Te mire lennél képes a SEI Laser PaperOne digitális stancoló rendszerével?

Fedezd fel a hatékonyság, kreativitás és versenyelőny új dimenzióit a SEI Laser PaperOne lézeres kartonfeldolgozó rendszerével.

Álmodd meg és hozd létre egyedi tervezésű termékeidet a digitális forradalom lendületével, miközben maximalizálod a gyártási hatékonyságod.

Készülj fel a jövő gyártási technológiájára, és tegyél lépéseket a versenyképességed fokozása érdekében.  

Paperone7000 (1)

A SEI Laser PaperOne: A Digitális Forradalom a Karton Feldolgozásban

 Digitális Munkafolyamat a Hagyományos Stancolás Alternatívájaként

sample2.web-mobil-hero

Digitális Munkafolyamat a Hagyományos Stancolás Alternatívájaként

A SEI Laser PaperOne rendszerrel digitalizálhatja az analóg stancolás folyamatát. Ennek eredményeként egy teljesen digitális munkafolyamat jön létre, amelyben a lézer technológia váltja fel a hagyományos mechanikai vágószerszámokat. Ezáltal elkerülhető a szerszám készítés szűk keresztmetszete és lehetővé válik a bonyolult formák és mintázatok precíz vágása anélkül, hogy bonyolult szerszámokat kellene kialakítani.

Felejtsd el a szerszám rendelésekkel járó nyűgöket.

Az exkluzív off-line és teljesen digitális 3D állomás (Origami) példátlan újítás a biegelés területén, mely lehetőségeket teremt a patrica/matrica klisék egyszerű előállítására. Az innovatív biegelési technológia leginkább a hajtogatott dobozok és egyéb csomagolóanyagokat előállító gyártók életét fogja megkönnyíteni.

Origami.web-mobil-hero
sample1.web-mobil-hero

Személyre szabott termékekkel megőrizheted a versenyképességed

A PaperOne rendszer a digitális forradalom egyik csúcstechnológiája a karton feldolgozás terén, nem csupán egy lézeres karton feldolgozó berendezés, hanem egy újítás, amely átalakítja a gyártási folyamatokat, maximalizálva a hatékonyságot és a termelékenységet.

Lépj be a PaperOne világába, és hozd létre a jövő gyártását már ma!
Kérd interaktív tájékoztatónkat, hogy részletesen megismerhesd a digitális dobozgyártás által kínált versenyelőnyöket.

szabolcs