A te ügyfeleid milyen gyakran dobják vissza a kasírozott dobozaidat?

Nem igazság, hogy Te mindent megteszel, hogy minőségi dobozokat szállíts le ügyfeleidnek, mégis menetrendszerűen érkeznek vissza a reklamációk.
A kézzel készített kasírozott dobozoknál bármennyire is odafigyelnek a kollégáid kivédhetetlen, hogy ne forduljon elő egy-egy apró hiba.

A CMC Italia Q-box dobozgyártó rendszerével reklamációmentesen és gördülékenyen fogsz termelni. Csak így érheted el, hogy a megrendelőid igazán elégedettek legyenek a gyönyörűen kidolgozott dobozaikkal.

Ha szeretnél véget vetni a reklamációknak és felpörgetni a gyártásod, kérd tájékoztatónkat a CMC Italia Q-Box dobozkészítő rendszeréről!

Qbox

Készíts tökéletes egyedi dobozokat percek alatt

a CMC Italia Rigid Box gyártó gépeivel!

CMC-CASTOR-LIGHT-hatter-CMC-CASTOR-LIGHT-hatter 2

Még mindig sniccerrel dolgozol?

CMC CASTOR LIGHT vágóasztal segítségével pontos és precíz sarokvágásokat fogsz készíteni az eddigi idő töredéke alatt! Csak egy illesztés és máris kész a tökéletes vágás. Minden alkalommal, hibátlanul.

Ne az élragasztáson ússzon el az üzlet! Kösd magadhoz az ügyfeleidet a páratlan dobozaiddal.
CMC Q-TAPE Rigid Box Sarokragasztóval végezz villámgyors beállításokat, állíts be bármilyen egyedi dobozmagasságot, miközben tudod, hogy megbízható ragasztásokat végzel minden munka során.

Ne ragadj le az ósdi kézi módszereknél!

A futószalag mellett gördülékenyen, kényelmesen és pontosan készül minden kasírozásod!

Ezzel a géppel számos alapanyagot például papírt, vászont, pvct problémamentesen feldolgozhatsz.

A CMC Helios profi ragasztófelhordó gépet meleg vagy hideg ragasztóval is használhatod rendkívül precízen állítható adagolással, ami azért jó neked, mert a hagyományos ecsettel való küszködéssel szemben, minden kasírozásod egyenletes és buborékmentes lesz.

 

Helios háttérrel
Qbox háttérrel

Pörgesd fel vállalkozásod megbízható, gépi megoldások használatával.

A Q-Box gép használata során azt fogod észrevenni, hogy az automatizált rendszernek köszönhetően az emberi mulasztások eltűnnek, az előre beprogramozott sablonoknak köszönhetően a formátumváltásra pazarolt időd felszabadul. A termelésed felpörög, hiszen a hagyományos és lassú kézi módszer helyett a Q-Box végzi a dobozok kasírozását, pár másodperc alatt. Minden egyes darab tökéletes és azonos minőségben érkezik akár 700 doboz / óra sebességgel!

Készen állsz a sebességváltásra?

 

Engedd, hogy a gépek magukért beszéljenek!

Ismerd meg hogyan készíthetsz szebbnél szebb dobozokat a HELIOS és a Q-BOX gépek segítségével pillanatok alatt:

Ha szeretnél te is pillanatok alatt exkluzív dobozokat adni az ügyfeleid kezébe kérd interaktív tájékoztatónkat még ma, és fedezd fel, hogyan lesz a dobozgyártásod villámgyors és hibamentes!

szabolcs