Grimex Partnerek a Label Expo 2017 kiállításon

Labelexpo_Europe_2017_logo

2017. SZEPTEMBER 25 - 28.

BRUSSELS EXPO

LABELEXPO EUROPE 2017

Szerezzen tisztességtelen előnyt

Ha olyan technológiával fejleszthetné cégét amilyen senkinek sincs, megtenné?

A Labelexpo Europe 2017 kiállításon felfedezheti a legfejlettebb címke és csomagolóanyag gyártó rendszereket.

Jöjjön el a vásárra és fejlesztéseivel szárnyaljon ügyfelei elvárásai fölé, lekörözve minden versenytársát.

Nézze meg élőben, hogy cégünk partnerei milyen új technológiákkal segíthetik Önt gyorsabban célba érni

 

Időpont foglaláshoz, a héten és a vásár ideje alatt, kérem hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

MARK ANDY

4C45 stand

Itt van a következő generáció

A címke és a csomagolóipar változik. A futási hosszak zsugorodnak, a márka tulajdonosok még több perszonalizációt követelnek a vevők pedig egyre inkább a dekoratív, különleges csomagolásokhoz vonzódnak. Válaszul új technológiai hullám született.

A megújult Performance Series P7 platform oldószermentes lamináló opcióval fog bemutatkozni a pontosabb szervo vezérlés, teljesen automatikus regiszter és ergonomikusabb kezelő felület mellett.

Digital Series

A perszonalizált címke igények kielégítésére született meg a Digital Plus Screen modul, amellyel a változó adat nyomtatás mellett a hagyományos szita nyomtatás digitális alternatíváját nézheti meg.  A nagy fedettségű digitális fehér nyomtatással gyorsan előkészítheti a fedő fehér nyomtatást, megszabadulva a lassú szita beállítástól és a nehézkes tisztítási folyamatoktól.

 

Digital Plus Screen

A Digital One legújabb digitiális flexo hibrid címkenyomó és feldolgozógépével 4 szín nyomást kombinálhat flexo nyomtatással, lakkozással vagy hideg fóliázással és más hasonló digitális gépekkel szemben egy menetben készre szerelt stancolt címke a végeredmény.

Mark Andy Digital Series hibrid funkcióinak főbb alkalmazásait láthatja naponta. A világ egyik legjövedelmezőbb hibrid rendszere a vadonatúj QCDC-SR opcióval lesz felszerelve, amellyel rotációs és szemi rotációs módban is dolgozhat, így csökkentve stanc költségein, akár 305 m/perces sebességgel.

A Mark Andy digitális hibrid és flexo rendszerei biztos jövőt kínálnak nyomdájának. Reméljük, találkozunk a Labelexpo Europe 2017 kiállításon, a 4C45 standon!

MA digital one

CARTES

5D29 stand

Cartes az első és máig az egyetlen a címke feldolgozó piacon, aki félig zárt lézer rendszert használ, mellyel gyakorlatilag örök életű a lézer forrás. Később a digitális vágó technológiát beépítette feldolgozó soraiba, így gyakorlatilag inline minden folyamatot elvégezhet, legyen az aranyozás, domborítás, szitanyomtatás, lakkozás vagy éppen stancolás.

A Cartes standján találkozhat a Gemini lézer géppel jobbról-balra formátumban és dupla lézeres verzióban, akárcsak a továbbfejlesztett lézer szoftverrel és interfésszel.

Az ILC rendszerrel felszerelt lézeres stancológépek, láthatatlan címke vágásával megszabadulhat a sötét nyomatok zavaró fehér széleitől.

Bemutatásra kerül a Gemini 360 és a GT360 sorozat is, amelyeken az új flexo lakkozó modul cserélhető nyomóhengerekkel rendelkezik. A flexo egység rotációs és szemi rotációs módban is üzemeltethető.

Az alábbi géptípusokat láthatja élőben:

 • GT368VSSSHSHR
 • GT363HFR
 • GE362WL1
 • GE362WL2 ILC
 • GE362WR
Cartes LX

AB Graphic

6A37 stand

Az AB Graphic bemutatja új síkágyas szitanyomó egységét a Digicon Series 3-hoz, "jelentősen” megnövelt sebességgel.

Az új modul teljesen rotációs pályamozgású, síkágyas szitaegységgel. Az UV szárítás minősége javult a rotációs pályamozgásnak köszönhetően, biztosítva a konzisztenciát az egész pálya mentén.

Szintén újdonság a Digicon gép in-line integrációja non-stop revolveres feltekercselővel, 100%-os kamerás megfigyeléssel és workflow linkkel.

A standon az alábbi rendszereket tekintheti meg működés közben:

 • Digicon Series 3 ital piacra specifikálva az új szita egységgel és az 50 tonnás “Big Foot” prégelő és dombor modullal
 • Digicon Series 3 with FAST Track stancegységgel in line non-stop revolveres feltekercselővel, 100%-os kamerás megfigyeléssel és workflow linkkel
 • Digilase lézer stancoló gép automatikus munka átállással
 • Digicon Lite 3 – belépő szintű kiszerelő gép
 • Converter Series 3 feldolgozó rendszer SGTR Auto set ragasztó mentes non-stop revolveres feltekercselővel
 • ECTR revolveres feltekercselő automatikus dudaadagolóval
 • SRI megfigyelő  és áttekercselő gépek - egyikük teljesen automatikus revolveres feltekercseléssel
 • Booklet modul
ABG Labelexpo

DCM

3A20 Stand

A zsugorcímke (Sleeve) gyártó gépek legújabb generációját fogja bemutatni. 2018 második negyedévétől érhető el 3 verzióban Evo, Auto és Intense típusok. Moduláris kialakításnak köszönhetően bármikor tovább bővíthetőek lesznek.

Nagyobb fokú automatizáltságuknak és ergonómiai átalakításoknak köszönhetően könnyebb és felhasználóbarát kezelést nyújtanak. Számos új opcióval bővült a kínálat, úgy mint motorizált formázás, automatikus futás közbeni állítási lehetőség, oldószer tartály szint kijelzés, toldás érzékelés, stb.

A berendezések optimalizálásával többet nyújtanak, elérhető áron. Nagyobb automatizáltsággal növelheti termelése hatékonyságát.

A már jól ismert Babycat 4 áttekercselő és ellenőrző rendszer illesztés ellenőrző rendszerrel lesz bemutatva, számos elérhető opció mellett.

A Sleevecut 4 a zsugorcímke vágó és perforáló gépek legújabb generációját képviseli. Természetesen a DCM további rendszereiről is kaphat tájékoztatót a vásáron, például a Serval, Baghera, Panthere és Tigre bobinázó gépekről.

DCM Labelexpo

AVT

9C05 stand

Az AVT először mutatja be Labelexpo Europe kiállítson a Helios D 100% -os automatikus ellenőrző rendszerét, amelyet kifejezetten a digitális nyomtatási kihívások kezelésére terveztek, mint például a hiányzó fúvókák, a festékcseppek és a színegyensúly - mindezt valós időben.

A standon a látogatók az Industry 4.0 termelési környezetet támogató automatizálási és hatékonysági megoldásokkal ismerkedhetnek meg. A Spectralab II az inline színmenedzselő rendszerek legújabb generációját képviseli, Jet-IQ rendszer segítségével a digitális rendszerek zárt visszacsatolású ellenőrzésével a digitális nyomógép hatékonyságát lehet növelni. Élőben a Mark Andy Digital Series gépen is megtekinthető.

Címkenyomóknak a legérdekesebb fejlesztés a Helios S Turbo rendszer lehet, amely gyártó sorok maximális kapacitása mellett is biztosítja a 100% nyomat megfigyelést, úgy hogy a gépkezelő nyugodt lehet a hibátlan végeredményben miközben a megszokott gyártási sebességet meghaladó tempóban termelhet.

AVT Labelexpo

ALPHASONICS

7B41 stand

Nézze meg hogyan változtatják meg a tovább fejlesztett Alfahang, Bétahang és Aktívüreg technológiák a henger tisztítás jövőjét.

Ebben az évben 3 tisztítási terület fejlesztéseit ismerhetik meg az Alphasonics-tól, mellyel az egész nyomdája igényeit kielégítheti. A standon képzett személyzettől kérhet bemutatót legyen az anilox henger, nyomóforma vagy alkatrész tisztítás.

Új funkció az automatikus mosószer ellenőrző rendszer, amellyel nem csak pénzt takarít meg, de mindig ugyanolyan minőségű anilox hengerek kerülnek le a berendezésről.

Korábbi rossz tapasztalatok miatt sokan félnek az ultrahangos tisztítástól, ezért az Alphasonics egy 79 órás folyamatos tisztítást fog végezni egy Megan ultrahangos tisztító rendszeren a vásár ideje alatt.

Ez 900 tisztítási ciklusnak felel meg, ezzel is bizonyítjuk a rendszer veszélytelenségét az Ön hengereire. Jöjjön el és győződjön meg személyesen a rendszer hatékonyságáról.

 

Alphasonics_labelexpo2017

B. BUNCH

4A71 stand

Több mint 7,500 géppel a nyomda és papírfeldolgozó piacon B.Bunch az egyik legtapasztaltabb leporelló gyártó a piacon. Az évek során több mint 60 különböző ívrevágó, címke és karton leporelló hajtogató rendszert fejlesztettek.

Jöjjön el és kérjen tanácsot inline vagy offline címkefeldolgozási kérdésekben.

B Bunch 1000-Gearless-w-Servo-HU

CHESHIRE

6C37 stand

A Cheshire Anilox Technology bemutatja új TactiLoX anilox hengerét, mely a vizuálisan érzékelhető, tapintható, kétdimenziós flexo-nyomtatott textúrált címkékhez lett kifejlesztve.

Az új vésési technológia kifejezetten a rotációs szita hatást hivatott reprodukálni. A Cheshire standján továbbá találkozhat a teljes kínálattal, mint például a MaxFlo+, melyet kifejezetten UV festékekhez ajánlanak.

cheshire

ROTOMETRICS

4B45 stand

A Rotometrics standján a szokásos széles termékskála mellett bemutatásra kerül az új RotoMetrics AccuBase XT mágneshener, mely megerősített futógyűrűivel megnövelik a mérettartást és csökkentik a nyúlást.

Rotometrics

GEW

6C18 stand

A Labelexpo Europe 2017-en a GEW standján bemutatja UV szárító rendszerei teljes körét, amely higany ív rendszerekből, LED rendszerekből és hibrid rendszerekből áll, valamint a hozzájuk tartozó hibrid RHINO ArcLED elektronikus tápegységből.

GEW Labexpo

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .