HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Mark Andy Digitális széria

Mark Andy digital-series

Mark Andy Digital Series hibrid digitális címkenyomógép

Az iparág vezető Performance Series gép alapjára építve a Mark Andy Digital Series hibrid gép bármekkora példányszámú munkához tökéletes választás. A digitális nyomtatás előnyeit kombinálja a flexo nyomtatás bizonyított képességeivel, hogy a leginkább jövedelmező termelési hátteret biztosítsa.

Más digitális címkenyomó és feldolgozó sorokkal szemben a Mark Andy Digital Series hibrid gépével egy menetben kész címkét készíthet, így alacsony beruházási és működtetési költséggel indulhat el a digitális címkegyártás területén, akár induló gyártóként is.

Kis példányszámú termék esetén nem mindegy, hogy mennyi idő alatt, hány művelettel és hány gépkezelővel készül el az eladásra szánt termék. Hiszen ezeket a költségeket bizonyos esetekben kevesebb mint 50 db címkére kell levetíteni, úgy hogy az eladási árral Ön is és az Ügyfele is elégedett legyen a nap végén.

Egy új beruházás mindig nehéz döntés, de egy hatékony rendszerbe invesztálni, ami segíti az Ön cégét a növekedésben, egy olyan lehetőség, amivel kiemelkedhet a versenytársai közül.

Technikai adatok

Pályaszélesség

13,25 inch (336 mm)

12,5 inch (318 mm) digitális nyomtatási szélesség

13 inch (330 mm) flexo nyomtatási szélesség

Nyomtatási folyamat

Magas felbontású 4 szín color UV inkjet nyomtatás CMYK + fehér

Hibrid flexo állomások bevonáshoz, aranyozáshoz, hidegfóliázáshoz, stb.

Díjnyertes pályatovábbítás és gyorscserés feldolgozási technológiák.

Max. sebesség valós 240 láb/perc (73 m/perc) 4 szín color minőségben
Nyomtatható anyagok Nyomásérzékeny anyagok és fóliák, hordozó nélküli papírok, címkeanyagot, vékony kartonok.
Workflow

Valódi PDF automatizált munkafolyamat, melyet a Mark Andy támogat és konfigurál.

Mark Andy ProWORX, az Esko-tól, erőteljes színes motorral, mely előnyomtatási igényeinek megfelelően bővíthető.

Natív VDP és vonalkód képesség.

Mark Andy ProVIEW kezelői felület egyetlen intuitív érintőképernyőn biztosít hozzáférést minden testreszabott és standard rendszer művelethez.

Megszámlálhatatlan testreszabási opció Kombinálja a CMYK + fehér digitális nyomtatást hagyományos flexo feldolgozással, dekorálással vagy egyedi folyamattal.

Előnyök

Több, mint termelékeny:
PROFITÁBILIS

  • Termelékeny: Max. 240 láb/m (73 m/perc) nyomtatási sebesség in-line feldolgozással egy lépésben, a hibrid technológia magasabb teljesítményt nyújt
  • Profitábilis: A termelési sebesség, in-line feldolgozás, klikk-díj mentesség és versenyképes árazású fogyóeszközök kombinációja a kis és közepes példányszámokra optimalizált legalacsonyabb teljes termelési költséget hozza el Önnek.
  • Flexibilis: Egyedileg az Ön pontos digitális munkafolyamatára, nyomtatási és feldolgozási idényeire tervezve, maximálisan sokoldalú.
  • Egyszerű: Az intuitív kezelői felület és a hibrid platformon keresztüli konzisztens vezérlés kiváló felhasználói élményt nyújt.
  • Megbízható: A már bizonyított (több, mint 700 telepítés világszerte) Performance Series alapjára építve.
  • Támogatás: Elkötelezett csapatunk átfogó képzést nyújt az egész életciklus alatt - telepítés előtt, közben és után. A Mark Andy csapata nem csak technikai támogatást nyújt, hanem együtt is dolgozik Önnel, hogy optimalizálja belső folyamatait az új technológia körül, így több munkát és bevételt termelhet kevesebb idővel, munkaerővel és hulladékkal

További információért a Mark Andy Digital Series rendszerrel kapcsolatban kérem töltse ki az alábbi ürlapot!

Kérem töltse ki az adatait
https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png