Szeretnél Te is POS/POP Displayeket készíteni szenvedés nélkül?

Az idei drupán bemutatott Lamina és Bickers rendszerekkel Te is erőfeszítés nélkül készíthetsz displayeket.

Szintet lépnél már Te is a Popup és Display gyártás területén? Ismerd meg mire leszel képes a Bickers és a Lamina rendszereivel!

Logok-es-display

Automatizáld a ragasztási műveleteidet a Bickers Gluejet és Tapejet asztalaival!

CSB_7977-jav

Akár négy különböző terméket gyárthatsz, kapkodás nélkül!

A Bickers Gluejet rendszerével a ragasztófelhordás mindig egyenletes lesz, ami számodra állandó termék minőségét és ezáltal csökkenő reklamációs számot jelent. A nyitott gépkialakításnak köszönhetően akár négy különböző munkát is végezhetsz egyszerre az asztal négy sarkában egymástól függetlenül.

A ragasztási munkák ciklusa jól időzíthető, ami azért jó Neked, mert így előre látható az egyes műszaktól elvárható teljesítmény, ami bármikor megismételhető és jól tervezhető gyártást jelent Neked.

A gép joystick és lézerpont segítségével egyszerűen kezelhető, így bonyolultabb ragasztási mintákat is könnyedén be tudod állítani előre megrajzolt ragasztási minta nélkül. Az olcsóbb hideg ragasztó rögzítését kombinálhatod hotmelt spray opcióval nagyfelületek ragasztásakor, így a meleg ragasztó fogja össze az anyagot, amíg a hideg megszárad.

A kényelmes munkavégzést a nyomásra reagáló hotmelt ragasztó megnövelt nyitott ideje teszi lehetővé. Gondolj bele, a ragasztó akár több órával a felhordás után is működik, így tényleg kár a kapkodásért.

A Bickers Glujet XY-ragasztóasztal használatakor azt fogod tapasztalni, hogy munkatársaid nem kapkodnak és mégis akár háromszor annyi terméket képesek legyártani ugyanannyi idő alatt!

Hotmelt vagy hidegragasztó? Miért ne dolgoznál mindkettővel?

Akár háromszor nagyobb felhordás az új TRIPLE-Smard-Head okos fejjel

Az új technológiás TRIPLE-Smart-Head egyszerre tartalmaz hidegragasztó egységet és két 45 fokos szögben álló hotmelt fejet, ami azért jó neked mert a nagyobb felületek ragasztását gyorsabban el tudod végezni a dupla hotmelt fejjel és a hideg ragasztó kombinációjával.

A hotmelt megfogja és egyben tartja a két ragasztandó felületet, így a hidegragasztónak lesz ideje megszilárdulni

A kétféle ragasztó használata számos új ragasztási módot tesz számodra elérhetővé és jelentős költségcsökkenést is eredményez a hagyományos kézi hotmelt ragasztással szemben.

download

Reklamációmentes ragasztás pillanatok alatt!

CSB_7981jav

Hordj fel kétoldali ragasztószalagot kötöttségek nélkül.

A legújabb Tapejet rendszerrel a kétoldali ragasztószalag bármilyen irányú felhelyezését automatizálhatod.

Felejtsd el a fárasztó kézi módszereket és képzeld el, hogy a termelési időd akár harmadára is csökkentheted, miközben több terméket készítesz! A Tapejet ragasztó asztal forgófejes egysége képes villámgyorsan hosszanti és átlós irányban is tökéletes pontossággal felvinni a szalagokat minden egyes alkalommal. 

Emellett a Tapejet a Pick and Place technológiát alkalmazva a betöltés és kirakás terhét is leveszi a válladról. A Tapejet a hullámkartonokat vákuumos robotkar segítségével betölti, majd precíz ragasztás után a kirakó asztalra továbbítja.

Hagyd meg a kínlódást a versenytársaidnak, és készíts gombnyomásra Display-eket és Popup-okat.

A Popup-ok készítése többé nem okoz fejfájást!

A Lamina Popupline teljesen automatizált rendszerével gombnyomásra in-line készíthetsz popup-okat  különösebb erőfeszítés nélkül.

A kartonlapok betöltése után a rendszer in-line ragasztást és hajtást végez és a popupok szállításra készen várnak a másik oldalon. Össze- és szétszerelésük egyetlen mozdulattal történik így másodpercek alatt készen állnak a megjelenítésre.

Környezetbarát, azonban strapabíró kartonok használatával Te is csökkentheted az ökológiai lábnyomod, hogy részese legyél egy tisztább és élhetőbb környezetnek.

IMG_4374-jav
CSB_7987-jav

Készíts Te is displayeket szenvedés nélkül!

A Lamina Displayline egy egyedülálló egymenetes, non-stop automata ragasztó- és hajtogató gép, amivel erőfeszítés nélkül készíthetsz 1-2 vagy akár 3 részes displayeket.

A Lamina Displayline automata rendszerében a displayek gyártása önállóan történik.
Egy vákuumszalagos adagoló betölti az részelemeket, majd a ragasztás és a hajtogatás in-line automatikusan történik.

Végül a kész display áthalad egy prés állomáson, ami biztosítja a garantált hibátlan formát minden alkalommal. 

A POS/POP displayek kasírozása szintén automatizáltan történik majd nálad!

Kasírozd te magad a display-ekhez a kartonokat egy csúcsminőségű Lamina Fasline Edge kasírozó gépen!

A gép mind a Lamina Edge-to-Edge nagypontosságú regiszter rendszerével és mind az on-the-fly rendszerrel fel van szerelve, ami non-stop regisztertartást tesz lehetővé állítható átlapolással, mindezt egy gombnyomással.

A gép nagyteljesítményű felső ív adagolójába a raklapokat közvetlenül betöltheted, ezáltal az újratöltés csak nagyon rövid leállást igényel.

Az alsó ívek szervo vezérelt non-stop szíjas adagolóval kerülnek adagolásra.
Az adagoló nagyteljesítményű vákuumos rendszerrel van ellátva, hogy biztosítsa a különféle anyagok megbízható és gyors adagolását.

Fasline-web
Packline-web

Mit szólnál, ha a késztermékek csomagolása is gyerekjáték lenne?

Eleged van a csomagolás okozta kínlódásból?
Akkor a Lamina Packline SA a legjobb választás számodra! Ez a félautomata, non-stop működő dobozlezáró gép tökéletes a FEFCO 402 szabványú hullámpapír dobozokhoz.
A gyártósor magában foglalja a pontos ragasztást, hajtogatást/peremhajtogatást és a doboz teljes lezárását, valamint opcionális tintasugaras nyomtató is beépíthető a könnyebb azonosítás érdekében.
Növeld a munkád hatékonyságát és pontosságát, csökkentsd a hibák és késések esélyét a Lamina Packline SA rendszerével.

Ipar 4.0 a hatékonyságod kulcsa!

Az automatizált Ipar 4.0 digitális folyamatok segítségével, a Bickers és Lamina gépek használata gyerekjáték. Reagálj villámgyorsan és hatékonyan a piaci változásokra és trendekre. Ez javítja vállalatod versenyképességét és sikerét, miközben lehetőséget teremt az innovációra és szakmai kihívásokra.

Legyen szó egyedi, formabontó megrendelésekről vagy általános eljárásokról, képes leszel pillanatok alatt megvalósítani megrendelőid kérését.

Vezess egy innovatív vállalkozást ami a legújabb technológiák felhasználásával működik és legyél Te a piaci verseny éllovasa.

 

IMG_4374-jav-22
Display-png

Mire számíthatsz a Lamina és Bickers használata során?

A Lamina Displayline és Popupline gépei arra lettek tervezve, hogy megkönnyítsék a POS/POP Displayek gyártását. Használatuk során észre fogod venni, hogy a termelésed felpörög és hibamentes lesz. A megrendeléseket rugalmasan tudod kezelni.

A Bickers Gluejet segítségével új ragasztási módokkal dolgozhatsz amik a displaygyártás minden területén hasznos segítséget fognak jelenteni számodra.

A Bickers Tapejet gépével elfelejtheted a hibákat és megtöbbszörözheted a termelésed.

A Lamina Popupline gépével gyerekjáték lesz számodra a POP displayek készítése, emellett környezetbarát gyártósorod és termékeid jó színben fogják feltüntetni a céged.

A Lamina Displayline segítségével a komplex és egyszerű displayektől egyaránt gombnyomásnyi távolságára leszel hogy elindítsd a hibátlan gyártási folyamatot.

A Lamina Fasline segítségével Te is felvihetsz tökéletes kasírozást néhány gombnyomással akár ± 0,2 mm pontossággal.

A Lamina Packline-al pedig becsomagolhatod a termékeid szállításra készen pillanatok alatt minimális energiabefektetéssel.

Popup-png

Ha jelentős energia és költséghatékonyságot szeretnél POP/POS displayek gyártásánál akkor kérd interaktív tájékoztatónkat még ma, és fedezd fel,hogy hogyan válhatsz piacvezetővé!!

szabolcs