HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Digitális Hajtogatógépek

Hajtogatógépek digitális nyomdák számára

MB logo

MB automata beállítású hajtogatógépek

Egy automatizált hajtogatógép megoldást kínál olyan kisebb és közepes méretű nyomdáknak, akik már unják, hogy rengeteg időt és pénzt igényel több oldalas kiadvány után egy egyszerű levélhajtásra átállni.
Az MB legújabb számítógépes vezérlésű hajtogatógépe teljesen automatakezelést biztosít. A központi érintőképernyős panel az intelligens kezelőfelület segítségével minden fontos beállítás elvégezhető kézi beavatkozásokat minimálisra csökkentve. Az automatizált rendszer segítségével a beállítási idők 50-80%-kal csökkennek, a selejtek száma jelentősen csökken még a kevésbé tapasztalt gépkezelővel is.
Az eredmény költség csökkenés és nagy fokú rugalmasság ügyfelei számára!

MB PrestigeFoldNET52-4-4-ML

prestigeFOLD NET 38 / 52

A prestigeFOLD NET automatizált hajtogatógépekből választhat B2 és B3 méretben, kötészetének minden igényét lefedve. A hajtáshosszak számolása, a táskák és ívterelők beállítása automatikus. Minden fontos beállítás egy gombnyomással elvégezhető.

MB Leafletfolder NET21

leafletFOLDER NET 21 / leafletFOLDER 21

A leafletFOLDER NET 21 az első teljesen automata beállítású gyógyszertájékoztató hajtogatógép a piacon. Integrálható csomagolórendszerekbe, ill. offline használható tájékoztatók hajtására akár 15 mm-es hajtással.

MB multipli 35

multipli 35

A multipli 35 tökéletes választás a gyorsnyomdák, irodai nyomdák és digitális nyomdák számára. A gép különböző adagolókkal szerelhető fel és 2 vagy 4 hajtogató táskával rendelhető.

bacciottini_logo
Az Ön kötészetében melyik az a művelet, ami a legjobban lassítja a munkát?

Bacciottini biegelő- és perforáló gépek

Minden digitális nyomda vágya, hogy még a legrövidebb határidőket is be tudja vállalni úgy, hogy a sietség a minőségen egy szemernyit se látszódjon. Hogy miért? Mert rengeteg olyan megrendelő van, akiknek létkérdés a gyors munka, és akik, ha Ön ügyes, ezért a szokásos pénzek helyett többet, sokkal többet is áldoznának.
 
A Bacciottini gépek kifejezetten digitális nyomdák számára készült speciális biegelőszerszámával, kitörés nélkül akár 14000 biegelést is elvégezhet óránként, így kevesebb munkaerőt köt le, ezzel időt és pénzt takarítva meg cégének. Ha nem szeretné az értékes és drága szakképzett munkaerejét naponta több óra biegeléssel lekötni, válassza ki az alábbi termékek közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő berendezést:

Bacciottini Butterfly Easy 2 Fold

Butterfly Easy 2 Fold

Különálló hajtogató egység két párhuzamos hajtással, akár 450 grammos kartonok hajtására. Az egység elhelyezhető bármely biegelőgép után.

Bacciottini Easy Flat Fold

Easy Flat Fold

Különálló egy hajtásos egység, szabadalmaztatott hajtással. Csatlakoztatható bármelyik biegelőgéphez. 120-600g közötti papírokkal dolgozhat vele. Ajánljuk fotókönyvek belíveinek előkészítéséhez. 

Bacciottini Magic Easy Fold Plus

Magic Easy Fold

Különálló hajtogató egység egy hajtással. A kiigazító asztalnak köszönhetően könnyedén csatlakoztatható bármely korábban üzembe állított biegelőgéphez. 120-600g közötti papírokkal dolgozhat vele. Ajánljuk fotókönyvek belíveinek előkészítéséhez. 

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png