HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termelésben

Szélespályás Anilox hengerek és mosóberendezések

Anilox hengerek és mosóberendezések szélespályás flexo nyomdák számára

cheshire logo

Cheshire Anilox hengerek

Kiemelkedő minőségű lézer vésett anilox hengerek és sleevek gyártója, melyekkel tökéletesítheti nyomtatási folyamatait.
A Cheshire Anilox Technology számos piaci területet kiszolgál a flexibilis csomagolóanyag, hullámkarton, címke, boríték, fém és ofszet nyomda üzemek vezető beszállítójaként

Cheshire 60-engraving

Hagyományos vésésű hengerek

A 60 fokos hatszögletű minta az utóbbi évekig a leggyakoribb metszet volt az Anilox hengerekben. A standardizálás mögött a korábbi, 45 és 30 fokos, sejtmintákkal szembeni teljesítményelőnyök álltak. A lézervésésű Anilox gyártás fejlesztései azonban további hatékonyabb festékátadási tulajdonságokat biztosítanak.

Cheshire Maxflo-engraving

MaxFlo

Sok éven át az ipari szabványos cellakonfiguráció 60 fokos volt. Az új lézervésési technológia eredményeként most továbbfejlesztett cella formákat nyújthatunk Önnek. A MaxFlo vésés fejlesztés eredményeként számos előnyt kínálunk Önnek, úgy mint a jobb festékterülés és nyomtatási minőség.

Cheshire maxflo+3D2

MaxFlo+

A MaxFlo + egy speciális csatorna gravírozás, amely radikálisan javítja a festék áramlását az Anilox vésett struktúrán belül. Nincsenek egyedi zárt cellák, hanem folyamatos a sejtstruktúra, amelynek területe 50%-kal kisebb, mint a hagyományos 60°-os vesésnél. Ez hatékonyabb és finomabb festékeloszlást biztosít a nyomóformán. A csatorna a levegőnek és a festéknek is menekülési utat ad, így a festék kevésbé keveredik, ami Önnek kevesebb problémát jelent a csökkentett habképződésnek köszönhetően.

HD flexo pro printing-plate

ProFlo

A HD flexo nyomtatási technológia nagyon finom lemez felbontásokkal dolgozik, amelyek rendkívül finom anilox hengerrel együtt kell használni, hogy elkerülje a nemkívánatos pontok megjelenését. Ugyanakkor a kívánt festékfedettséget is biztosítani kell. Az egyedi ProFlo cella profillal ofszetnyomtatásnak megfelelő tónus tartományt vagy mélynyomtatáshoz hasonló élénk színeket és nagy kontrasztú képeket készíthet, hogy ügyfele terméke nagyobb hatást érjen el a polcon. 

alphasonics logo

Alphasonics ultrahangos mosóberendezések

Az Alphasonics ultrahangos anilox és egyéb ipari tisztító rendszerek gyártója elkötelezett a kimagasló tisztítási eredmények mellett, ezért minden ügyfelének a leggyorsabb megtérülésű, legalkalmasabb rendszert ajánlja az ügyfelei 100%-os megelégedettsége mellett. Olyan tisztító rendszereket kínál, melyekkel sérülés nélkül lehet bármilyen sűrűségű hengert tisztítani profi személyzet nélkül és mindig tiszta lesz a felhordó henger. Kínálatunkban számos modellből lehet választani, pénztárcájának és igényeinek megfelelően.

Az ultrahangos rendszerek fejlesztéseinek eredményeként nem csak a legmagasabb tisztítási hatékonyságot kínáljuk, de teljes biztonsággal használhatja gyakori tisztítási programokra is berendezéseinket a hengerek bármilyen sérülése nélkül.

Alphasonics-Melanie 500px-v

Alphasonics Melanie

A Melanie termékcsalád egy-, kettős- vagy hármastartály konfigurációban elérhető, Alfa vagy Bhéta ultrahang változatban. Az egyik lehető legolcsóbb asztalitisztító rendszer, amely kialakítástól függően egy és nyolc anilox henger egyidejű tisztítására képes. Széleskörű tisztítási képességgel rendelkezik, amely megegyezik a sorozat csúcs modelljeivel, de lehetőséget kínál az ügyfeleknek arra, hogy olcsóbban kihasználhassák a piacvezető technológia előnyeit. Kiegészíthető öblítő tartállyal (Duo) és formamosó tartállyal (Trio)

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png
Alphasonics-Miranda 500px-v

Alphasonics Miranda

A Miranda álló modellek kiváló minőségű ultrahangos technológiát garantálnak megfizethető áron. A pontos előírások szerint gyártott Miranda rendszer megtalálható a nyomdákban a világ minden részén. Egy frekvenciás kivitel biztonságos, mindennapos és hatékony tisztításhoz hagyományos max. 315 v/cm-es felbontású hengerek tisztításához. 

Alphasonics-Mia 500px-v

Alphasonics Mia

Elérhető áru, magas specifikációjú rendszer, maximális 120 kg-os kapacitással. A Mia a kisebb nyomdáknak is elérhető nagy kapacitást biztosító technológia, kompakt és egyszerűen használható. A gép tartalmaz egy kézzel aktiválható szivattyút, valamint egy szűrőrendszert a tartályok tisztításához és a vegyszerek élettartamának növeléséhez.

Alphasonics-Megan 500px-v

Alphasonics Megan

Legmagasabb specifikációjú ultrahangos technológia kiváló, biztonságos és következetes tisztítást biztosít, maximális 120 kg-os kapacitással. A Megan álló modellek az ultrahang kutatás legmagasabb technológiai előnyeit tartalmazzák az ultrahang kutatásban. Duál frekvenciás működéssel akár nagyon finom 780 v/cm-es hengereket is tisztíthat biztonságosan.

Az egyszerű menürendszerrel választható, könnyen kezelhető tisztítási lehetőségek és a kiemelkedő funkciók széles skálájával ez a rendszer az ultrahangos tisztítási technológia abszolút csúcsát jelenti. A rendszer a ciklus végén visszatér a legkíméletesebb beállításra, számolva a „hőmérséklet-visszaeséssel”, amely megtérülési lehetőséget jelent Önnek az energiaköltségek csökkentése révén.

Alphasonics-Alphaplus 500px-v

Alphasonics Alphaplus

Az Alphasonics testreszabott ultrahangos tisztító rendszerek részeként az Alphaplus nagy méretű hengerek tisztításának jelenleg elérhető követelményeit emelte egy újabb szintre. A nagyméretű, nehéz vagy speciális anilox és mélynyomó hengerek tisztítását teszi lehetővé 1 métertől, akár 5 méteres szélességig.

Alphasonics-PCX-Series-500px

Alphasonics PCX formatisztító

A flexo nyomdák erősen függnek a nyomóformák minőségétől, az Alphasonics kifejezetten nekik fejlesztette formatisztító rendszerét. Ma már a digitálisan készített formák korában, a nyomtatás alapvető eleme csak akkor lesz hatékony, ha a formák minden munkánál ugyanolyan tökéletes állapotban vannak. A hagyományos tisztítás során gyakran sérülhetnek a formák. Forma tisztító géppel elkerülheti a költséges újra gyártást is. 

Kompakt rendszer páratlan tisztítási eredményt kínál - gond és erőfeszítés nélkül. A teljesen automatizált kefés nyomóforma tisztító kiküszöböli a piszkos lemezekkel kapcsolatos problémákat. Opcionális szállító- és kimeneti rendszerekkel a PCX sorozat tiszta és száraz nyomóformákat szállít minimális erőfeszítéssel.