A Te kötészetedben melyik az a művelet, ami a legjobban lassítja a munkát?

Ugye egyetértesz velünk abban, hogy a papírfeldolgozás sosem volt egyszerű feladat?

Hányszor fordult már elő veled, hogy azért állt a hajtogatógép, mert a biegelést vagy perforálást végző kollégák nem készültek el időben? 

Vajon hány olyan helyzet adódik, amikor a munka valamiért lassan halad? Egy egyszerűbb termék elkészítéséhez is különféle gépek, műveletek összehangolására van szükség.

Mit szólnál egy papírfeldolgozó rendszerhez, amely egyszerűsíti és felgyorsítja ezt a fárasztó folyamatot?

Logo fehér
IMG_1412 png kis2

A Bacciottini az idei drupán számos új és hatékony rendszert mutatott be amivel Te is felpörgetheted a kötészetedet!

Okozott-e már neked is gondot egy-egy szűkös gyártási határidő bevállalása?

Egy digitális nyomdának rengeteg megrendelés feldolgozására van szüksége naponta, hogy lépést tudjon tartani a versenytársakkal. Éppen ezért Te sem engedheted meg magadnak a hosszabb gyártási határidőket. Hogy miért?

Mert rengeteg olyan cég van akiknek létkérdés a gyors munka és akik a versenytársaknál kiemelkedőbb szolgáltatást nyújtanak, azok ezért a szokásos pénzek helyett többet, sokkal többet is kérhetnek.

Arról nem is beszélve, hogy ha gyorsabban dolgozol, egyre több megrendelést vállalhatsz be naponta, így növelheted az elégedett megrendelői számát, ami több bevétele eredményez a nap végén.

Hogyan érhetsz el Te is sikereket a Bacciottini rendszereivel?

A Bacciottini gépekkel lehetőséged lesz a biegelést, perforálást és hajtogatást gyorsabban és pontosabban elvégezni, amivel rengeteg időt spórolsz meg a papírfeldolgozó kötészetedben.

Leegyszerűsítheted a munkafolyamataid a teljesen automata beállítású rendszerekkel. Köss le kevesebb munkaerőt, ezzel időt és pénzt takarítva meg cégednek. De ez még nem minden, nézd meg milyen egyszerű a Bacciottini gépek kezelése!

Bacciottini-webkep-1612

Képzeld el, amíg a versenytársaid még mindig az abakuszt tologatják, addigra Te már rég végzett a munkával.

Gyorsítsd a termelésed előre beprogramozott munkákkal!

A teljesen automatizált rendszerek beállítása gyerekjáték bárki számára. Csak add meg az érintőképernyőn az ívméretet, válaszd ki a kívánt pozíciókat és a hajtás/biegelés/perforálási mintát, ezt követően a rendszer automatikusan elvégzi a beállításokat.

Az üzemmódok közötti váltás minden Bacciottini gépen egy percen belül kivitelezhető a gépen biztosított eszköz segítségével. Még szakképzetlen kezelők számára is könnyedén elsajátítható.

Ezek után nincs más dolgod, mint a felszabadult időt hasznosabb, több pénzt hozó tevékenységre fordítani, vagy éppen az új ügyfelek kiszolgálásával tölteni, ami extra bevételt jelent majd neked.

 

A minőség és megbízhatóság a hosszútávú célok elérésének kulcsa!

A Bacciottini Csoport hosszú évek tapasztalatával és innovációjával fejleszti biegelő, perforáló és hajtogató rendszereit.

A gép masszív felépítése és megbízhatósága a cég összes termékére jellemző, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig megbízhatóan fog szolgálni.

Az ergonomikus tervezésnek és helytakarékos kialakításnak köszönhetően ideális választás kis helyen működő kötészetek számára. Ha éppen nincs szükséged rá, a kirakó egysége egyszerűen lehajtható és rendkívül könnyen arrébb tehető.

Bacciottini-webkep

Lássuk mit láthattál a drupán a Bacciottini standján!

Kis/közepes példányszámú gyártáshoz keresel megbízható biegelő és perforáló rendszereket?

Akkor a Pit Stop gépeket neked találták ki!

A Pit Stop DGLINE 8000 és AF High Speed egy tökéletes választás lehet kis vagy közepes példányszámban dolgozó kötészetek számára. Biegelj és perforálj 8.000 vagy akár 10.000 ív/órás sebességgel és előzd meg versenytársaid.

Ráadásul 20 eltárolható programmal rendelkezik, mindegyik program akár 20 különböző műveletet is tartalmazhat, ami hihetetlen rugalmasságot biztosít számodra. Egy teljesen új munkát pillanatok alatt, pár másodperc alatt beállíthatsz, így időt és energiát spórolsz.

Az átállás biegelésről perforálásra, szerszámcserével mindössze egy percet vesz igénybe, így minimalizálva a leállási időt. A legkisebb beállítható távolság 0,1 mm, ami hihetetlen precizitást biztosít. Nehezen találhatsz ennél pontosabb gépeket a piacon.

Ha azonban igazán kompakt gépet szeretnél ami akár a sarokban is elfér akkor a PIT STOP 32 lesz a Te választásod! 36x65 cm-es lenyűgözően parányi méretéhez képest 6000 ív/órás működéssel biztosítja a stabil termelést.

Szeretnél mindenkinél gyorsabban biegelni, perforálni vagy lyukasztani?

 

Akkor a DH16.000 és az FM16.000 gépeket neked találták ki!

 

A DH16.000 és FM16.000 egy tökéletes választás lehet a számodra, ha bámulatosan gyors rendszereket keresel! Biegelj, perforálj és lyukassz lélegzetelállító 16.000 ív/órás sebességgel és előzd meg versenytársaid.

Bővítsd ki a termékpalettád a DH16.000 beépített duplafejes rendszerével!

A duplafejekkel lehetőséged nyílik anyagok szélesebb skálájának megmunkálására egy lépésben. Biegelhetsz a termék alján vagy tetején különböző szerszámokkal, vagy akár egy lépésben biegelhetsz és perforálhatsz is nagyobb sebességen. Ezzel a módszerrel Te is egyedi hajtásokkal nyűgözheted le a megrendelőid, sőt időt és energiát is spórolhatsz.

A DH16.000 és FM16.000 egy standard biegelő készlettel van felszerelve, ezen kívül lehetőséged van digitális biegelő, perforáló (2/1, 3/1, 4/1) és mikroperforáló készletek, ill. lyukasztó szerszámok használatára is opcióként, melyekkel a naptár készítés folyamatát egyszerűsítheted le, a hulladék a beépített csúszkán keresztül könnyedén gyűjthető a termelés megállítása nélkül.

CSB_7803

Van már Bacciottini biegelő és perforáló géped, de hajtogatni is szeretnél?

 

Akkor a Butterfly és OXO Multiskill gépeket neked találták ki!

 

Csatlakoztasd a Butterfly 2-es vagy 3-as gépet a már meglévőhöz és hajtogass egyetlen menetben. A Butterfly teljese összhangban dolgozik a Pit Stop gépekkel, így nem kell tartanod a hibás hajtásoktól vagy begyűrődésektől. A Butterfly 2-es gép 7 egyedi hajtással rendelkezik míg a Butterfly 3-as a 3 beépített késnek köszönhetően 2 új egyedi hajtást (zárt oltár valamint "W" hajtás) is lehetővé tesz számodra.

 

Szeretnél biegelni, perforálni és hajtani, egyetlen gépen, egy menetben?

 

A rendkívül sikeres PIT STOP biegelő- és perforálógépek valamint a BUTTERFLY hajtogató egységek funkcióit egyben ellátó új OXO MULTISKILL biegelő, perforáló és hajtogató gép, Neked is lehetővé teszi a biegelést, perforálást és hajtogatást egyetlen menetben, amivel rengeteg időt spórolhatsz meg. Az OXO egy digitális nyomda számára is egyaránt kitűnő választás, mivel a biegelő szerszám egy speciális mátrix csíkkal rendelkezik, amely megvédi a nyomataid a kitörésektől, így a termékeid mindig tökéletesek lesznek.

7 jó ok, amiért érdemes a Bacciottini biegelő-, perforáló és hajtogatógépeket választanod.

Találd meg a neked megfelelő sebességet! A Bacciottini gépek a 6000 ívtől egészen a 16000 ív/óra sebességig terjednek. Legyen szó kis, közepes, vagy nagyüzemi termelésről, itt biztosan megtalálod amit keresel.

Soha többé nem kell a drága munkaerődet hosszan lekötnöd a lassú és körülményes biegeléssel, így hasznosabb feladatokat is végezhet számodra.

Minden gép rendelkezik előre programozott beállításokkal amik megkönnyítik és meggyorsítják a napi gyártási munkálataidat.

Szerszámcsere, vagyis az átállás biegelésről, perforálásra vagy hajtogatásra nem igényel többet egy percnél.

A legkisebb beállítható távolság 0,1 mm, ennél pontosabb gépeket nehezen fogsz találni a piacon.

Mert könnyű használni, így szakemberre sem lesz szükséged hozzá.

Egy teljesen új munkát pár perc alatt be fogsz tudni állítani.

Egy nyomdában, pláne egy digitális nyomdában létfontosságú, hogy minden munka határidőre és a lehető legjobb minőségben készüljön el. Bízd magad a Bacciottini-re, dőlj hátra és kerülj versenyelőnybe!

Kérd interaktív tájékoztatónkat és lépj be a jövőbe!

szabolcs