DCM ATN és Sei Laser a K-show 2019 kiállításon

kshow19.blog-post-feature (1)

K 2019: Az Úttörők Világa

A közel jövőben a gazdaságosan működő cégeknél elengedhetetlen lesz a digitális világ sikeres fúziója a termelési folyamatok és a termék fejlesztés területén. Nézze meg a világ vezető műanyag és gumi feldolgozó technológiát kínáló cégek vásárát.

Én is kíváncsi vagyok milyen úttörő megoldásokat kínál a szakma az elmúlt időszak környezetvédelmi kihívásaira, ezért október 22-én kint leszek. Természetesen partnereink egész héten várják önt az alábbi standokon:

Amennyiben kérdése van a vásárral kapcsolatban hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

DCM ATN

4. csarnok D10 stand

Fedezze fel a DCM teljes gépkínálatát. Nézze meg a Panthere 4 bobinázó és áttekercselő gépet az új ASP automata vágó pozicionáló rendszerrel az egész napos élő bemutatón.

A technikai bemutatóhoz a vásár ideje alatt kérem keresse Matthieu Lorchel-t a DCM standján. Telefonszáma: +33 776 033 993

Panthere

Sei Laser

4. csarnok B22 stand

Sei Laser az új Packmaster lézeres feldolgozógépet fogja bemutatni

Ezzel a lézerrendszerrel műanyag fóliát vághat, riccelhet, jelölhet vagy perforálhat. A K-shown először láthatja bobinázó gépbe integrálva.

A Packmaster Line egy innovatív lézerrendszer, amely megfelel a fóliafeldolgozók elvárásainak és a legfrissebb innovációknak a csomagoló iparban: könnyű nyitás, ablakozás, mikro/makro perforálás, hogy garantálja a légáteresztést, lehetővé téve így a mikrohullámú sütőben való használatot, és ez csak egy a sok fejlesztésük közül erre a piacra!

Minden nap lesz élőbemutató,  ahol lehetősége lesz megnézni a gépet, miközben különböző anyagokkal dolgozik, például akrillal, műanyaggal és műanyag fóliával!

A technikai bemutatóhoz a vásár ideje alatt kérem keresse Matteo Maffeis-t a Sei Laser standján. Telefonszáma: +39 346 169 8687

packmaster

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .