Te is kíváncsi vagy, hová fejlődött 8 év alatt a nyomda- és csomagolóanyagipar?

Tarts velünk a drupán, és ismerd meg, hogyan turbózhatod fel vállalkozásodat a jövő technológiáival.

Ismerj meg olyan új nyomda- és csomagolóanyag-ipari feldolgozó rendszereket amelyek segítségével nemcsak üzleti sikereket érhetsz el, hanem a nyugodt alvást is biztosítják számodra.

Ha szeretnél ízelítőt kapni a drupán bemutatandó újdonságainkból és megtudni mely standokon találsz meg minket, akkor görgess tovább és tarts velünk. 

Drupa-hero-shot-nagyobb

Kattints a számodra legérdekesebb területre:

Akikkel biztos találkozhatsz, ha velünk tartasz:

Keskeny- és szélespályás flexonyomtatás

Alpha

Alphasonics

Az Alphasonics ultrahangos anilox és egyéb ipari tisztító rendszerek gyártója, elkötelezett a kimagasló tisztítási eredmények mellett.

Kínálatunkban olyan tisztító rendszereket találsz, amelyekkel sérülés nélkül tisztíthatsz meg bármilyen sűrűségű hengert, és mindezt profi személyzet nélkül végezheted el. Garantáljuk, hogy a felhordó henger mindig ugyanolyan tiszta lesz. Válogathatsz számos modellünk közül, hogy megtaláld a pénztárcádhoz és igényeidhez leginkább illőt.

Az ultrahangos rendszerek fejlesztéseinek köszönhetően nemcsak a legmagasabb tisztítási hatékonyságot biztosítjuk, hanem teljes biztonsággal használhatod rendszereinket gyakori tisztítási programok során is, anélkül, hogy a hengerek bármilyen sérülést szenvednének.

A drupán a Melanie termékcsalád 1420-2250DF DUO ultrahangos anilox tisztítórendszere kerül majd bemutatásra. Emellett bepillantás nyerhetsz olyan új fejlesztésekbe, mint például a ink-jet fej tisztító berendezés, amely idén ősszel debütál majd a Labelexpo Americas-on.

Cartes

A CARTES, aki mindig is a megbízhatóságot, minőséget és fejlett technológiát képviseli, innovatív digitális felületnemesítő technológiájával jelentkezik a drupán két különböző platformon is.

A Gemini GE363VJL modellel egy teljes szerszám nélküli felületnemesítést, kivágást és kiszerelést láthatsz majd. A GT365WSHJR konfigurációjú GT360-as rendszeren pedig a digitális címkenemesítést hagyományos technológiákkal kiegészítve láthatod, úgy mint meleg prégelés, szitanyomás, flexo nyomtatás/lakkozás, síkágyas vagy szemirotációs kivágás.

A 2023-as Labelexpo Global Awards "a világ legjobb technologiai újítása" cím elnyerése után nagyon izgatottan várjuk, hogy élőben is bemutassuk, hogyan segíthetik a Cartes teljesen automatizált címkefeldolgozó rendszerei a Te üzletedet is.

Cartes
DCM

DCM ATN

DCM/ATN egy 1953-ban alapított francia gépgyártó, mely a csomagolóipar számára magas minőségű gépeket fejleszt és gyárt világszerte, beleértve papír és karton feldolgozó gépeket az ital és dohányipar számára, valamint speciális feldolgozó rendszereket a hajlékonyfalú csomagolóanyag gyártó cégeknek. Ezenkívül segítünk az újonnan induló vállalkozásoknak megvalósíthatósági tanulmányokkal, tanácsadással és oktatással a növekvő csomagolóipari piacon.

Az DCM csoport standján a flexibilis csomagolóanyag feldolgozás széles skáláját képviselő gépekkel találkozhatsz majd. Robosztusságuk és könnyű karbantarthatóságuk az elsődleges jellemzőjük, amelyek révén a DCM csoport már évtizedek óta meggyőzi és megtartja ügyfeleit világszerte, Ázsiától az Amerikai kontinensig, Skandináviától Dél-Afrikáig.

A DCM erőssége az évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat, melynek segítségével magas minőségű kiszolgálást várhatnak ügyfeleink tőlünk. Célunk, hogy modern rendszereket szolgáltassunk, viszont a már bizonyított standard felszereltség segítse az alkalmazásokhoz való megfelelőséget. Ennek köszönhetően hosszú évekig hatékony termelő rendszereket tudunk biztosítani, melyeket ügyfeleink is elismernek. Gyere és győződj meg róla te is a DCM standján!

Maxcess

A Maxcess, az automatizált és fenntartható pályamenedzselő rendszerek terén vezető szerepet játszó vállalat, új innovációit láthatod a drupán.

A Grimex Magyarország Kft. által már lassan 20 éve képviselt RotoMetrics márka mellett bemutatjuk neked a Fife, a Tidland, a Maxcess Vision Systems és a Componex márkákat, melyek megbízható, fenntartható és termelékenységet bíztosító rendszerek, hogy jobban, gyorsabban és okosabban dolgozhass.

Tökéletesítsd az öntapadó és címke alkalmazásaidat a Maxcess rendszereivel és könnyítsd meg a tekercses feszítésvezérlés, pályatovábbítás, hosszvágás és címke stancolás folyamatait.

Maxes
Prati

Prati

Ha ellátogatsz a Prati standjára a Drupa kiállításon, téged is egy egész másik világ fog fogadni a címkék és csomagolások átalakítása és befejezése terén!

Itt a fókuszban a DIGI COMPACT áll, egy rendkívül kompakt gép, amely számos anyagot képes feldolgozni és különböző kiszerelő és felületnemesítő folyamatokat végezni. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a termékek gyors és hatékony feldolgozását, minimalizálva az átállások idejét és az üzemeltetési költségeket.

A DIGI COMPACT kiemelkedően sokoldalú, és alkalmas öntapadó címkékhez és digitálisan nyomtatott flexibilis csomagoláshoz is. A Prati arra törekszik, hogy a legújabb technológiákat kínálja a jelen és a jövő igényeire válaszolva, és ez a gép bizonyítja ezt a törekvést. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy közelebbről megismerd a Prati DIGI COMPACT-ot a drupa kiállításon!

Felkeltette valamelyik terület az érdeklődésedet?

Találkozzunk a drupán és nézzük meg élőben, hogyan turbózhatod fel vállalkozásodat, hogy a jövőben is újabb sikereket érj el! 

Szeretnél további információt vagy időpontot egyeztetnél?

Hagyományos és digitális könyvkötészet

Bacciottini

A Bacciottini standjánál számos izgalmas termékkel találkozhatsz, mint például a PS36, a DGLINE és az AF HS nagysebességű  biegelő és perforáló rendszerek.

Ráadásul itt találkozhatsz először az Oxo Multiskillel az inline hajtogatóegységgel felszerelt biegelő rendszerrel. Ne hagyd ki az újdonságokat sem: a Butterfly 3 FOLDS-ot, amely képes lesz minden olyan hajtást elvégezni, amit általában a Butterfly E2F-gel tudsz, és az alaphajtásokon felül még a "zárt oltár" hajtást is tudsz készíteni vele.

Továbbá, találkozhatsz majd egy FM és egy D2HS is, amelyek nagyobb teljesítménnyel és gyorsabban működnek, mint a jelenlegi kínálatunkban szereplő gépek.

Bacc
CMC

CMC Italia

CMC táblakészítő gépeit olyan kis nyomdák használják, akik a keménytáblás könyvgyártást gazdaságosan szeretnék megoldani saját üzemükön belül, mennyiségi korlátok nélkül.

A CMC Italia a HSV automata táblakészítő továbbfejlesztett változatait, valamint az igény szerinti keménytáblás könyvgyártás gyártó sorát a Q-Book gyártósorával találkozhatsz a drupán.

Újdonság a Q-Box kis példányszámű kasírozott dobozgyártósora, mellyel reklamációmentesen és gördülékenyen fogsz tudni termelni. Csak így érheted el, hogy a megrendelőid igazán elégedettek legyenek a gyönyörűen kidolgozott dobozaikkal.

Digibook

A Digibook standján megismerkedhetsz a könyvgyártás teljes folyamatával. A kiállításon láthatod, hogyan állítunk elő könyvtesteket, legyen az brosúra puha borítóval, vagy keménytáblás könyvblokk előzék papírral, valamint olyan innovatív megoldásokat, mint a teljesen nyitott lapos könyvtest átfutó képpekkel.

Emellett bemutatjuk a kemény táblák gyártását, valamint a beakasztás folyamatát, amely során a keménytáblás könyvtestet vagy a fotókönyvet összeillesztjük a kemény borítóval. A Digibook Technology standján a teljes kis példányszámú keménytáblás könyvgyártási folyamatot megismerheted az alapanyagok előkészítésétől a tökéletes könyv előállításáig.

Digibook
MB

MB Fold

Az MB Fold három különleges géppel is készül az érdeklődőknek a drupán.

Az autoSET 18 borítékoló és behúzó rendszer az MB megbízható automatizált behúzó rendszere, mely különleges funkciókkal rendelkezik, és széles körű alkalmazási lehetőségeket kínál számodra.

Az Inline System NET 52 teljesen automatikus rendszerét biegeléshez, perforáláshoz és hajtogatáshoz használhatod, mely nem tesz kompromisszumokat a minőség terén, így ideális választás a legmagasabb minőségű inline feldolgozását kereső digitális nyomdák számára.

A prestigeFOLD NET 52/4-ACCU + FSA 52-online intelligens összehordásra leszel képes, minimális kezelői tapasztalattal. Változó vagy fix lapmennyiségű termékeket állíthatsz elő. Ez az automatikus hajtogató rendszer tökéletes megoldást kínál a változatos összehordási és hajtogatási igényekhez.

Smyth

A Smyth standján több izgalmas újdonsággal is találkozhatsz:

Az SMYTH DX-50 egy félautomata, kézi adagolású rendszer, amely lehetővé teszi a digitálisan nyomtatott lapok feldolgozását cérnafűzött könyvekké, összehordással és automatikus cérnavágással. Kifejezetten a fűzött könyvek és katalógusok kis sorozatú gyártásához tervezték, 4 oldalas szignatúrákból álló összeállításokhoz.

Az SMYTH FX-50 egy ELŐLRŐL és OLDALRÓL is ADAGOLHATÓ cérnafűző gép, amelyet kifejezetten rövid és közepes sorozatú gyártáshoz terveztek. Ideális megoldás az "Igény szerinti könyv" és az óriási könyvek gyártásához, mivel képes rendkívül nagy szignatúrák fűzésére is akár 510 x 550 mm-es méretben (elölről adagolva) és 510 x 350 mm-es méretben (oldalról adagolva).

Az SMYTH FX-30 egy belépő szintű cérnafűzőgép, amelyet kifejezetten mikro és rövid sorozatú gyártáshoz terveztek. Ideális megoldás az "Igény szerinti könyv" és az óriási könyvek gyártásához, mivel képes rendkívül nagy szignatúrák fűzésére is akár 510 x 550 mm-es méretben is kezelni. Ez a jellemző különösen hasznos a jegyzékek és művészeti könyvek, fotóalbumok és minden prémium kiadvány gyártásában.

Smyth

Felkeltette valamelyik terület az érdeklődésedet?

Találkozzunk a drupán és nézzük meg élőben, hogyan turbózhatod fel vállalkozásodat, hogy a jövőben is újabb sikereket érj el! 

Szeretnél további információt vagy időpontot egyeztetnél?

Karton és hullámkarton feldolgozás

APR Solution

Az APR Solution standjánál is rengeteg dolog fel fogja kelteni az érdeklődésed.

A Saroglia FUB Basic 58x78 és a Saroglia FUB Gold 58x78 automata tégelygépek kiváló minőségű vágást és préselést kínálnak, ideálisak vastagabb papírlapokhoz és hullámkartonokhoz.

A Pochettes Bag Machine 1 automata hajtogató és ragasztó gép papírtáskák és borítékok gyártásához alkalmas.

A Box Plus 1 és a Box Plus 2 automatikus hajtogató és ragasztó gépek egyenes és önzáró dobozok előállítására szolgálnak.

A Maxi Box 160 félig automatikus ragasztó és szalagozó gép különösen alkalmas az e-kereskedelmi termékekhez.

Az Athos Plus és a Mini Athos gépek a kétoldalas szalag felhordására szolgálnak, különféle termékekhez, mint például dobozok, műanyag lapok és borítékok.

APR
Bickers-webkep-jav

Bickers

A display ragasztás egyike a legnehezebb gyártási műveleteknek. Lehetséges úgy könnyíteni a kezelők munkáját, hogy közben több terméket készítesz?

Igen, a Bickers Gluejet XY-ragasztóasztal lehetővé teszi a termelési idő felére vagy harmadára való csökkentését azzal, hogy megszünteti a szűk keresztmetszeteket a termelésben. A rendszer egyenletes ragasztófelhordást biztosít, amely állandó minőséget és csökkentett reklamációs számot eredményez. A ragasztási ciklus jól időzíthető, ami jól tervezhető gyártási időt eredményez.

A legújabb Tapejet rendszerrel pedig kétoldali ragasztószalag felhelyezését automatizálhatod a terméken szinte bármilyen irányban. A Bickers rendszereinek használata lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy hatékonyabbak legyenek és akár háromszor annyi terméket gyártsanak ugyanannyi idő alatt.

Lamina

A Lamina standján számos izgalmas termékkel találkozhatsz:

Fasline Edge: A Lamina teljesen automata nagy sebességű és nagy kapacitású ívkasírozó gépe. Ezen az egyedi gyártósoron egy gombnyomással beállíthatod, hogy a regisztered „on the fly” (átlapolt) vagy "edge to edge" (él az élhez) módban fusson.

Packline SA: egy félautomata, nonstop működésű dobozlezáró gép kifejezetten a lapos FEFCO 402 hullámkartonokhoz. Ez az egyedi gyártósor külön beállítás nélkül kínál precíz ragasztást, hajtogatást és pontos lezárást egy menetben. Opcionálisan inkjet nyomtatási lehetőséggel a csomag könnyebb azonosítása érdekében.

Displayline és Popupline: innovatív, egyedi, nagy sebességű és nagy kapacitású automatizált gyártósorok, melyek „Pick & Place” technológiát alkalmazva egy menetben folyamatosan ragasztanak és hajtogatnak. Ezek a technológiai újítások elengedhetetlenek üzemedben, ha display és pop-up termékeket gyártasz.

 

Lamina
Macarbox

Macarbox

A Macarbox standjánál felfedezheted a hullámkartonipar jövőjét formáló élvonalbeli újításokat. Ismerd meg a jól bevált Lux vágó- és biegelő gépünk Lite változatát! Ez az innovatív rendszer forradalmasítja a hullámkarton feldolgozását, nagyobb hatékonyságot és pontosságot ígérve.

A Macarbox standjánál mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő rendszereket: legyél akár flexónyomda, digitális nyomda, hullámkarton vagy más feldolgozó üzem tulajdonosa itt rácsodálkozhatsz a leginnovatívabb vágási és biegelési technikákra.

Tecnomac

Tecnomacon az LQM teljesen automatizált felületnemesítő géppel válaszol a jövő kihívásaira. Ezzel a rendszerrel Te is beléphetsz a luxustermékek piacára mivel drasztikusan javíthatod a termékeid végső megjelenését.

Te is szívesebben veszel olyan terméket, mely egy kellemes tapintású, arany és ezüsttel díszített elegáns domborulatú vagy éppen hologramos, szivárvány hatású csomagolás alatt rejtőzik?  Ma már a felületdíszítés egyre nagyobb szerepet kap, hiszen nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy átlagos gyártó ki tudjon emelkedni a szürkeségből.

A standon megismerheted az új SPRINTER4 lamináló gépet és az LQM 105EVO BELT fóliázó egységet.

 

Tecno

Felkeltette valamelyik terület az érdeklődésedet?

Találkozzunk a drupán és nézzük meg élőben, hogyan turbózhatod fel vállalkozásodat, hogy a jövőben is újabb sikereket érj el! 

Szeretnél további információt vagy időpontot egyeztetnél?

Lézertechnológiás rendszerek

Xwave

SEI Laser

Bár a SEI Laser-t egyik területre sem akartuk csoportosítani, hiszen a lézeres feldolgozó rendszereivel szinte minden területet lefedünk, legyen az címke, flexibilis fólia, karton vagy hullámkarton doboz feldolgozás, a SEI Laser standján megtalálod a neked való rendszert.

Ha velünk tartasz garantáltan megcsodálhatod mire képesek a PackMaster és PackMaker gépek, hiszen a legmodernebb csomagolási megoldásokat kínálják, mint az ablakos csomagolások, könnyen nyitható és újrazárható csomagolások, valamint mikrohullámú sütésben használatos páraáteresztő csomagolások készítésére is.

Találkozhatsz továbbá a PaperOne-al is ami digitális forradalmat hozott a kartonfeldolgozásban. A PaperOne az analóg stancolás helyett digitális munkafolyamatot kínál, ahol a lézer technológia precízen és rugalmasan vágja a kartont, minimalizálva a szerszámokkal járó bonyodalmakat. Ezáltal maximalizálja a hatékonyságot és a termelékenységet a gyártási folyamatokban.

A legfontosabb innovációt kétségkívül az X-Wave Converting jelenti, egy olyan teljes karton és hullámkarton feldolgozó gép, amely új fejezetet ír a csomagolóanyagok és a hullámpapírból készült POP&POS display gyártásának történetében.

Az X-Wave Converting a világ leggyorsabb teljes digitális vágó- és biegelő gépeként mutatkozik be a közönség előtt, amely exponenciálisan magasabb termelést eredményez a hagyományos késes gépekhez képest.

Találkozzunk a drupán és nézzük meg élőben, hogyan turbózhatod fel vállalkozásodat, hogy a jövőben is újabb sikereket érj el!

Szeretnél további információt vagy időpontot egyeztetnél?
Keress minket bátran!

szabolcs

Nincs időd megvárni, hogy visszahívjunk?

Keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Grimex-Szabo-Szabolcs

Szabó Szabolcs

Tulajdonos és kereskedelmi vezető
+36 30 288 6555
Grimex-Ifj.-Ratkovics-Peter-Akos

Ifj. Ratkovics Péter

Kereskedelmi képviselő
+36 30 089 3805