FESPA 2018 Berlin kiállítás

GRIMEX

FESPA GLOBAL

PRINT EXPO  

2018

Partner infók

Európa legnagyobb nyomtatási kiállítása 2018-ban.

Nézze meg élőben, hogy cégünk partnerei milyen új technológiákkal segíthetik Önt a display, karton nyomtatás és feldolgozás területén a FESPA 2018 vásáron.

Időpont foglaláshoz, a héten és a vásár ideje alatt, kérem hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

NEW SOLUTION ENGINEERING

2.1-A10 stand

Legújabb partnerünk címke és csomagolóanyag gyártáshoz kínál digitális nyomtató rendszereket

A Multi széles formátumú karton és hullámkarton direkt nyomtató rendszer, kifejezetten kis példányszám nyomtatáshoz.

multi

Lamina

1.1-C50 stand

A Lamina System AB minőségi kasírozási és dobozkészítési rendszereket nyújt kompakt gépeivel kis és nagy üzemek számára is.

Lamina SA egy félautomata íves kasírozógép. Az alsó ívek adagolása egy automata szívófejes egységgel dolgozik, míg a felső ív adagolása kézzel működik. A kiállításon a kis példányszámú display gyártással foglalkozó üzemek képviselőinek mutatjuk be Lamina SA gép egyszerű és gyors kezelését.

A LAMINA Gluer egy kézi adagolású in-line hajtogató, ragasztó és kétoldalas ragasztó felhordó gép. A zseniális kialakításnak köszönhetően különböző anyagokat számos méretben képes kezelni. A szerszámmentes beállítás lehetővé teszi a gyors átállásokat, különösen a kisebb példányszámok esetén.

Lamina GL

Bickers

1.1-C50 stand

A Bickers Gluejet gépével a bonyolult formák kézi ragasztózását válthatja ki. Egyszerre akár 4 különböző munkaelem lehet asztalon, amire egy menetben viheti fel a különböző ragasztási motívumokat. A ragasztó asztal használatával úgy gyorsíthatja meg az Ön üzemében a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

Bickers GlueJet XY

Lasercomb

1.2-C59 stand

Prodigi NEO berendezés a karton és hullámkarton Prodigi kivágórendszerek tovább fejlesztett verziója, mellyel a standard vágó, rajzoló és biegelő szerszámok mellett 3D marószerszámmal lett bővítve. Az új opciónak köszönhetően a Prodigi NEO gépet táblás elemek kivágására is használhatja, legyen az többrétegű karton, hab, műanyag vagy fa.

Lasercomb NEO

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .