HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Keskenypályás Áttekercselőgépek

Stancoló és áttekercselőgépek hagyományos és digitális feldolgozáshoz

ABG Logo

ABG címkefeldolgozó rendszerek

Több mint 60 éve gyártunk innovatív nyomdai feldolgozó gépeket. Technológiánkat ügyfeleink visszajelzései alapján tökéletesítjük. Gépeink a világ számos pontján megtalálhatóak, nap mint nap fáradhatatlanul dolgozunk ügyfeleinkért, hogy tudatosan fejlesszük rendszereinket. Ez egy éveken át futó evolúciós folyamat, amiben nincs rövidebb út. A tény hogy ilyen rég tervezünk és gyártunk feldolgozó gépeket és a több mint 11000 telepített gép világszerte 2500 ügyfélnél magáért beszél. Biztos alapokkal rendelkezünk gyártó részlegekkel az Egyesült Királyságban és Németországban, a technológiánk bizonyított és ügyfeleink folyamatosan visszatérnek hozzánk. Ez jelezzük új ügyfeleinknek és Önnek is, hogy bizalommal fektethet belénk. Barátságos, családi vállalkozás vagyunk, de globálisan működünk ügyfeleinkre odafigyelve és segítve őket üzleti sikereikben. 

ABG omega SRI

ABG Omega SRI

Az Omega SRI egy erős, hatékony és sokoldalú címkefeldolgozó rendszer, amely három nagy sebességű  funkciót kínál: vágás, áttekercselés és ellenőrzés.

ABG Converter

ABG Converting Line

A Converter Series 3 egy teljesen moduláris feldolgozó sor amely teljesen az Ön igényeinek megfelelően konfigurálható.

Bármi legyen az elképzelése, a rotációs stancolástól, flexo nyomtatástól, az inkjet nyomtatástól, a laminálástól, a hideg és meleg prégelésig a Converter Series 3 minden alkalmazással felszerelhető gyártósor.

vectra_ECTR_új

ABG Vectra ECTR

A Vectra revolveres áttekercselő sorozatunk a világ legfejlettebb áttekercselői. 

A Vectra áttekercselőgépekkel képes lesz gyorsan végezni megbízói munkáival, rövid szállítási határidőket adni, felszámolni raktárkészleteit a cash flow növelése érdekében és nem utolsó sorban csökkenteni a hulladékot. 

vectra_HDTR_új

ABG Vectra HDTR

A HDTR egy 4 tengelyes revolveres áttekercselőgép, kifejezetten nagy átmérőjű és nehezen feldolgozható anyagok feldolgozására lett fejlesztve. Akár 500 mm-es tekercset is fel tud dolgozni vele és a legtöbb nyomógéppel egy menetben használható mechanikus vagy elektromos integráció nélkül. 

Vectra_SGTR_új_v

ABG Vectra SGTR

Teljesen automatikus átállású ragasztómentes AutoSet Vectra SGTR géppel rengeteg költséges beállítási időt megspórolhat.

Csak adja meg a rendszernek a duda külső átmérőjét és a mechanikus pozíciók pontosan beállnak és már is kész a következő munkára. 

ABG rts sheeter

ABG RTS Ívrevágó

Az RTS egy szervo vezérelt késes ívrevágó. 330 mm, 430 mm és 530 mm-es pályaszélességekben elérhető és regiszterre, hosszra vagy címkeközre beállítva darabolhat vele +/-0.15 mm pontossággal.

ABG RFID TI 200

ABG Ti200 RFID adagoló

Az Omega Ti200 RFID adagoló egy belépőszintű gép amellyel rádió frekvenciás (RFID), illetve EAS termék figyelő nyákokat helyezhet az előre kinyomtatott címkék alá

ABG RFID-Converting Line

ABG RFID Converting Line

Az Omega Converting Line egyedi tervezésű címkefeldolgozógépek a nagy volumenű rádiófrekvenciás azonosító (RFID) és az elektronikus cikkfigyelő (EAS) címkék gyártásához.

ABG Omega B5010

ABG Omega B5010 booklet gyártósor

Az Omega B5010 egy moduláris rendszer, amely óránként akár 36 000 szendvics/füzet címkét képes feldolgozni. A füzetcímke-adagoló rendszerrel felszerelve képes kezelni a 30 és 80 mm közötti hosszúságú, a 280 és 320 mm közötti szélességű füzeteket, és könnyedén válthat közöttük. A füzetek akár 56 lapot tartalmazhatnak - 112 oldal -, és forró vagy hideg ragasztóval, valamint laminálással rögzíthetők, az Ön igényeinek megfelelően.

ABG DigiconS3

ABG Digicon Series3 digitális címkefeldolgozósor

A Digicon digitális címkefeldolgozó berendezés több mint 15 éve egyértelmű piacvezető, világszerte több mint 1000 gépet telepítettek. A megszerzett tapasztalatokat felhasználva készült a Digicon Series 3 berendezésünk tervezése és fejlesztése. Gyorsabb munkavégzésre képes, és még szélesebb körű felületnemesítést adhat a címkékhez, a csomagoláshoz és a zsugorfóliákhoz.

cartes-logo_v

Cartes címkefeldolgozó gépek

Gemini_5_v

Gemini szemirotációs feldolgozó rendszer

A egyedi címkék és az igény szerinti megoldások iránti egyre növekvő nagy igény a világméretű címkegyártási piac jelenlegi mozgatórugója. A fogyasztók versenyképes, csúcsminőségű, többfunkciós, alkalmazkodó gépeket és új rendszereket szeretnének a régi problémáikhoz.  A Cartes belépőszintű digitális címkefeldolgozó gépével egyedi igényeit is megvalósíthatja.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png
Cartes Gemini

Gemini lézeres feldolgozó rendszer

Borcímke-gyártók állandóan visszatérő problémájára nyújt megoldást a Cartes ILC "láthatatlan címke vágás" opcióval is felszerelhető digitális címkefeldolgozósor. Az ILC opcióval örökre elfelejtheti a nem kívánatos fehér keretet a sötétebb címkéken. A lézeres címkevágáson kívül számos egyéb felületnemesítési opcióval is kiegészíthető a konfiguráció.