HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Keskenypályás Nyomatellenőrzés

100%-os nyomatellenőrző rendszerek keskenypályás flexo nyomdák számára

ABG Logo

ABG címkefeldolgozó rendszerek

Több mint 60 éve gyártunk innovatív nyomdai feldolgozó gépeket. Technológiánkat ügyfeleink visszajelzései alapján tökéletesítjük. Gépeink a világ számos pontján megtalálhatóak, nap mint nap fáradhatatlanul dolgozunk ügyfeleinkért, hogy tudatosan fejlesszük rendszereinket. Ez egy éveken át futó evolúciós folyamat, amiben nincs rövidebb út. A tény hogy ilyen rég tervezünk és gyártunk feldolgozó gépeket és a több mint 11000 telepített gép világszerte 2500 ügyfélnél magáért beszél. Biztos alapokkal rendelkezünk gyártó részlegekkel az Egyesült Királyságban és Németországban, a technológiánk bizonyított és ügyfeleink folyamatosan visszatérnek hozzánk. Ez jelezzük új ügyfeleinknek és Önnek is, hogy bizalommal fektethet belénk. Barátságos, családi vállalkozás vagyunk, de globálisan működünk ügyfeleinkre odafigyelve és segítve őket üzleti sikereikben. 

ABG FleyeVision-Camera-1

FleyeVision 100%-os nyomatellenőrző kamera

A 100%-os fleyeVision nyomatellenőrző rendszerünk tökéletes eredményeket garantál, megakadályozza a költséges vásárlói reklamációkat és lenyűgöző megtérülést biztosít Önnek. Mi magunk fejlesztettük ki, így az ABG saját áttekercselő berendezésein használva a piacon egyedülálló integrációra számíthat. Integrált rendszereinket használva soha többé nem kell más gyártó támogatására várnia.

ABG Omega Horizon

Omega Horizon

Bemutatjuk új multifunkcionális asztali kétirányú áttekercselő rendszerünket, egy pálya ellenőrzésére és átdolgozására. Úgy terveztük, hogy lehetővé tegye önálló pálya ellenőrzését és újrafeldolgozását, és a saját fleyeVision 100%-os nyomatellenőrző rendszerünkkel bővíthető. Bővítheti a teljesen integrált hátsó/elülső sorszámozó alkalmazással, így főként gyógyszerészeti címkék előállítását, ellenőrzését emelheti egy magasabb szintre cégében.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png