HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Szélespályás Lamináló és bevonógépek

Lamináló és bevonógépek szélespályás flexo nyomdák számára

dcmatn-logo-v

Nyomtatási és feldolgozási rendszerek a karton és flexibilis csomagolóanyag gyártók számára

Laminastar 2

DCM Laminastar2

A DCM több mint 40 éves tapasztalattal alkotta meg a Laminastar gépet, mely strapabíró, intenzív munkavégzést tesz lehetővé oldószermentes laminátumok készítéséhez.

Laminastar Combi

DCM Laminastar Combi

A Laminastart combi többoldalú felhasználást biztosító rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy minden felhasználó követelményeinek megfeleljen. Oldószeres vagy oldószermenter laminálásra is használható, akár inline triplex laminátumok gyártására is. PVDC bevonásra, lakkozásra, meleg vagy hidegen heggedő bevonatok felvitelére is alkalmas a cserélhető kocsis felhordó rendszer segítségével.

Bivalam

DCM BivaLam-v

Offline bevonó egység tökéletes kiegészítője a keskeny és közepes pályás nyomógépének. A Biva mélynyomógépek nyomó állomása gép alapja. Moduláris felépítésének köszönhetően használható bevonásra és száraz laminálásra, illetve forma bevonásra pl. hidegen hegedő ragasztó felhordására regiszterben

Laminastar 4

DCM Laminastar4

Több mint 40 év tapasztalat felhasználásával készült a gép, az utóbbi innovációk mind megtalálhatók a gépben. Oldószermentes laminátumok készítéséhez rendkívül könnyen kezelhető, gyors átállásokat biztosító rendszer sleeves felhordóhenger cserével.

Laminastar Combi Compact

DCM Laminastar Combi Compact

A Laminastart Combi kompakt verziója 6 méteres szárító alagúttal.

Laminawax

DCM Laminawax

Parafin alapú viaszolásra, hotmelt vagy viaszos laminálásra szolgáló berendezés. A Laminawax rendszer nemcsak a cukrász és szappaniparban használható, hanem új felhasználást is lehetővé tesz, például Papír vagy PET körcímkék készítésére is használható.

http://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png