Fachpack 2022 – Nürnberg kiállítói információk

fachpack.blog-post-feature

Fachpack 2022 kiállítás

A FACHPACK az egyik legfontosabb esemény Európában a csomagolóanyagokat gyártó és felhasználó vállalatok számára. Több mint 40 éve rendezik meg Nürnbergben.

Amikor a FACHPACK 2022 szeptemberében újra megnyitja kapuit, a hangsúly ismét az üzleti partnerek és kollégák közötti személyes párbeszéden, valamint a csomagolóipari trendekről és innovációkról szóló információcserén lesz.

Amennyiben kérdésed van kiállítóinkkal kapcsolatban a +36 30 288 6555 telefonszámon érsz el.

Zemat Technology Group

2. csarnok 215 stand

A Zemat a Boxmat HD automata dobozkészítőgép gyártója, magas követelményű és kis példányszámú termékek készítéséhez ajánlja a "minden egyben" rendszerét.

Réselés, kétirányú biegelés, fogantyú kimetszés és ragasztás egy gépen belül, így az igényszerinti dobozgyártásban rejlő lehetőségeket könnyedén ki tudja majd használni a Boxmat HD segítségével.

 

Zemat-logo-1.png
boxmat-hd-title.png

Lamina

7A. csarnok 142 stand

A Lamina System AB minőségi kasírozási és dobozkészítési rendszereket nyújt kompakt gépeivel kisebb és nagyobb üzemek számára is.

Ha a vállalkozásodnak fontos az optimális helykihasználás és a hatékony gyártási sebességről sem akarsz lemondani, akkor a Lamina gépei jelentik az ideális termelő rendszert számodra.

A Lamina FA Blackline nagyon pontos, nagy sebességű teljesen automata ívkasírozó rendszer. A piacon elterjedt alapanyagok nagy részével gond nélkül kasírozhatsz. A kompakt konstrukció teszi felhasználó baráttá gyors beállítási idővel. Moduláris tervezésnek köszönhetően bármikor könnyen továbbfejleszthető és a helyi piacon is elérhető alkatrészeknek köszönhetően könnyedén szervizelhető.
Számos opcióval bővíthető amikor szükséges, úgy mint nyitott hullám adagoló, alsó kötegkirakó, Flip-Flop ívforgató, présszalag, stb.

Lamina logo
Lamina Blackline

Bickers

7A. csarnok 142 stand

Az innovatív termékeikről lettek híresek, köszönhetően a több évtizedes tapasztalatnak. Mára már szinonímája lett az univerzális rendszereknek a dobozragasztás és displayek piacán.

A folyamatos fejlődés iránti vágy, a rugalmasság és a lelkesedés jutottak el oda ahol most vannak: egy jól megalapozott, nemzetközileg elismert partnere a karton, hullámkarton feldolgozóknak és az iparnak.

A Bickers Gluejet gépével a bonyolult formák kézi ragasztózását válthatod ki. Egyszerre akár 4 különböző munkaelem lehet asztalon, amire egy menetben viheted fel a különböző ragasztási motívumokat.

A ragasztó asztal használatával úgy gyorsíthatod meg üzemedben a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

bickers-logo
Bickers GlueJet

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .