HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Szélespályás 100%-os nyomatellenőrző gépek

100%-os nyomatellenőrző gépek szélespályás flexo nyomdák számára

logo_AVT

AVT 100%-os nyomatellenerző rendszerek

Az AVT a nyomtatási folyamatok ellenőrzésének, minőség biztosításának az egyik globális vezetője a flexibilis csomagolóanyag feldolgozás területén

AVT Jupiter

Jupiter

A Jupiter egy egyedülálló automatikus modul, amely ellenőrzi az összes nyomatot, és megmutatja a hibákat a kijelzőn, valós időben, kifejezetten csomagoló anyagok ellenőrzésére készült a rendszer.

AVT Apollo

Apollo

Robosztus és megbízható automatikus 100%-os minőség ellenőrző rendszer a széles pályás flexo nyomdák számára. Nyomtatási és nyomtatás utáni folyamatokra lett tervezve. Az Apollo számos alapanyagon valós időben jelzi a nyomat pontatlanságait legyen az átlátszó, opak vagy tükröződő nyomat felület.

AVT Argus

Argus

Az Argus az AVT igazi zászlóshajója, amely a nagy felbontású 100%-os Inline ellenőrzés, és a kiváló zoom képesség egyedülálló kombinációjával biztosítja a hibák valós időbeni kimutatását.

AVT Titan

Titan

Az AVT Titan gép, egy strapabíró és megbízható gép, melyek kifejezetten a fémlemezek nyomatának ellenőrzésére készítettek. Közvetlenül kapcsolható a nyomógéphez így akár a hibás ívek kirakására is adhat jelet vagy a teljes adagolást leállíthatja nagyobb eltérés észlelése után.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png