Print4All 2022 kiállítás Milánó

print4all22.blog-post-feature

Folytatjuk a kiállítási szezont

a Print4All kiállítás várja a nyomda- és csomagolóipar újdonságai iránt érdeklődőket.

Jövő héten nyit a Fiera Milano kiállítási negyedben az olasz nyomda- és csomagolóipari gyártók legnagyobb összejövetele. A kényszerszünet után olasz partnereink is gőzerővel készülnek újdonságaik bemutatására.

Gyere el és nézd meg velünk közösen élőben milyen változáson ment keresztül az iparunk az elmúlt években.

Mi 4-én és 5-én leszünk kint. Amennyiben kérdésed van a vásárral kapcsolatban, a +36 30 288 6555 telefonszámon érsz el.

BACCIOTTINI GROUP

11P. csarnok K01 L08 stand

Először kerül bemutatásra az OXO MULTISKILL belépőszintű kombinált biegelő és hajtogatógép.

A már bizonyított nagy testvér BUTTERFLY koncepciója alapján lett kifejlesztve, változatlanul a Bacciottini gépekre jellemző tartossággal és pontossággal biztosítja a hatékony termelést cégedben.

Bacciottini OXO transp

CARTES

11P csarnok N15 R18 stand

A címkefeldolgozó gépek legnagyobb választékát találod meg a Cartes standján meleg préggel, síkszitával, flexo nyomtatással, lakkozással, sík és félrotáció stancával, dombor állomással és exkluzív Lézer technológiával a kivágáshoz és feldolgozáshoz.

Itt fog a széles közönség előtt debutálni a Cartes JET D-SCREEN technológiája, egy olyan digitális lakkozó rendszer, amivel a digitális, akár többrétegű lakkozás, dombor és prég effekteket soha nem látott könnyedtséggel végezheted el.

CARTES GE362JJ lowr
Etichetta-128-CARTES-JDS-part-scaled
GT365WSHJR lowr

CMC ITALIA

11P. csarnok A11 B18 stand

CMC ITALIA a karton és lemez feldolgozás specialistája.

Szinte az összes lehetséges könyvtábla, játék tábla és rigiddoboz készítő rendszert meg találod egy helyen.

CMC Italia HSV70

FIDIA MACCHINE GRAFICHE

11P csarnok G26 stand

A FIDIA moduláris felépítésű gépeivel megoldhatja a biegelés, hajtás, ragasztás, lyukasztás, kétoldalú ragasztó felhelyezés és számos, általában kézzel végzett művelet gépesítését.

A kétoldali ragasztószalag felhordásában szerzett tapasztalatainak köszönhetően, az elmúlt évek fejlesztései az e-kereskedelemi csomagolóanyagok gyártásához nyújtanak számos különleges feldolgozó rendszert.

Fidia manon-machine

MB BÄUERLE

11P. csarnok K01 L08 stand

Az MB FOLD számítógép vezérlésű hajtogatógépeivel örökre elfelejtheted a hajtogatógép beállítással járó nyűgöket. Mind a táska, mind a hengertávolság beállítás teljesen automatikus. Az intelligens gép vezérlés és az érintőképernyős kezelés leegyszerűsíti a hajtogatás menetét, így a gép kezelők dolga is jelentősen könnyebb a hagyományos gépekhez képest.

MB PrestigeFoldNET52-4-4-ML

PRATI

9P csarnok P21 R22 stand

Legújabb partnerünk a hagyományos és digitális címkefeldolgozás úttörője olaszországból.

A címkefeldolgozógépek alap koncepciója a FUTURA számos fejlesztési lehetőséget biztosít az alaprendszeren, ami a későbbiekben is kamatoztatható a kezdeti befektetés megóvása és a piaci körülményekhez való alkalmazkodás érdekében. A PRATI által létrehozott exkluzív platform maximális alkalmazkodóképességet tesz lehetővé a címkenyomdák számára, így a jövőbeni fejlesztési igenyeidről sem kell lemondanod.

saturn-digi

SEI LASER

9P. csarnok P15 R16 stand

A SEI Laser innovatív lézer rendszerek számtalan anyag és felület vágására, gravírozására, riccelésére és perforálására felhasználhatóak.

A csomagolóanyagok világa folyamatosan változik. A megrendelők folyamatosan fejlesztik termékeiket. A cél, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák a végfelhasználóknak. Ezeknek a folyamatosan változó igényeknek a kielégítésére egy rugalmas lézer rendszer a lehető legjobb megoldás.

Legyen íves vagy tekercses feldolgozás a SEI Laser rendszerei rugalmasan alakíthatjuk ki együtt a neked való termelő rendszert.

seilaser-mercury

SYSTEC

9P csarnok P12 stand

A SYSTEC az automata flexo formamontírozó gépeiről ismert partnerünk egy egyedi fejlesztéssel debütál a vásáron.

Az ARIA digitálisnyomógép a csomagolónyomtatási igények széles skálájára nyújt megoldást, és tetszőleges mennyiséget tud nyereségesen (egyéb kezelés nélkül) nyomtatni bármilyen festék szívóképes anyagú hordozóra (bevonat nélküli papír, hullámkarton, karton, fa stb.).

Az ARIA a Memjet Technology USA által kifejlesztett legújabb generációs DURAFLEX digitális nyomtatási modullal van felszerelve, amely verhetetlen nyomtatási sebességet és felbontást tesz lehetővé (akár 1600x1600 dpi), egymenetes nyomtatással.

Systec ARIA
STAR-itable2-nbg-v

TECNOMAC

11P. csarnok R02 R04 stand

Már 40 éve meghatározó szereplői a lamináló piacnak. Száraz és vizes bázisú ipari fóliázó gépeket gyártanak, kis és nagy méretben.

Specializált gyártóként partnereinknek, igény esetén, egyedi rendszereket is fejleszt. Célunk növelni az Ön kiadványainak minőségét, és optimalizálni a termelékenységet : ezért is terveznek és készítenek kompakt, de csúcstechnológiás, könnyen használható fóliázó gépeket már 40 éve, szem előtt tartva a MADE IN ITALY minőséget.

Tecnomac Evolution-v

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .