Miért pazarolod az időd és erőforrásaid olyan kommersz lézerekre, amik korlátozzák a fejlődésed?

A pontatlan gépek okozta anyagveszteség, selejt és a lassú rendszerek miatt kiesett idő hosszútávon nem biztosít elegendő nyereséget számodra.

Az ügyfeleid nem fognak stabil beszállítóként tekinteni rád, ha változó minőségű termékeket állítasz elő.

Sok lézeres rendszerrel csak egy adott termékfajtát tudsz gyártani. Ha valódi üzletet szeretnél, akkor neked termelő berendezésre van szükséged, nem hobbi gépre.

Ha szeretnéd a vállalkozásod megbízható alapokra helyezni és egy sokoldalú lézerrel új szintre emelni, akkor a SEI Mercury a te géped!

seilaser_logo@2x
Mercury_copertina

Az egyetlen lézer amire valaha szükséged lesz!

Sei-nyaklap

Szeretnéd ha a megrendelőid benned bíznának a legjobban, mert nálad mindig ugyanolyan megbízható szolgáltatást kapnak?

A termékeid minősége megkérdőjelezhetetlen lesz. A Mercury a nagy teljesítményű lineáris motoros rendszerével és a nagy pontosságú optikai jelátalakítós pozíció vezérelésével garantálja neked a ± 0.05 mm/m pontosságot és a ± 0.01 mm ismétlési pontosságot akár folyamatos intenzív használat esetén is. Ez olyan fajta precizitás amivel a flexibilis elektronikák gyártása is elérhetővé válik számodra.

De vajon elég gyors is?

Neked termelő berendezésre van szükséged, nem hobbi gépre! Tapasztald meg az iparág egyik legnagyobb teljesítményű rendszerével járó gyorsaságot! A Mercury-val akár a 2000 mm/s-os vágási sebességet is elérhetsz, 4G gyorsulással. Az ilyen gépek a piaci versenyre születtek. Már csak Te kellesz, hogy bezsebeld a díjat az első helyért.

Hogyan hódíthatsz meg bármely piacot a Sei Laser Mercury gépével?

Találd meg a legjobban profitáló szektort és kerülj versenyelőnybe bármely ipari területen!

 

Te is észrevetted, hogy az akriltermékek iránti érdeklődés az évek során folyamatosan nő? Tudod miért választja a legtöbb cég ezt a népszerű anyagot a mindennapi, illetve különleges tárgyak készítésére egyaránt?

Mert az akril nemcsak gyönyörű, de praktikus is. Hiszen könnyebb, ellenállóbb és megmunkálhatóbb, mint az üveg, ráadásul olcsóbb is.

A kommersz lézergépekkel akár két-három menetre is szükséged van a kivágáshoz, de ez még nem minden! A kész termékek széleit még políroznod is kell. Ezzel szemben a Sei Laser Mercury-val egyetlen menetben tökéletes minőségű termékkivágást fogsz tudni elérni és az utólagos polírozást is örökre elfelejtheted.

Gyártsd Te is hatékonyabban az akrilból készült tárgyakat, melyekkel nap mint nap találkozunk!

Sei Mercury webkép 1
stencil.web-mobil-hero-1

Lépj be a természet világába és készíts fából, üvegből, papírból készült dekorációkat!

Alkoss bútorokat egyszerűen és hatékonyan. Gravírozz üvegre különleges mintákat, vagy vágj változó formákat papírra, lézersebességgel.

A vásárlók évezredek óta használják és keresik a fából készült termékeket, mert nyugalmat sugároznak és emlékeztetnek a természetre.

Készíts természetközeli esztétikus termékeket egyedi, különleges igényekre. Sugározzanak a termékeid nyugalmat és a megbízhatóságot a mindennapokban.

Felelj meg a modern kihívásoknak a textilipar különböző területein!

Tudtad, hogy a textilipar különböző szegmensei egyre gyorsabban és gyorsabban fejlődnek?

A textilipar folyamatosan fejleszti és újítja a különböző technikai szövetek alkalmazásait és tulajdonságait, hogy olyan minőségi textíliákat biztosítson, amik speciális követelményeknek is megfelelnek.  A modern lézeres technológiák felhasználásával új, sokak által keresett extra tulajdonságokkal rendelkező szöveteket állíthatsz elő. Például:

Agrotech mezőgazdasági textíliák, melyek hatékonyan segítik a növények növekedését és védelmét.

Buildtech anyagok az építőiparnak, melyek kiválóan ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, például erős napsugárzásnak, víznek és zajnak.

Sportech sportruházatok melyek kényelmesek és növelik a sportolók teljesítményét.

Geotech textíliákat a talaj elkülönítéséhez, szűréséhez, védelméhez vagy vízelvezetéséhez használhatják, hozzájárulva a fenntartható környezet kialakításához.

Indutech ipari textíliák melyek alkalmazkodnak a különböző ipari igényekhez, beleértve a kémiai és elektromos alkalmazásokat, gépészetet, szűrést és szigetelést.

Medtech orvosi textíliák, amelyek segítik a professzionális egészségügyi szakemberek munkáját és biztonságos környezetet teremtenek a betegek számára.

Mobiltech közlekedési textíliák amik hozzájárulnak a közlekedésbiztonsághoz és nem utolsó sorban az utasok kényelméhez.

Soft Signage kialakítások zászlókhoz és más promóciós célokra használatosak.

stencil.web-mobil-hero

Mire számíthatsz a Mercury használata során?

Sei-laser-maci

A dolgozóid biztonsága és jóléte alapozza meg a vállalkozásod hosszútávú sikereit.

A Sei Mercury gépe mellett elfelejtheted a balesetek okozta aggodalmat és feszültséget.
Dolgozz Class 1 - Class 4 lézerbiztonsági szinttel anélkül, hogy aggódnod kellene a munkavégzés közbeni esetleges sérülések vagy balesetek miatt. Legyen a Te munkahelyi környezeted is mindig biztonságos, hiszen a dolgozóid biztonsága és jóléte alapozza meg a vállalkozásod hosszútávú sikereit.

Szabadalmaztatott Icaro szoftver, intuitív és felhasználóbarát. - Dolgozzanak a kollégáid könnyedén és hatékonyan, hosszú tanulási folyamatok, technikai előismeret nélkül is azonnal. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg, amit más fontos feladatokra fordíthatsz, miközben növeled a munkád hatékonyságát és eredményességét.

Ipar 4.0 a hatékonyságod kulcsa!

Az automatizált Ipar 4.0 digitális folyamatok segítségével, a Mercury használata gyerekjáték. Reagálj villámgyorsan és hatékonyan a piaci változásokra és trendekre. Ez javítja vállalatod versenyképességét és sikerét, miközben lehetőséget teremt az innovációra és szakmai kihívásokra.

Legyen szó egyedi, formabontó megrendelésekről vagy általános eljárásokról, képes leszel pillanatok alatt megvalósítani megrendelőid kérését. Csak add meg a kívánt formákat az érintőképernyőn vagy tölts fel már meglévő adatokat és máris indul a termelés. Könnyen, zökkenőmentesen.

Vezess egy innovatív vállalkozást ami a legújabb technológiák felhasználásával működik és legyél Te a piaci verseny éllovasa.

 

Sei Mercury webkép 4
Sei Mercury webkép 5

Gyorsítsd a munkád fiókos és munkaasztal kiegészítésekkel!

Az alapanyag betöltés és a kész darabok levétele ne vegyen el a gyártási idődből. Használd a Mercury Mobile Worktop és Line Drawers kiegészítést és dolgozz ütemesen megkötések nélkül.

A két kihúzható munkaasztal segítségével amíg az operátor elveszi a kész alkatrészeket addig a gép a másik szabad munkaasztalon tudja folytatni a munkát. Ez jelentősen csökkenti a holtidőt és növeli a termelékenységet. A lézer sosem áll meg, folyamatos ciklusban van. A gyártási időd így nagyjából felére csökkenthető. A működtetés lehet manuális és automata és lehetséges a meglévő  gyártósorodba vagy akár robothoz kapcsolása is.

Amit a SEI Mercury adhat neked

Képességet, hogy kimagasló minőségű terméket nyújthass amivel lehetőséged nyílik kiemelkedni a versenytársaid közül, valamint növelni a piaci részesedésedet, és ezáltal növelni a vállalatod bevételét és nyereségét is.

Biztonságérzetet hiszen tudod, hogy megbízható, stabil eszközökkel dolgozol, amelyek képesek kezelni a komolyabb megrendeléseket és hosszú üzemórákat elakadás nélkül.

Emellett hűséges ügyfélbázist építhetsz ki, ami stabilizálhatja a vállalatodat és növeli az üzleti sikereidet.

Hírnevet, hogy olyan magas minőségű gépeket használsz, amelyekkel kiemelkedsz a piaci átlagból, ezáltal erősödik a vállalkozásod hírneve és presztízse az iparágban.

Sei-Laser-geptest

Ha stabil alapokra szeretnéd helyezni a vállalkozásod egy sokoldalú professzionális lézeres rendszerrel, akkor kérd interaktív tájékoztatónkat még ma, és fedezd fel,hogy hogyan válhatsz piacvezetővé!!

szabolcs