HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Szélespályás áttekercselő és bobinázó gépek

Áttekercselő és bobinázó gépek szélespályás flexo nyomdák számára

dcmatn-logo-v

Nyomtatási és feldolgozási rendszerek karton és flexibilis csomagolóanyag gyártók számára

A DCM kínálatában számos bobinázási, ellenőrzési és javítási feladatra alkalmazható áttekercselő rendszert talál 400 mm-es pályaszélességtől

DCM Bobcat

Bobcat

Kompakt sokoldalú kész termék ellenőrző és javító gép 650 mm szélességben

DCM Baghera

Baghera

Kompakt bobinázó gép 500 mm pályaszélességtől 1450 mm-ig. Könnyen kezelhető, alacsony szervizigényű és energiatakarékos kialakítása miatt kiváló belépő gép a flexibilis feldolgozók számára

DCM Serval

Serval

Keskenypályás és kisméretű tekercsek feldolgozására való gép. Kompakt kialakítású gép AC motorokkal vezérelt tengelyekkel és elektronikus feszítés vezérléssel. A konzolos kialakítású tengelyek rendkívül könnyen elérhetőek, így a tekercsek könnyen felrakhatóak és levehetők.

DCM Panthere 4

Panthere

A Panthere egy széles körben használt gép világszerte, melyet a könnyű használat mellett, a pontos feszítés szabályozásának, vágási pontosságának és az akár 800 mm átmérőjű feltekercselési kapacitásának köszönhetően ért el.

DCM Tigre

Tigre

A TIGRE egy dupla tengelyes revolveres tekercsváltású áttekercselő. Az ilyen típusú áttekercselő sok felhasználó számára a legjobb megoldás, mivel megfelel mind a ma, mind a holnap igényeinek. Az újratöltési idő kevesebb, mint 25 másodperc.

A feltekercselő tengelyek és a továbbfejlesztett pályafeszítés-szabályozás lehetővé teszik az összes hajlékonyfalú csomagolásban általában használt film és laminátum vágását. Az automata kirakó rendszer tovább könnyíti a gépkezelő munkáját, így a műszak vége felé sem növekszik a hibák lehetősége.

DCM Jumbo

Jumbo

A JUMBO áttekercselő egy sokoldalú bobinázó gép flexibilis anyagok feldolgozására, ha igazán nagy méretű tekercsek dolgozna. A letekercselés átmérője akár 1500 mm is lehet, míg a feltekercselés 2x1000 mm.

DCM Leopard 2

Leopard 2

A Leopard 2 cigarettapapír és parafa mintázatú filterbevonó papír vágására és feltekercselésére kifejlesztett berendezés

DCM Leapard-LMA-v

Leopard LMA

A Léopard egy automata egy revolveres átállású áttekercselő, mely magas termelékenységet tesz lehetővé vékony, nem nyúlékony anyagokkal, például: Papír, PET, OPP, fólia és normál vastagságú laminátumokkal.

DCM Babycat 4

Babycat 4

Zsugorcímke (sleeve) áttekercselő és ellenőrző rendszer a kész tekercsek ellenőrzésére. Számos opcióval bővíthető az Ön ellenőrzési igényeinek megfelelően.

A BABYCAT áttekercselő gép a hibás sleeve tekercsek ellenőrzésére és korrekciójára használhatja (rossz nyomat, rossz tekercselés, rossz feszesség, illesztési hibák). A BABYCAT két irányban is működtethető.

DCM Puma

Puma

A PUMA a DCM több mint negyven éves tapasztalátán alapuló felület hajtott áttekercselő papír és kartonanyagok feldolgozására.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png