Flexonyomó- és feldolgozógépek

 

Flexonyomó- és feldolgozógépek 

 

Mark Andy a világ vezető keskenypályás flexonyomógép gyártója.

 

A Mark Andy és a Comco nyomó és feldolgozó rendszerei évtizedek óta szolgálják ki a hatékony és nyereséges termelésre vágyó címke, karton és fólia feldolgozó nyomdákat.

 

További információkért a Mark Andy flexonyomógépeiről kattintson ide!

 

K2 international, az angol flexonyomógép gyártó, a magyarországi címkegyártó piac egyik legismertebb gépe. Számos ma már nagyra nőtt címkegyártó nyomda induláskor ezt a gépet választotta.  

 

 
Ideális induló flexonyomdáknak szinte minden tipikus flexo nyomathordozó gyártására, alacsony beruházási költség mellett.

 

 
További információkért a K2 flexonyomógépeiről kattintson ide!

 

Az AB Graphic nyomatlan címkegyártó és áttekercselő gépeket gyárt színes vagy nyomatlan tekercses címkegyártó cégeknek.

 

Ha szeretné nyomógépe kapacitását maximálisan kihasználni, válassza az ABG gépeit a címkék nyomtatás utáni feldolgozására és kiszerelésére. 

 

További információkért az AB Graphic címkefeldolgozó gépeiről kattintson ide!

 

A tekercses nyomógép aranyozó szerszámai csak bizonyos példányszám felett rentábilisak. Erre a problémára nyújtanak Önnek megoldást a Cartes srl. aranyozó gépei, ahol az íves technológiával megegyező, sík magnézium vagy réz klisével tudja a címkét aranyozni vagy dombornyomni.

 

A gépek kombinálhatóak síkstancoló és lézeres feldolgozó gépekkel kiszolgálva az Ön címkefeldolgozó igényeit.

 

További információkért a Cartes címkenyomógépeiről kattintson ide!

 

A DCM Usimeca cégcsoport a hajlékonyfalú csomagolóanyag nyomtatás és feldolgozás területén kínál feldolgozó rendszereket az Ön számára.
  

 

A keskenypályás mélynyomtatástól a lamináláson, sleeve készítésen és az áttekercselő gépeken keresztül a teljes élelmiszer csomagolóanyag feldolgozásra találhat Önnek megfelelő feldolgozó gépet. 

 

További információkért a DCM nyomó- és feldolgozógépeiről kattintson ide!

 

A Holweg és az H.G. Weber gépekkel papírtasak nyomtatási és feldolgozási igényeit elégítheti ki legyen az oldal redős vagy talpas tasak.

 

További információkért a Holweg flexonyomógépeiről kattintson ide!