FESPA 2019 kiállítás – München

Fespa 2019

Európa legnagyobb nyomdaipari kiállítása 2019-ben.

Nézze meg élőben, hogy cégünk partnerei milyen új technológiákkal segíthetik Önt a display, karton nyomtatás és feldolgozás területén a FESPA 2019 vásáron.

Több mint 700 kiállító köztük cégünk partnerei is, mutatják be legújabb innovációikat, és termékeiket.

A kiállítás 6 csarnokot foglal el a Németországi Münich Messe-ben, és mutatja be a legfrissebb termékeket és rendszereket digitális és textil nyomtatók számára.

Idén ismét a European Sign Expo-val együtt kerül megrendezésre, ahol a vizuális kommunikáció újdonságait láthatják a látogatók.

Időpont foglaláshoz, a héten, kérem hívja Kádár Fanni kolléganőmet +36 30 289 5222 telefonszámon.

A vásár teljes ideje alatt jelen leszünk. Időpont foglaláshoz, a vásáron, kérem hívja

  • Kádár Fanni kolléganőmet +36 30 289 5222 telefonszámon.
  • vagy Szabó Szabolcsot a +36 30 288 6555 telefonszámon

NEW SOLUTION

A6-D70 stand

Legújabb partnerünk címke és csomagolóanyag gyártáshoz kínál digitális nyomtató rendszereket

A Multi széles formátumú karton és hullámkarton direkt nyomtató rendszer, kifejezetten kis példányszám nyomtatáshoz.

Az ATOM címkenyomó gép és az ANT riccelő gép, az NS új belépőszintű címkegyártó rendszere, mellyel akár egy asztalnyi helyen professzionális kereskedelmi címkéket gyárthat.

A LION inline nyomtató és feldolgozó rendszerrel egy menetben készítheti el kis példányszámú címkéjét.

multi

Lamina

A5-H40 stand

A Lamina System AB minőségi kasírozási és dobozkészítési rendszereket nyújt kompakt gépeivel kis és nagy üzemek számára is.

LAMINA SA egy félautomata íves kasírozógép. Az alsó ívek adagolása egy automata szívófejes egységgel dolgozik, míg a felső ív adagolása kézzel működik. A kiállításon a kis példányszámú display gyártással foglalkozó üzemek képviselőinek mutatjuk be Lamina SA gép egyszerű és gyors kezelését.

A LAMINA Gluer egy kézi adagolású in-line hajtogató, ragasztó és kétoldalas ragasztó felhordó gép. A zseniális kialakításnak köszönhetően különböző anyagokat számos méretben képes kezelni. A szerszámmentes beállítás lehetővé teszi a gyors átállásokat, különösen a kisebb példányszámok esetén. A LAMINA WS munkaállomás a két elemes termékek gyártását teszi egyszerűvé, megnövelve a Gluer géppel feldolgozható termékek körét

Lamina GL

Bickers

A5-H40 stand

A Bickers Gluejet gépével a bonyolult formák kézi ragasztózását válthatja ki. Egyszerre akár 4 különböző munkaelem lehet asztalon, amire egy menetben viheti fel a különböző ragasztási motívumokat. A ragasztó asztal használatával úgy gyorsíthatja meg az Ön üzemében a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

Bickers GlueJet XY

AZON

B6-A16 stand

Az AZON UV festékkel dolgozó tábla direkt nyomtató rendszereit mutatja be, melyet dekorcégeknek ajánlunk gyakorlatilag bármilyen sík felület nyomtatására, legyen az fa, fém, üveg vagy csempe.

A FESPA-n a legújabb fejlesztésüket fogják bemutatni a MATRIX R nagy formátumú direkt nyomtató gépet.

Matrix-R

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .