HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Szélespályás áttekercselő és bobinázó gépek

Áttekercselő és bobinázó gépek szélespályás flexo nyomdák számára

dcmatn-logo-v

Nyomtatási és feldolgozási rendszerek a karton és flexibilis csomagolóanyag gyártók számára

A DCM kínálatában számos bobinázási, ellenőrzési és javítási feladtra alkalmazható áttekercselő rendszert talál 400 mm-es pályaszélességtől

Bobcat

DCM Bobcat

Kompakt sokoldalú kész termék ellenőrző és javító gép 650 mm szélességben

Serval

Amsky Aura M600

Keskenypályás és kisméretű tekercsek feldolgozására való gép. Kompakt kialakítású gép AC motorokkal vezérelt tengelyekkel és elektronikus feszítés vezérléssel. A konzolos kialakítású tengelyek rendkívül könnyen elérhetőek, így a tekercsek könnyen felrakhatóak és levehetők.

Tigre

DCM Tigre

A TIGRE egy dupla tengelyes revolveres tekercsváltású áttekercselő. Az ilyen típusú áttekercselő sok felhasználó számára a legjobb megoldás, mivel megfelel mind a ma, mind a holnap igényeinek. Az újratöltési idő kevesebb, mint 25 másodperc.

A feltekercselő tengelyek és a továbbfejlesztett pályafeszítés-szabályozás lehetővé teszik az összes hajlékonyfalú csomagolásban általában használt film és laminátum vágását. Az automata kirakó rendszer tovább könnyíti a gépkezelő munkáját, így a műszak vége felé sem növekszik a hibák lehetősége.

Leopard 2

DCM Leopard 2

A Leopard 2 cigarettapapír és parafa mintázatú filterbevonó papír vágására és feltekercselésére kifejlesztett berendezés

Babycat 4

DCM Babycat 4

Zsugorcímke (sleeve) áttekercselő és ellenőrző rendszer a kész tekercsek ellenőrzésére. Számos opcióval bővíthető az Ön ellenőrzési igényeinek megfelelően.

A BABYCAT áttekercselő gép a hibás sleeve tekercsek ellenőrzésére és korrekciójára használhatja (rossz nyomat, rossz tekercselés, rossz feszesség, illesztési hibák). A BABYCAT két irányban is működtethető.

Baghera

Amsky Aura 600

Kompakt bobinázó gép 500 mm pályaszélességtől 1450 mm-ig. Könnyen kezelhető, alacsony szervizigényű és energiatakarékos kialakítása miatt kiváló belépő gép a flexibilis feldolgozók számára

Panthere

DCM Panthere 4

A Panthere egy széles körben használt gép világszerte, melyet a könnyű használat mellett, a pontos feszítés szabályozásának, vágási pontosságának és az akár 800 mm átmérőjű feltekercselési kapacitásának köszönhetően ért el.

Jumbo

DCM Jumbo

A JUMBO áttekercselő egy sokoldalú bobinázó gép flexibilis anyagok feldolgozására, ha igazán nagy méretű tekercsek dolgozna. A letekercselés átmérője akár 1500 mm is lehet, míg a feltekercselés 2x1000 mm.

Leopard LMA

DCM Leapard-LMA-v

A Léopard egy automata egy revolveres átállású áttekercselő, mely magas termelékenységet tesz lehetővé vékony, nem nyúlékony anyagokkal, például: Papír, PET, OPP, fólia és normál vastagságú laminátumokkal.

Puma

DCM Puma

A PUMA a DCM több mint negyven éves tapasztalátán alapuló felület hajtott áttekercselő papír és kartonanyagok feldolgozására.

http://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png