másért választanák ügyfelei az Ön nyomdáját?

 

Olcsón dolgozni meg senki sem szeret, hiszen a hónap végén ki kell fizetni a számlákat, munkatársakat és nem azért dolgozik, hogy csak egy kevéske pénze maradjon a végén.

 

Ha az árból nem enged, egyetlen esélye maradt a rugalmasság és a gyorsaság. Ugyanakkor az Ön versenytársai sem ülnek tétlenül, mivel ők sem akarják lenyelni a békát, ezért minden lehetséges esetben szorongatják az Ön árait.

 

Vannak úgynevezett ügyfél mágnes gyorsnyomdák, ahol…

 

 • Ma már nem 2 jól felkészült, magas fizetést kapó munkatárs végzi napi 3 vagy több órában a biegelést
 • Ma már nem csak gyorsan, de mindig ugyanolyan magas színvonalon, kitűnő minőségű munkákat adnak át ügyfeleiknek

 

A ma még lassú, körülményes biegeléssel ne akadályozza a jól fizető „villám” határidők bevállalását!

 

Ismerkedjen meg a Bacciottini Pit Stop biegelő- és perforálógép előnyeivel, amely kifejezetten a digitális nyomdák igényeire lett kifejlesztve.

 

Bacciottini DGLine

 

A Bacciottini Pit Stop gépével leegyszerűsítheti a munkafolyamatait. A teljesen automata beállítású biegelőgéppel kevesebb munkaerőt köt le, ezzel időt és pénzt takarítva meg cégének. De ez még nem minden, nézze meg milyen egyszerű kezelni!

 

A standard papír méret 36 x 65 cm, de választhat bővített adagolót is 36 x 85 cm-es méretben

 

A Pit Stop 36 gép használatakor azt fogja tapasztalni, hogy vastagabb papírokat is törésmentesen előkészítheti hajtogatáshoz, különösen a digitális nyomatoknál, mert a digitális nyomatokhoz fejlesztett biegelő lénia egy speciális mátrix csíkkal fedett, így védi a nyomatokat a kitöréssel szemben.

 

 • A speciális biegelő szerszámon kívül 3 standard és egy mikro perforáló szerszámból választhat.
 • A Bacciottini Pit Stop gépekkel egyszerű és gyors beállítás után az íven több helyen is maximális pontossággal dolgozhat. A legkisebb beállítható távolság 0,1 mm!
 • Amikor visszatérő megrendelése lesz méregetés nélkül neki fog tudni kezdeni a munkának. Hiszen a munkák adatait a gépben tárolhatja, nagyon egyszerűen, érintőképernyő használatával visszahívhatja és pár másodperc múlva már dolgozhat is.
 • Az új munkák beállításával egy-két perc alatt végezni fog, hiszen elegendő a szerszámot kiválasztania és a szerszám leütés pozícióját megadnia az íven belül.
 • Kérésre takarékos verzió monokróm LCD kijelzővel is kérhető.
 • A használat során sosem fog látni karcolásokat a finomabb papírokon, mert a nonstop szívófej gumi védőbevonattal rendelkezik.

 

Tized idő alatt elkészül majd a biegelés és perforálással. Amíg egy egyszerű géppel 1 óra a biegelés, addig a Bacciottini géppel 10 perc alatt megvan. Először azt fogja észrevenni, hogy a munkatársainak több szabadideje lett.

 

Egymással beszélgetnek, megszűnik a korábbi rohangálós, lázas munka a kötészeten. De ne ijedjen meg, hiszen ez volt a célunk. Nincs más dolga, hogy a felszabadult időt hasznosabb, több pénzt hozó tevékenységre fordítsa, vagy éppen az új ügyfelek kiszolgálásával töltse ki a megnyert időt, ami extra bevételt jelent Önnek. Ugye milyen jól hangzik? De ez még nem minden!

 

Tapasztalataim szerint a gépvásárlás után már nagyon ritkán bővítik tovább a tulajdonosok a gépeiket, így sokszor nem tudják a gépben rejlő összes lehetőséget kihasználni, ezért a csomag ajándékunk a következő:

 

Amennyiben a “lendület csomagot” választja úgy a standard biegelő szerszámon kívül egy mikro perforáló készletet és még 2 szabadon választott perforáló szerszámot is ajándékba kap, amennyiben most ajánlatot kér tőlünk. Nem elég?

Ráadásként a szállítás és beüzemelés költségét is mi álljuk.

 

Tudom, hogy a prezentáció olvasói között van, aki már megértette, hogy miért van szüksége egy automata biegelő- és perforáló gépre, és miért van szüksége rá azonnal! Kattintson a szöveg alatt megjelenő Ajánlatkérés gombra most!

 

Már említettem, hogy a Bacciottini Pit Stop 36 gépével leegyszerűsítheti a munkafolyamatait. A teljesen automata beállítású biegelőgépe kevesebb munkaerőt köt majd le, ezzel időt és pénzt fog megtakarítani cégének.

 

Mind ez és a korábban felsorolt előnyök túl jól hangzanak? Hát ne higgye el nekem, higgye el Szente Tamásnak a Prime Rate Nyomda termelési igazgatójának, aki azt nyilatkozta:

 

„Egy digitális nyomdában létfontosságú, hogy minden munka határidőre és a lehető legjobb minőségben készüljön el. Nem szeretem, ha a kötészetnek kapkodnia kell, ezért választottuk a gyors és rugalmas Baccottini automata biegelő- és perforálógépet!”

 

Előfordult olyan is egy partnerünkkel, aki egy év használat után, annyira meg volt elégedve a Bacciottini gép teljesítményével, hogy nem becserélte, hanem a meglévő gépe mellé még egy nagyobb formátumú, dupla olyan teljesítményű Bacciottini biegelő és perforáló gépet vásárolt tőlünk, mint a korábbi gépe.

 

És nyugodtan megbízhat a Bacciottini gép minőségében, mert most többet kaphat tőlünk, mint amire általában a piacon számíthat. Részletekért csak kattintson az Ajánlatkérés gombra most!

 

7 jó ok, amiért érdemes a Bacciottini biegelő- és perforáló gépet választania.

 1. Mert könnyű használni, így szakember sem szükséges hozzá.
 2. Akár 6000 biegelés vagy perforálást is elvégezhet óránként.
 3. 20 eltárolható programmal rendelkezik, 20 művelettel programonként.
 4. Egy teljesen új munkát pár másodperc alatt be fog tudni állítani.
 5. Szerszámcsere, vagyis az átállás biegelésről perforálásra nem igényel többet egy-két percnél.
 6. A legkisebb beállítható távolság 0,1 mm, ennél pontosabb gépet nehezen fog találni a piacon.
 7. Soha többé nem kell a drága munkaerejét hosszan lekötnie a lassú és körülményes biegeléssel, így hasznosabb feladatokat is végezhet az Ön számára.

 

Hogyan működik az ajánlatkérés?

Amennyiben még bizonytalan a gépekkel kapcsolatban válassza a legördülő menüből az általános tájékoztatót kérek opciót és küldök Önnek egy információs csomagot a Bacciottini teljes termék palettájáról.

 

Ha az Ön nyomdájában jellemzően kis példányszámú munkák fordulnak meg naponta, akkor a „Lendület csomagunk” Önnek szól, válassza az új B3-as formátumú belépőszintű Pit Stop 36 gépet az ajándékcsomaggal.

 

Nagyobb teljesítményre van szüksége?

 

B3-as formátumban választhatja 7500 ív/órás sebességgel a Mini Speed gépet, illetve B2-es formátumban a 8000 ív/órás sebességgel az AF Speed gépet, mellyel akár 600g/m2-es kartonokat is feldolgozhat.

 

Vegyes ofszet és digitális nyomatok feldolgozására belépőszinten a DG Line gépet választhatja B2-es formátumban 6500 ív/órás sebességgel, illetve a megnövelt sebességű 8000 ív/órás DG Line 8000 gépet könnyített érintőképernyős vezérléssel.

 

B2-es formátumban a Pulsed Perforation opcióval az AF Speed és a DG line gépek funkcióját bővítheti egy programozható hosszanti ütemperforáló egységgel, mellyel akár folyamatos hosszanti perforálást végezhet, vagy részleges perforálással letéphető kuponokat készíthet.

 

Nagy példányszámú biegeléshez vagy perforáláshoz az FM High Speed gépet válassza, mellyel akár 14000 ív/órás sebességgel dolgozhat.

 

Amennyiben nagyobb példányszámú Z hajtáshoz készítené elő az íveket, úgy a D2H High Speed két fejes géppel 11000 ív/órás sebességgel egy menetben végezheti el az alsó és felső biegelést, illetve egy menetben biegelhet, lyukaszthat vagy perforálhat.

 

A biegelést követően akár 600 g/m2-es kartonokat is online hajtogathat a Magic EasyFold gépekkel egy hajtással. A kétfejes D2H géppel kombinálva asztali naptárak „lábát” készítheti el egy menetben, illetve a DG Line géppel kombinálva például fotókönyvek belíveit készítheti elő.

 

A Butterfly E2F géppel 450 g/m2-ig két párhuzamos hajtással dolgozhat, mellyel jellemzően éttermi menükártyák és hasonló termékek előállítására használhatja akár 11000 ív/órás teljesítménnyel.

 

Remélem a rövid bemutatók segítségével sikerült kiválasztani az Önnek megfelelő rendszert. Nincs más dolga csak válassza ki az Önnek megfelelő gépet a legördülő menüből és kattintson az Ajánlatkérés gombra és hamarosan küldöm Önnek a személyre szabott ajánlatát!

 

Ha még mindig bizonytalan az Önnek megfelelő Bacciottini automata biegelőgéppel kapcsolatban nyugodtan válassza az Általános Tájékoztató lehetőséget és bővebb tájékoztatót küldök Önnek a Bacciottini biegelő és perforáló gépek által nyújtott előnyökről.

 

Köszönöm a figyelmét, sok sikert és rengeteg profitot kívánok az Ön gyors és rugalmas nyomdájának!