HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Keskenypályás Flexo nyomógépek

Címke, karton és fólianyomó gépek keskenypályás flexo nyomdák számára

mark_logo_2016_v

Mark Andy flexonyomó gépek

Több mint 70 évével flexografikus nyomdaiparban Mark Andy az egyik legmegbízhatóbb név a nyomtató és feldolgozó berendezések piacán, szilárd, megbízható rendszereket kínálva a csomagolóanyag gyártóknak világszerte.

Mark Andy 2200

MA 2200

A Mark Andy 2200 flexonyomógépet, rugalmas és változatos opciós csomagokkal, olyan címkenyomóknak ajánljuk, akik alacsony beruházási költségek mellett egy olyan megbízható, rugalmas gépet szeretnének, amit bármikor továbbfejleszthetnek, ahogy az üzletük fejlődése azt megköveteli.

Mark Andy P4

MA Evolution Series

Miért ne járna mindenkinek a legjobb technológia?

Az Evolution Series belépő konfigurációját az Ön üzletének jelenlegi igényeire szabhatja és jövőbeli igényeinek megfelelően fejlesztheti, ahogy az üzlete növekszik.

Az Evolution Series egy könnyen kezelhető platform a már bizonyított Mark Andy mérnöki és technológiai tudás támogatásával. Önnek mint címkefeldolgozónak olyan skálázható rendszert biztosít, amely megfelel a jelen elvárásainak, illetve a holnap elvárásaihoz is bármikor tovább bővíthető.

Mark Andy P7

MA P7

Performance Series P7 - Platform végtelen lehetőségekkel. Technológiai csúcskategória, egyedülálló teljesítmény.

A szenvedélyes mérnökmunka és innováció eredményeként megszületett díjnyertes, kategóriájában legkiválóbb Performance Series P7 gép a Performance Series családban a legtöbb újítást kínáló gép. A P7 a legmodernebb, hatékony választás a legösszetettebb nyomtatási alkalmazásokhoz. 

Digital-Pro-1-1024x1024

Digitális

A Mark Andy és egyéb digitális címkenyomtató gépeiről itt talál bővebb információt

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png