HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Keskenypályás Szerszámok

Nyomó, stancoló szerszámok és kiegészítőik keskenypályás flexo nyomdák számára

Rotometrics logo

Rotometrics nyomó- és stancoló szerszámok

Négy kulcsfontosságú elem biztosítja a RotoMetrics iparági vezető szerepét, melyek megkülönböztetik minden más rotációsszerszám-gyártótól.
Elkötelezett emberek, Megbízhatóság, Gyorsaság, Kiemelkedő Technológiai Tudás

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy az ügyfelek számára gyors, megbízható megoldásokat nyújtsunk, amelyeket olyan csapattagok dolgoznak ki és szállítanak, akiknek a szolgáltatás, az ügyfél oktatás alap készség. A RotoMetricsnél ezek az oszlopok lehetővé teszik számunkra az ipar fejlődését az Ön vállalkozásának előmozdítása érdekében.

Rotometrics-flexdies-AccuSmart

Flexibilis Stancák

A flexibilis szerszámportfóliónkból kiválaszthatja az Ön számára legfontosabb termékjellemzővel bíró vágószerszámját, melyet a legáltalánosabb dizájnokhoz akár 2-3 nap alatt leszállítjuk Önnek. Legyen az kis példányszámú munka, digitális alkalmazás, erősen koptató anyag vagy vékony fólia alkalmazás van megoldásunk az Ön összes vágási igényére.

Rotometrics-soliddies-RD300

Szolid Szerszámok

A szolid szerszámportfóliónk egyedülálló és testre szabott, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a legbonyolultabb munkákhoz is.

Évente több mint 50 000 szolid szerszámot tervezünk és gyártunk a legkiemelkedőbb gyártási technológiával. Kis példányszámtól a rendkívül magas példányszámig, egyszerű mintáktól a komplexig, egyszerű papíroktól a kihívásokkal teli anyagokig - a tapasztalatunk és a precíziós vezető gyártási technológiánk felhasználásával testre szabott szerszámokat szállítunk az Ön alkalmazásaihoz.

Rotometrics-magneticcylinders-AccuBase
A valódi pontossághoz a flexibilis szerszám és a mágneses henger megfelelő egysége szükséges

Mágneshengerek

Nem számít, mekkora kihívást jelent Önnek az alkalmazás, a RotoMetrics mágneshengerek precíziós tervezésűek, szigorú toleranciákkal és fokozott méretstabilitással optimalizálják a flexibilis szerszáma pontosságát. Sokoldalú és tartós mágneses hengerünk a címkenyomók ​​és a feldolgozó gépek teljes választékához rendelkezésre áll. Ezenkívül a RotoMetrics támogatást nyújt az összes mágneses hengerrel kapcsolatos igényére a személyzet technikai támogatásával, hogy a henger jelentős élettartama során minden pillanatban pontos tűréseket biztosítson Önnek.

Rotometrics-printcylinderssleeves-PrintCylindersAnodized
Megbízható megoldások, sebesség és kivételes emberek támogatása

Nyomóhengerek

A RotoMetrics kiemelkedő hírnevet szerzett a tervezés, a mérnöki munka, az innováció terén a legjobb és az iparág vezető termékei között, a nyomóhengerünk és sleeve-ünk sem különb. Az összes nyomó hengerünket a nyomdagép gyártók pontos követelményeinek megfelelően gyártjuk, hogy optimalizáljuk a piacon lévő bármely flexo nyomóhenger vagy flexo sleeve/hüvely pontosságát, állandóságát és hosszú élettartamát. Ez most magában foglalja saját, teljesen integrált anódizált termékünket is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy optimális felületvédelmet biztosítsunk, amely erősebb, mint a versenytársainké. Munkatársaink segítenek a tökéletes megoldás és az Ön egyedi igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png