CCE és ICE kiállítás csomagolóanyag gyártóknak

CCE2022.blog-post-feature

CCE International és ICE Europe kiállítás

Ha csomagolóanyagokkal foglalkozol legyen az tekercses vagy hullámkarton feldolgozás és már eleged van a virtuális rendezvényekből itt a helyed! Nem egészen 2 év kényszerszünet után újra indulnak a kiállítások.

Mi is alig várjuk, hogy találkozhassunk újra személyesen is a rég nem látott beszállító partnereinkkel, viszont a kép csak veled együtt lesz teljes. Gyere el és végre személyésen is megtapogathatod gépeinket! A virtuális események után tuti, hogy egy szuper élményben lesz részed velünk.

Mi 16-án és 17-én leszünk kint. Amennyiben kérdésed van a vásárral kapcsolatban, a +36 30 288 6555 telefonszámon érsz el.

Macarbox

A4. csarnok 2300 stand

A Macarbox magas technológiai fejlettségű és nagy teljesítményű hullámkarton feldolgozó gépeket gyárt az Európai Unióban gyártott kiváló minőségű anyagokból.

A komolyság, a rugalmasság, a megbízhatóság és a nyitott kommunikáció azok az alapelvek, amelyek meghatározzák partnerünket.

Remek, innovatív, a folyamatos fejlesztés és a legmodernebb technológia mellett elkötelezett szakembergárdával töretlenül keresik ügyfeleink számára a legjobb megoldást.

A gyors technológiai változások kontextusában a know-how, a technológia, a Macarbox innovatív és dinamikus szelleme ügyfeleik igényeinek és tudásának tökéletes kombinációjával minőségi, megbízható és rugalmas feldolgozó rendszereket eredményez neked versenyképes áron.

 

Macarbox logo white
rotary-die-cutter-macarbox

Lamina

A4. csarnok 2810 stand

A Lamina System AB minőségi kasírozási és dobozkészítési rendszereket nyújt kompakt gépeivel kisebb és nagyobb üzemek számára is.

Ha a vállalkozásodnak fontos az optimális helykihasználás és a hatékony gyártási sebességről sem akarsz lemondani, akkor a Lamina gépei jelentik az ideális termelő rendszert számodra.

A Lamina FA Blackline nagyon pontos, nagy sebességű teljesen automata ívkasírozó rendszer. A piacon elterjedt alapanyagok nagy részével gond nélkül kasírozhatsz. A kompakt konstrukció teszi felhasználó baráttá gyors beállítási idővel. Moduláris tervezésnek köszönhetően bármikor könnyen továbbfejleszthető és a helyi piacon is elérhető alkatrészeknek köszönhetően könnyedén szervizelhető.
Számos opcióval bővíthető amikor szükséges, úgy mint nyitott hullám adagoló, alsó kötegkirakó, Flip-Flop ívforgató, présszalag, stb.

Lamina logo
Lamina Blackline

Bickers

A4 csarnok 2810 stand

Az innovatív termékeikről lettek híresek, köszönhetően a több évtizedes tapasztalatnak. Mára már szinonímája lett az univerzális rendszereknek a dobozragasztás és displayek piacán.

A folyamatos fejlődés iránti vágy, a rugalmasság és a lelkesedés jutottak el oda ahol most vannak: egy jól megalapozott, nemzetközileg elismert partnere a karton, hullámkarton feldolgozóknak és az iparnak.

A Bickers Gluejet gépével a bonyolult formák kézi ragasztózását válthatod ki. Egyszerre akár 4 különböző munkaelem lehet asztalon, amire egy menetben viheted fel a különböző ragasztási motívumokat.

A ragasztó asztal használatával úgy gyorsíthatod meg üzemedben a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

bickers-logo
Bickers GlueJet

SEI LASER

A5 csarnok 1610 stand

SEI Laser innovatív lézer rendszerek számtalan anyag és felület vágására, gravírozására, riccelésére és perforálására.

A hajlékonyfalú csomagolóanyagok világa folyamatosan változik. A megrendelők folyamatosan fejlesztik termékeiket. A cél, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák a végfelhasználóknak. Ezeknek a folyamatosan változó igényeknek a kielégítésére egy rugalmas lézer rendszer a lehető legjobb megoldás.

A Packmaster rendszereket könnyedén integrálhatod a már meglévő termelő berendezéseidbe. Az innovatív lézer rendszer segítségével a hajlékonyfalú csomagolóanyag feldolgozás számos hozzáadott értéket jelentő műveletét elvégezheted: vághatsz, riccelhetsz, perforálhatsz.

  • A Packmaster WD rendszert jellemzően hosszirányú makró és mikro-perforáláshoz fogod tudni használni.
  • A Packmaster CW rendszerrel az étel, kisállateledel csomagolásokra kibontást könnyítő riccelést, ablakot, levegőztető perforációkat és egyéb vágásokat készíthetsz.
seilaser_logo@2x
packmaster

Rotometrics (Maxcess)

A5 csarnok 1444 stand

Rotometrics nyomó- és stancoló szerszámok gyártója. Négy kulcsfontosságú elem biztosítja a RotoMetrics iparági vezető szerepét, melyek megkülönböztetik minden más rotációsszerszám-gyártótól:

Elkötelezett emberek, Megbízhatóság, Gyorsaság, Kiemelkedő Technológiai Tudás

Mi és a Rotometrics elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy az ügyfelek számára gyors, megbízható termékeket nyújtsunk, amelyeket olyan csapattagok dolgoznak ki és szállítanak, akiknek a szolgáltatás, az ügyfél oktatás alap készség. A RotoMetricsnél ezek az oszlopok lehetővé teszik számunkra az ipar fejlődését a Te vállalkozásodnak előmozdítása érdekében.

Rotometrics logo
Rotometrics-flexdies-AccuSmart

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .