Miért ne gyártanád te a legmodernebb hajlékonyfalú csomagolásokat?

Észrevetted, hogy a te gyártóid is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a modern fogyasztói igényekre?

Tudtad, hogy a hajlékonyfalú csomagolás stratégiai szerepet játszik az élelmiszer- és italgyártásban, valamint a napi fogyasztási cikkek ágazatában?

Szeretnéd te is lenyűgözni ügyfeleid, olyan innovatív megoldásokkal, mint a könnyen nyitható, ablakos, páraáteresztő vagy a mikrózható csomagolások?

Emelkedj ki flexibilis csomagolásaiddal és nyűgözd le ügyfeleidet a SEI Laser által biztosított rugalmasságoddal.

seilaser_logo@2x
Packmaster-Conveyor-HiRes-noborder

Csomagolj Te is flexibilisen

A Sei Laser PackMaster gépeivel.

Packmaster web direction

Mit gondolsz, miért érdemes neked is szemmel tartani a változó fogyasztói trendeket és igényeket?

Olyan igényekre gondolunk, mint az ablakos csomagolás egy olyan módszer, ahol a vásárló láthatja, hogy mit választ. Vagy ott van például a friss termékek megvásárlásának lehetősége; a frissességnek és a csomagolás könnyű felnyitásának, lezárásának és a termék láthatóságának a lehetősége.

Azok a csomagolások, amik a vásárlók életét megkönnyítik és kényelmes megoldásokat kínálnak, jobban fogynak a boltok polcairól. Mit szólnál, ha a te csomagolásaid is ilyenek lennének?

 

Hogyan lehetsz képes te is ilyen lenyűgöző csomagolásokkal berobbanni a piacra?

A SEI Laser rendszereivel számodra is elérhetőek lesznek a különböző innovatív hajlékonyfalú csomagolások.

Ma manapság rendkívül keresett nyitás könnyítés, az ablakos csomagolás, a könnyen szellőző és a mikrohullámú sütésben használatos páraáteresztő csomagolások elkészítése többé nem jelent kihívást számodra.

Légy te is hatékony, villámgyors és rendkívül rugalmas a SEI Laser gépeivel. 

A SEI saját fejlesztésű szoftvere számodra is lehetővé teszi, hogy egyedi mintákat tervezz a csomagolásokra méghozzá percek alatt, így mindig a piaci igényeknek megfelelő, lenyűgöző termékeket állíthatsz elő.

Packmaster CW Conveyor
Packmaster Cross Web GP

Válts fokozatot és kapcsolj lézersebességre!

A SEI mozgó optikával ellátott galvanométeres lézerfejei segítségével 400 m/perc sebességgel is képes leszel dolgozni, de ha még ennél is többre vágysz használj rögzített optikájú fejeket és a pályairányú mikroperforációs applikáció során akár több mint 500 m/perc sebességre is szert tehetsz.

Ne csak gyorsan dolgozz, pontosan is!

A SEI Laser rendszereivel hibamentes munkára leszel képes nem csak az anyag eltávolításában és a makro/mikroperforációban, de a teljes csomagolás során garantálják a tökéletes minőségét és funkcionalitását.

Képzeld el, hogy percek alatt beállíthatod a gépet, és már indulhat is a gyártás.

A lézeres technológiával vállalkozásod gyorsabban és rugalmasabban reagálhat az ügyfeleid kérésére, így elérhetővé válik a sokoldalú formatervezés anélkül, hogy napokba telne egy forma elkészítése.

Képzeld el azt a világot ahol többé nem kell a vágólemezekkel bíbelődnöd. Egy világot, ahol egy érintőképernyő segítségével percek alatt ráálhatsz bármilyen munkára, amit az ügyfeleid elképzelnek.

Packmaster Cross Web WP
Packmaker

Úgy érzed belépnél a flexibilis csomagolóanyagok világába? Válaszd a SEI gépeit! Hogy miért?

A Sei Laser A PackMaster és PackMaker gépek már bizonyítottak, hiszen több ezer elégedett vásárló jelentheti ki, hogy valóban könnyen integrálhatóak már működő vagy épp most épülő gyártósorokba.

Kezelésük elsajátítása nem jár nehézséggel és nem szükséges hozzá szakmai tapasztalat. Az érintőképernyős kezelőfelülettel egyszerűen segítségével bárki számára gyerekjáték a gép kezelése és átállítása.

A SEI Laser gépeivel, most számodra is elérhetővé válnak a legmodernebb csomagolási módszerek.

Ha nem szeretnéd kihagyni az új termékekben rejlő lehetőségeket, akkor kérd interaktív tájékoztatónkat még ma, és fedezd fel,hogy hogyan válhatsz piacvezetővé az innovatív csomagolástechnológiával!!

szabolcs