PPD expo újdonságok

 

PPD EXPO November 19-21
Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ 
E02 Stand

 

Nagy örömmel csatlakoztunk a hazai nyomdaipari szereplők bemutatkozását lehetővé tevő, a szakma összefogásának köszönhető, új PPD Expo rendezvényhez.

 

Tudjuk, hogy a nemzetközi kiállításokra való eljutás és az ottani szakmai tájékozódás nem mindenkinek elérhető. Ezért ezen az új rendezvényen, külföldi partnereink segítségével, olyan berendezéseket fogunk bemutatni, melyek újdonságot jelentenek a hazai nyomdai kötészeti és papírfeldolgozó piacon.

 

A PPD EXPO kiállítás ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ingyenes belépőjéhez kattintson erre a linkre!

 

  

 

 

Új partnerünk az olaszországi NEWBIND cég a PIONEER PUR ragasztókötő gépét mutatja be, amely elsőként a piacon saját fejlesztésű zárt PUR ragasztó rendszerrel dolgozik, így nincs szükség különálló ragasztó előolvasztó rendszerre fűtött csövekkel és a napi karbantartási igények is minimalizálódtak.

 

A PIONEER ragasztókötőgép ideális rendszer kis példányszámú puha és kemény táblás termékeket feldolgozó digitális vagy ofszet nyomdának is. A speciális előzék ragasztó egységnek köszönhetően keménytáblás és fotókönyv testek gyártására is alkalmas. 

 

 

 

MATHIAS BÄUERLE, az első gyártó a nyomdaiparban, aki egyszerűen beállítható teljesen automata hajtogatógépekkel könnyítette meg a kötészetek munkáját B2-es formátumig.

 

A PPD Expon egy MB PrestigeFOLDNET 52/6 automata hajtogatógép és egy BACCIOTTINI DG Line biegelőgép kombinációját mutatjuk be. 

 

Az inline biegelő, perforáló és hajtogató rendszeren felül egy különálló BACCIOTTINI DG Line B2-as automata biegelőgépet is megnézhet közelről, mellyel akár 8000 biegelést vagy perforálást is elvégezhet óránként, jelentősen megnövelve kötészete teljesítményét.
 

 

CMC ITALIA új fejlesztésű Q-Cover TWO félautomata keménytábla készítő berendezését mutatja be, amellyel két lépésben készítheti el a könyvtáblákat.

 

A CMC gépeit olyan kötészeteknek ajánljuk, akik belépőszintű kötészeti feladataikra keresnek rendszert és nem ritka az egészen alacsony példányszámú keménytáblás könyv megrendelés.

 

 

A hullámkarton feldolgozók figyelmébe ajánljuk a LAMINA GL1800-as kézi adagolású in-line hajtogató, ragasztó és kétoldalas ragasztó felhordó gépét. A zseniális kialakításnak köszönhetően különböző anyagokat számos méretben képes kezelni.

 

A szerszámmentes beállítás lehetővé teszi a gyors átállásokat, még kispéldányszámok esetén is.  A LAMINA kompakt dobozragasztó gépeivel a kis és közepes példányszámú megrendeléseinél úgy gyorsíthatja meg az Ön üzemében a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

 

 

 

Újdonság kínálatunkban az AMSKY UV CTcP lemezlevilágítógép, melyről szívesen adunk tájékoztatást, sőt igény esetén bemutatót is le tudunk szervezni.

 

 

 

A kiállított gépeken kívül természetesen tájékozódhat egyéb újdonságainkról is a flexo címkegyártás és feldolgozás területéről is.

 

Látogatói Regisztráció 

 

A PPD EXPO kiállítás ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ingyenes belépőjéhez kattintson erre a linkre!

 

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérem, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, mellyel azonnal beléphet a kiállításra.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt szakmánk legújabb összejövetelén November 19 és 21 között az E02 Standon!

 

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .