mg newbind

Ön is keresi az ideális eszközt a rövid határidőre vállalt kis- és közepes példányszámok egyre növekvő igényeinek költséghatékony kielégítésére?

 

A New Bind PUR gépeivel gyerekjáték tökéletesen sík, puhatáblás könyveket gyártani, melyek ráadásul hihetetlenül magas kötésszilárdságúak. A PUR megköti szinte az összes papírfajtát és egy rendkívül időtálló kötést hoz létre.

 

Hogyan lesz kötészete hatékonyabb?

 

A korábbi PUR ragasztóval dolgozó gépeknek szükségük volt egy előolvasztó rendszerre, ami már önmagában annyiba került, mint egy kisebb hotmelt ragasztókötőgép.

 

Új partnerünk az olaszországi New Bind gépei elsőként a piacon saját fejlesztésű zárt PUR ragasztó rendszerrel dolgoznak, így nincs szükség különálló ragasztó előolvasztó rendszerre fűtött csövekkel és a napi karbantartási igények is minimalizálódtak.

 

Newbind Pioneer

 

 

A működése rendkívül biztonságos, mivel nincsen egészségre káros gőz. Rendkívül költséghatékony a ragasztó felhasználás, mivel csak annyi ragasztó kerül olvasztásra és felhordásra a gerincre, amennyi szükséges a kötéshez.

 

Ebben a prezentációban a New Bind PUR ragasztó-kötő gépeket fogom Önnek bemutatni, melyek a kis és közepes példányszámok feldolgozásához fejlesztett olaszországi partnerünk olyan nyomdák számára, akik igény szerinti könyvgyártásra specializálódtak vagy olyan nagyobb könyvkötészeteknek, akik nem akarják a nagyobb gépeiket befogni 200 vagy 600 db könyv legyártására.

 

A legtöbb professzionális ragasztó-kötő gép rendelkezik teljes hornyoló és frézelő állomással, melyek erősebb kötést eredményeznek. Ugyanakkor ezek a gépek teljesen használhatatlanok, amennyiben keménytáblás könyvtestet szeretne készíteni, mivel a frézelő fejek keresztül vágják az előzék papírt.

 

 • A New Bind Pioneer egyedi kialakításának köszönhetően tökéletes gerincmegmunkálást végez, míg a könyvtest előzéke teljesen sértetlen marad.
 • A Pioneer egyedi kialakítása 2 PUR ragasztó rendszert tartalmaz, két frézelő és hornyoló egységet és egy a könyvtest szállító kocsiba beépített vákuumos előzékemelő rendszert.
 • Induláskor az oldalsó mérőegység segítségével állítja be automatikusan a kocsi nyílását és a ragasztófejek pozícióját.
 • „Keménytáblás” módban a rendszer kiemeli az előzéket, így a könyvtest frézelése során az sértetlen marad.
 • A duplafejes rendszer ragasztót visz fel a könyvtestre és az előzékre egyaránt.
 • A frézelés után az előzékeket a kiemelő rendszer visszaereszti a könyvgerinc mellé a sapkázást megelőzően.
 • „Puhatáblás” módban hagyományos ragasztó-kötő gépként működtethető a Pioneer gép a New Bind Adventure géphez hasonló funkciókkal.

 

A New Bind Pioneer géppel beléphet a gyorsan fejlődő igényszerinti könyvgyártás piacára. Legyen az Ön terméke fotókönyv vagy kis példányszámú keménytáblás könyv a Pioneer a dupla funkcionalitásával hasznos kiegészítője lesz kötészetének.

 

A Pioneer gép főbb tulajdonságai:

 • Egyszerű érintőképernyős vezérlés
 • Gyors méretállítás a vastagság mérő egységnek köszönhetően.
 • Maximális gép sebesség 200 könyv per óra
 • Maximális gerinc hossz 350 mm, opcionálisan 450 mm
 • Gerincvastagság 2 és 50 mm között
 • Professzionális frézelő és hornyoló állomás
 • Szabadalmaztatott egyedi fejlesztésű zárt 2 kg-os PUR ragasztó rendszer.
 • Független oldal és gerincragasztó fejek
 • Állítható fűtés, ragaszó nyomás és prés idő

Ha szeretne további információt kapni a New Bind Pioneer ragasztó-kötő gépéről, kérem, kattintson a szöveg alatt megjelenő Ajánlatkérés gombra!

 

5 jó ok, amiért érdemes a NewBind PIONEER gépet választania.

 

 1. Zárt és beépített PUR-rendszer fúvókákkal a maximális biztonságért. Az automatikus tisztítással nem lesz gondja a ragasztó beszáradással és több munkaórát is megtakaríthat hetente.
 2. Ragasztópazarlás minimálisra csökkentve, hiszen csak akkor adagol, amikor szüksége van rá.
 3. A ragasztóbefúvók egyszerű tisztítása.
 4. Rugalmas méretcsere segítségével könnyedén átállhat egyik munkáról a másikra kézi méregetés nélkül
 5. A piacon kapható bármilyen márkájú PUR- vagy Hot Melt-ragasztóval használhatja, így nem kell elköteleznie magát más gép gyártók által kínált ragasztó beszállítókhoz.

Ha még itt van és végig olvasta ezt a prezentációt, az nekem azt mutatja: Ön egy igényes nyomda tulajdonos, aki fejleszteni akarja a cégét, és erre hajlandó áldozni, invesztálni.

 

Talán már egy ideje szemezett is a PUR ragasztó-kötő gépekkel, hát itt a pillanat, most vagy soha:

 

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő berendezést, adja meg adatai és kattintson a szöveg alatti Árajánlatkérés gombra, és én minden információt megküldök Önnek, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépet válassza ki.

 

Hogyan működik az ajánlatkérés?

 

Habár ebben a prezentációban az újdonságot jelentő Pioneer gépet mutattam be részletesen, előfordulhat, hogy Önnek nem jelent pluszt a keménytáblás könyvtest készítés.

 

Amennyiben csak puhatáblás könyvek készítéséhez keres ragasztó-kötő rendszert, akkor válassza az Adventure modellt, amelynek a kezelése és a PUR ragasztó rendszere teljesen megegyezik a korábban bemutatott géppel.

 

Nagyobb teljesítményű berendezések közül az automataborító adagolós Explorer gépet tudom ajánlani 500 könyv/órás teljesítménnyel, egy kocsival, illetve a Supra modellt 4 kocsival, amely akár 1300 ütem/órás teljesítménnyel dolgozhat.

 

Amennyiben belépőszintű rendszerek közül szeretne választani a Prima gép 200 könyv/órás teljesítménnyel minden funkcióval bír a nagyobb rendszerekhez hasonlóan, egyedül a könyvtest vastagság kézi beállítást igényel.

 

A legegyszerűbb kedvező áru új berendezés a Micra, melyben megtalálható az egyedi PUR ragasztó rendszer, míg a beállításokat könnyített mechanikus módon kell elvégezni.

 

Hasznos kiegészítője lehet kötészetének a Headbander oromszegés felhelyező berendezés, mellyel a kész könyvtestekre öntapadó oromszegőket helyezhet fel.

 

Az Endsheeter géppel pedig az előzékeket ragaszthatja össze az öntapadós gázsi anyaggal.

 

Nincs más dolga, mint az adatai megadása után a leugró ablakban kiválasztania az Önnek leginkább megfelelő berendezést majd az Ajánlat kérés gombra kattintania.

 

Egyedi kérését, kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

 

Köszönöm a figyelmét, sok sikert és rengeteg profitot kívánok az Ön gyors és rugalmas nyomdájának!