HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Szélespályás Anilox hengerek és mosóberendezések

Anilox hengerek és mosóberendezések szélespályás flexo nyomdák számára

cheshire logo

Cheshire Anilox Technology

Kiemelkedő minőségű lézer vésett anilox hengerek és sleevek gyártója, melyekkel tökéletesítheti nyomtatási folyamatait.
A Cheshire Anilox Technology számos piaci területet kiszolgál a flexibilis csomagolóanyag, hullámkarton, címke, boríték, fém és ofszet nyomda üzemek vezető beszállítójaként

Anilox Sleevek

Amsky Aura 400

A Cheshire nagynyomású levegős rögzítésű henger kivitelezése jobb rázkódás csillapítást és könnyű felhelyezést biztosít Önnek.

Az oldal nyílások védelmére számos alapanyagot biztosít a belső rétegek és korrózió elleni védelemhez

http://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png
alphasonics logo

Alphasonics Ultrahangos Tisztító Rendszerek

Az Alphasonics ultrahangos anilox és egyéb ipari tisztító rendszerek gyártója elkötelezett a kimagasló tisztítási eredmények mellett, ezért minden ügyfelének a leggyorsabb megtérülésű, legalkalmasabb rendszert ajánlja az ügyfelei 100%-os megelégedettsége mellett.

Anilox és mélynyomó henger tisztító rendszerek

Narrow új 500px-v

Az Alphasonics olyan tisztító rendszereket kínál, melyekkel sérülés nélkül lehet bármilyen sűrűségű hengert tisztítani profi személyzet nélkül és mindig tiszta lesz a felhordó henger. Kínálatunkban számos modellből lehet választani, pénztárcájának és igényeinek megfelelően.

Az ultrahangos rendszerek fejlesztéseinek eredményeként nem csak a legmagasabb tisztítási hatékonyságot kínáljuk, de teljes biztonsággal használhatja gyakori tisztítási programokra is berendezéseinket a hengerek bármilyen sérülése nélkül.

Alkatrész tisztító és ipari víz keringető rendszerek

Midi új 500px-v

Az Alphasonics fáradhatatlanul dolgozott éveken át, hogy a kamra rákelek, festék tálcák és egyéb nyomdagép alkatrészeinek tisztítására kidolgozzon egy olyan hatékony módszert, ami a legkevésbé terheli a környezetet. Az ultrahang hatékony tisztítási képességét kombinálva a flokkulációs folyamattal (nem kívánatos szilárd anyagok körülzárása) született meg a lehető legjobb alkatrészmosó és ipari víz-újrahasznosító rendszer a nyomdaiparban.

Az AS alkatrészmosó rendszerek ezeket a lehetőségeket kis- és nagy nyomdának is elérhetővé teszik, így akár a  környezetvédelmi jogszabályok előtt is járhatnak. Minden rendszer egyszerű, biztonságos, könnyen használható és páratlan megtérülési potenciállal rendelkezik.

Nyomóforma tisztító rendszerek

MIDI-iTABLE-v

A flexo nyomdák erősen függnek a nyomóformák minőségétől, az Alphasonics kifejezetten nekik fejlesztette formatisztító rendszerét. Ma már a digitálisan készített formák korában, a nyomtatás alapvető eleme csak akkor lesz hatékony, ha a formák minden munkánál ugyanolyan tökéletes állapotban vannak. A hagyományos tisztítás során gyakran sérülhetnek a formák. Forma tisztító géppel elkerülheti a költséges újra gyártást is.