Print4All 2018 kiállítás Milánó

Olaszország megújult nyomda- és csomagolóipar kiállítása 2018-ban.

Nézze meg élőben, hogy cégünk partnerei milyen új technológiákkal segíthetik Önt a nyomtatás és csamagolóanyag feldolgozás területén a Print4All 2018 vásáron.

Időpont foglaláshoz május 30 és 31-re, kérem hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

Bacciottini

20-F24-G29 stand

A Flash biegelő és kivágógép új verziója kerül bemutatásra

Az automata biegelőgépek gyártója legújabb fejlesztése a Flash biegelő és kivágógép, amely most késes kivágási lehetőséget kínál a lézeres vágás mellett.

Bacciottini flash

CMC Italia

18-B08 stand

Papír- és kartonfeldolgozógépek gyártója a hagyományos táblakészítőgépek mellett karton és rigid doboz készítéséhez való rendszereit mutatja be.

CMC Italia castor

DCM Usimeca

18-C29 stand

A fólia lamináló- és feldolgozó gépek gyártója az új Babycat 4 ellenőrzőgépet és a Baghera áttekercselőgépet mutatja be élőben.

DCM babycat4

Fidia

18-M33-M35 stand

A karton feldolgozó gépek gyártója a Capri biegelőgépet, Borea MF kétoldali ragasztószalag felhordó gépe mellett az új Babila CL dobozragasztógépet mutatja be amellyel önzáró dobozokat ragaszthat, illetve számos kiegészítő segítségével kétoldali ragasztót és/vagy termék mintát, kupon kártyát ragaszthat fel a termékre

BOREA

Lamina

18-G32-M31 stand

A Lamina System AB minőségi kasírozási és dobozkészítési rendszereket nyújt kompakt gépeivel kis és nagy üzemek számára is.

A teljesen automata FASLINE egykezelős ívkasírozógép papír és tömör vagy hullámkarton ívkasírozására, különösen a vastagabb alsó ívekhez lett kifejlesztve, mint a nyitott vagy dupla hullámkarton, habkarton, karton stb.

Lamina Fasline edge

MB Bäuerle

20-F24-G29 stand

Az MB automatizált hajtogatógépekkel a csökkenő példányszámú hajtogatott termékek gazdaságos gyártását oldhatja meg. Az állásidők csökkentésével, vagyis a rövid beállítási időkkel nagyobb termelékenységet érhet el.

MB PrestigeFoldNET52-4-4-ML

SEI Laser

18-E03 stand

Új partnerünk címke-, papír- és hajlokonyfalú csomagolóanyag feldolgozáshoz kínál lézeres feldolgozó rendszereket.

seilaser-packmaster-wd 350x350

Sys Tec Converting

18-D36-E35 stand

Formamontírozógépek gyártója bemutatja a teljesen új félautomata I-Table és teljesen automata T.H.E Mounter montírozórendszereit az ipar 4.0 fejlesztések jegyében.

A Sei Laserrel közösen fejlesztett Cleaning Light Beam rendszere pedig egy lézeres teljesen új fejlesztésű anilox henger tisztító berendezés.

SYS TEC Cleaning_light_beam

Tecnomac

20-C24-D23 stand

A hagyományos fóliázógépek gyártója ezúttal a digitális nyomatok és luxus csomagolóanyagok felületnemesítésére szolgáló rendszereit fogja bemutatni

Tecnomac foil step

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .