Miért ne gyártanád te a legmodernebb hajlékonyfalú csomagolásokat?

Észrevetted, hogy a te gyártóid is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a modern fogyasztói igényekre?

A hajlékonyfalú csomagolás stratégiai szerepet játszik az élelmiszer- és italgyártásban, valamint a napi fogyasztási cikkek ágazatában.

Nyűgözd le te is ügyfeleid, olyan innovatív megoldásokkal, mint a könnyen nyitható, ablakos, páraáteresztő vagy a mikrózható csomagolások!

Emelkedj ki flexibilis csomagolásaiddal SEI Laser által biztosított rugalmassággal.

seilaser_logo@2x
Packmaster-Conveyor-HiRes-noborder

Csomagolj Te is flexibilisen

A Sei Laser PackMaster gépeivel.

Packmaster Cross Web WP

Mit gondolsz, miért érdemes neked is szemmel tartani a változó fogyasztói trendeket és igényeket?

Olyan igényekre gondolunk, mint az ablakos csomagolás, ahol a vásárló láthatja, hogy mit választ. Vagy ott van például a friss termékek megvásárlásának lehetősége; a frissességnek és a csomagolás könnyű felnyitásának, lezárásának és a termék láthatóságának a lehetőségét a termék teljes élettartama alatt a te modern csomagolásodnak kell majd garantálnia.

Azok a csomagolások, amik a vásárlók életét megkönnyítik és kényelmet kínálnak, jobban fogynak a boltok polcairól. Mit szólnál, ha a te csomagolásaid is ilyenek lennének?

 

Hogyan lehetsz képes te is ilyen lenyűgöző csomagolásokkal berobbanni a piacra?

A SEI Laser rendszereivel számodra is elérhetőek lesznek a különböző innovatív hajlékonyfalú csomagolások.

A manapság rendkívül keresett nyitás könnyítés, ablakos csomagolás, könnyen szellőző és mikrohullámú sütésben használatos páraáteresztő csomagolások elkészítése többé nem fog kihívást jelenteni számodra.

Légy te is rendkívül rugalmas a SEI Laser gépeivel. 

A SEI saját fejlesztésű szoftvere számodra is lehetővé teszi, hogy egyedi mintákat tervezz a csomagolásokra méghozzá percek alatt, így mindig a piaci igényeknek megfelelő, lenyűgöző termékeket állíthatsz elő.

Csak töltsd fel a kívánt formát vagy kézzel könnyedén állítsd be amit látni szeretnél legyen szó ablakvágásról a legkülönfélébb alakzatokban vagy egy perforálást bármilyen irányban és formában a csomagoláson. Amint felvitted a kívánt mintát egy gombnyomás és már indulhat is a gyártás. Percek alatt. Egyszerűen.

Packmaster CW Conveyor
Webkép jav

Válts fokozatot és kapcsolj lézersebességre!

A SEI mozgó optikával ellátott galvanométeres lézerfejei segítségével 400 m/perc sebességgel is képes leszel dolgozni és akár 500 m/perc sebességre is szert tehetsz a rögzített optikájú fejekkel, pályairányú mikroperforációs applikáció során.

Nem csak gyorsan fogsz dolgozni, hanem pontosan is.

A SEI Laser rendszereivel hibamentes munkára leszel képes nem csak az anyag eltávolításában és a makro/mikroperforációban, így a teljes csomagolás során garantálhatod a tökéletes minőségét és funkcionalitását.

Képzeld el, hogy percek alatt beállítod a gépet, és már indulhat is a gyártás.

A lézeres technológiával vállalkozásod gyorsabban és rugalmasabban reagálhat az ügyfeleid kérésére. Ahelyett, hogy napokig várnál egy formára, akár számtalan terméket is elkészíthetsz egy nap alatt.

Így többé nem kell a vágólemezekkel bíbelődnöd, az érintőképernyő segítségével percek alatt bármilyen új alakzatot elkészíthetsz, amit az ügyfeleid megálmodnak.

Packmaster web direction
Packmaker

Szeretnél belépni a legmodernebb csomagolóanyagok világába? Válaszd a SEI gépeit! Hogy miért?

A Sei Laser A PackMaster és PackMaker gépek már bizonyítottak, hiszen számos elégedett vásárló jelentheti ki, hogy valóban könnyen integrálhatóak már működő vagy épp most épülő gyártósorokba.

Kezelésük elsajátítása nem jár nehézséggel és nem szükséges hozzá szakmai tapasztalat. Az érintőképernyős kezelőfelület segítségével bárki számára gyerekjáték a gép kezelése és átállítása.

A SEI Laser gépeivel, most számodra is elérhetővé válnak a legmodernebb csomagolási módszerek.

Ha nem szeretnéd kihagyni az új termékekben rejlő lehetőségeket, akkor kérd interaktív tájékoztatónkat még ma, és fedezd fel,hogy hogyan válhatsz piacvezetővé az innovatív csomagolástechnológiával!

szabolcs