Bickers és Lamina a FESPA ’23 kiállításon

FESPA23.blog-post-feature

FESPA Global Print Expo 2023

Látogass el partnereink, a Bickers és a Lamina közös standjára a FESPA 2023 kiállításon. Az alábbiakban egy rövid előzetest láthatsz a Grimex partnereinek újdonságairól.

A FESPA Global Print Expo 2023 május 23. és 26. között kerül megrendezésre a müncheni Messe Münchenben, Németországban. Az esemény Európa vezető kiállítása a szitanyomás, a digitális, a széles formátumú nyomtatás és a textilnyomtatás területén.

Több száz kiállító mutatja be legújabb innovációit és termékeit a grafikai, dekorációs, csomagolási, ipari és textilipari alkalmazások területén. A kiállítás látogatói megoszthatják ismereteiket, felfedezhetik az új trendeket, beruházhatnak új gépekbe vagy fogyóeszközökbe, és felfedezhetik a legújabb innovációkat, amelyek életre keltik a színeket!

Amennyiben kérdésed lenne vagy időpontos szeretnél egyeztetni hívj a +36 30 288 6555 telefonszámon.

 

Lamina System AB

A1. csarnok B45 stand

Az olyan piacokon, ahol rengeteg termék között kell ügyfeleidnek kitűnnie a tömegből, a "pop-up" display lehet a kulcs az eladások növeléséhez. Azonban ennek a terméknek a szállítása és a kereskedelmi helyeken való felállítása korábban nehézkes volt, illetve számos műanyag kiegészítő miatt nem volt teljesen környezetbarát.

A Popupline egy olyan teljesen automatizált rendszert jelent, amely lehetővé teszi a gyártóknak, hogy egyszerűen, gyorsan és környezetbarát módon állítsák elő ezeket a termékeket és új lehetőségeket teremtsenek vevőiknek a piacon.

Gyere el standunkra a FESPA-n és nézd meg testközelből a Popupline rendszert működés közben.

Lamina popup line

Bickers GmbH

A1. csarnok B45 stand

A display ragasztás egyike a legnehezebb gyártási műveleteknek. Lehetséges úgy könnyíteni a kezelők munkáját, hogy közben a ragasztási sebesség is nő?

A Bickers Gluejet XY-ragasztóasztal lehetővé teszi a termelési idő felére vagy harmadára való csökkentését azzal, hogy megszünteti a szűk keresztmetszeteket a termelésben.

A rendszer egyenletes ragasztófelhordást biztosít, amely állandó minőséget és csökkentett reklamációs számot eredményez. A ragasztási ciklus jól időzíthető, ami jól tervezhető gyártási időt eredményez. A Bickers Gluejet XY-ragasztóasztal használata lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy hatékonyabbak legyenek és akár háromszor annyi terméket gyártsanak ugyanannyi idő alatt.

Gyere el a FESPA kiállításon a standunkra és nézd meg működésközben a GlueJET XY ragasztó rendszert!

Bickers GlueJet

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .