Grimex a LabelExpo Brüsszel kiállításon

 

A világ legnagyobb címke kiállítása, amit egy címke- és csomagolóanyaggyártó sem hagyhat ki!

 

Egy kiállítás ahol a címke gyártás minden elemét megtalálja az alapanyag beszállítóktól a nyomó- és feldolgozógépekig. 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Labelexpo Europe 2013 Brüsszel

Fedezzük fel együtt az Önnél még kiaknázatlan területeket! Nézzük meg együtt működés közben az új technológiákat, mellyel csökkentheti a gyártási időket és növelheti profitját!

 

Látogasson el a  LABELEXPO EUROPE 2013 kiállításra!

 

Helyszín: Brussels Expo, Brüsszel
Időpont: 2013. szeptember 24-27.

 

Elérhetőségem a kiállítás teljes ideje alatt:
Szabó Szabolcs Mobil: +36 30 288-65-55

 

Tekintse meg az általunk képviselt cégek újdonságait:

 

 
 

Mark Andy P7

5. csarnok C10 stand

 

Mark Andy flexonyomó gépek

 

A Mark Andy egész napos gép bemutatóin a Performance széria legújabb technológia fejlesztéseibe tekinthet bele. Az energia takarékos és leghatékonyabb ProLED UV szárítási technológiát a Performance P3 gépén tekintheti meg.

 

A Performance P5 gépén kombinációs nyomtatást láthat a technológiai újítás díját elnyerő QCDC gyorscserés stanca technológiával.

 

Bővebb információt a Mark Andy újdonságairól itt talál!

K2 címkenyomógép

6. csarnok F60 stand 

 

K2 International címkenyomógépek

 

A K2 legújabb szervo vezérlésű gépét mutatja be címke és fólia nyomtatási lehetőségekkel. 

 

A K2 flexonyomógépe ideális megoldás olyan nyomdáknak, akik újonnan lépnek a flexonyomtatás területére és szeretnék azt a legkisebb kockázattal megtenni. Számos, ma már nagyobb, magyar címke gyártó is a K2 gépeit használta indulásakor.

 ABG címkefeldolgozógépek  

6. csarnok F70 stand 

 

Ab Graphic címkefeldolgozógépek

 

Az ABGraphic a digitális címke feldolgozás vezető gyártója. Ebben az évben először mutatja be a megújult Omega áttekercselő és megfigyelő gépeit.

 

Magasan felszerelt Digicon Series 2 gépen az új lézer vágást mutatja be, továbbá a standon megtalálja az új Omega/Vectra 330 kombinációs modeljét, az Omega RTS ívrevágót, flytech 100%-os gyógyszer címke ellenőrző berendezését, flytech Booklet címke gyártó gépét és a flytec 150 100%-os kétirányú címkeellenőrző és áttekercselő gépét.

 DCM Sleeve  

11. csarnok R90 stand 

 

DCM Usimeca sleevegyártó gépek

 

Habár a DCM fóliafeldolgozó gépei főként a szélespályás felhasználók körében elterjedtek, de a keskenypályás gyártóknak is kínál berendezéseket főként a zsugorcímke gyártás területén.

 

Idén az automata Sleeve készítő és daraboló rendszereket mutatja be, kiegészítve a Serval keskenypályás fóliaáttekercselő gépével.

 Cartes 270 Hotfoil  

5. csarnok B10 stand 

 

Cartes címke aranyozógépek

 

Az idei kiállításonn különös figyelmet és fontosságot szentelünk a vadonat új GT szériának, melyből különféle konfigurációkat mutatunk be az 5. csarnok B10 standján, természetesen LASER egységgel is.

 

Cartes az első és máig az egyetlen a címke feldolgozó piacon, aki félig zárt lézer rendszert használ, mellyel gyakorlatilag örök életű a lézer forrás. Később a digitális vágó technológiát beépítette feldolgozó soraiba, így gyakorlatilag inline minden folyamatot elvégezhet, legyen az aranyozás, domborítás, szitanyomtatás, lakkozás vagy éppen stancolás. 

 

Bővebb információt a Cartes újdonságairól itt talál!

 Systec keskenypályás montírozó  

7. csarnok N110 stand 

 

SYSTEC formamontírozó gépek

 

Speciális formamontírozó gépeket találhat a Systec standján keskeny és közepes pályaszélességre, melyekkel a forma montírozás nagyon egyszerű műveletté válik.

 

Egy virtuális kép segítségével mindig pontosan tudni fogja hová illessze a következő formát, így a regiszter vagy mikropontozás nélkül is könnyedén tud formát illeszteni nem beszélve a gyorsabb oldal regiszter állításról.

 Rotometrics Karton Stanca  

5. csarnok E45 stand 

 

Rotometric címkegyártó szerszámok

 

A RotoMetrics termékeinek széleskörű választékáról tájékozodhat az 5. csarnok E45 standján, melyek lefedik a címkefeldolgozó ipar minden területét.

 

Flexibilis és szolid stancahengerek, nyomóhengerek és alusleevek, rotációs melegfóliázó szerszámok, állítható üllőhenger, mágneshengerek és egyéb kiegészítő termékekről kaphat segítségünkkel információt.

 

Az idei kiállítás kiemelt terméke az Accu flexibilis stanca széria lesz, melyek alkalmasak a kis példánytól a nagyobb szériás feldolgozásig egyaránt a nagy sebességű fólia feldolgozástól az erősen stanca koptató anyagokig is.   
Alphasonics mosóberendezés

7. csarnok L100 stand 

 

Alphasonics tisztító rendszerek

 

Ebben az évben 3 tisztítási terület fejlesztéseit ismerhetik meg az Alphasonics-tól, mellyel az egész nyomdája igényeit kielégítheti. A standon képzett személyzettől kérhet bemutatót legyen az anilox henger, nyomóforma vagy alkatrész tisztítás.

 

Nézze meg hogyan változtatják meg a tovább fejlesztett Alfahang, Bétahang és Aktívüreg technológiák a henger tisztítás jövőjét 7. csarnok L100 standján

 

Találkozunk Brüsszelben!

 

Üdvözlettel,

 

Szabó Szabolcs

Grimex Magyarország Kft.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .