Grimex partnerek a Labelexpo 2019 kiállításon

LX2019.blog-post-feature

40. jubileumi kiállítás címkegyártóknak

Jó stratégia és a megfelelő berendezés az Ön sikerének a kulcsa.

Jöjjön el a 2019-es Labelexpo vásárra és fedezze fel a világ legnagyobb címke és csomagolás kiállítását és szerezzen behozhatatlan versenyelőnyt versenytársaival szemben. Több száz élő bemutatót láthat a legújabb fejlesztésekből, tanulmányozhatja a legfejlettebb címke- és csomagolóanyag-gyártó technológiákat és kiválaszthatja a vállalkozása sikerét bebiztosító rendszert.

Nézze meg élőben, hogy cégünk partnerei milyen új technológiákkal segíthetik az Ön céljait gyorsabban elérni.

Időpont foglaláshoz, a héten és a vásár ideje alatt, kérem hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

MARK ANDY

4C45 és 8A60 stand

Nézze meg a flexonyomógépek Evolúcióját

Itt az új Evolution Series a növekedni vágyó címkenyomdák rendszere. Kezdjen egy könnyedebb beruházással, majd bővítse úgy nyomógépét, ahogy az üzlete növekszik.

Evolution-Press-web-1024x551

A Digital Pro legújabb digitiális flexo hibrid címkenyomó és feldolgozógépével 4 szín nyomást kombinálhat flexo nyomtatással, lakkozással vagy hideg fóliázással és más hasonló digitális gépekkel szemben egy menetben készre szerelt stancolt címke a végeredmény hagyományos vagy szemirotációs stancaállomással.

Mark Andy Digital Series HD hibrid funkcióinak főbb alkalmazásait láthatja naponta. A világ egyik legjövedelmezőbb hibrid rendszere már 430 mm-es szélességben is elérhető, így a zsugorcímke (sleeve) alkalmazásokhoz is ideális.

A Mark Andy digitális hibrid és flexo rendszerei biztos jövőt kínálnak nyomdájának. Reméljük, találkozunk a Labelexpo Europe 2019 kiállításon, a 4C45 és a 8A60 standokon!

Digital-Pro-1-1024x1024
Digital-Series-HD-1024x497

Idén esetleg ki kell hagynia a LabelExpot?

Kérjen vásári címkemintákat a Mark Andy oldalán az alábbi gombra kattintva.
Pro tipp: akkor is kérhet ha ott lesz, így megspóroljuk önnek a cipekedést.

CARTES

5D29 stand

A CARTES technológiái és innovációi már évek óta a legjobb eredményeket biztosítják a pontosság, sebesség és megbízhatóság területén, figyelembe véve mind a kis és nagy futásszámú termelési követelményeket.

A GT360 és GEMINI sorozatú gépek különféle konfigurációkban kerülnek kiállításra, amelyek közül néhány az exkluzív CARTES LASER stancarendszerrel lesz felszerelve, igazodva az igény szerinti címkegyártó szektorhoz.

A Cartes teljesen moduláris lehetőségeket kínál: síkágyas szita, aranyfólia, hologram felhelyezés, ablakkivágó rendszer, címkeátlapolás, dombornyomás, flexo nyomtatás és lakkozás, síkágyas, szemirotációs vagy lézeres stanca.

A GT360 meghatározó szereplője a magas hozzáadott értéket képviselő öntapadós címkék feldolgozására és előállítására szolgáló gépeknek.

A GEMINI szériával a flexo nyomtatás és lakkozás, hidegfólia effektek, szemirotációs stancolás, lézerstancolás, feldolgozás és számos más feladat kombinációjára kaphat választ.

Cartes LX
Cartes GT Series
Cartes Gemini

AB Graphic

6A37 stand

Az alapításának 65. évfordulóját stílusosan a Label Expo-n ünneplő A B Graphic International, új fejlesztéseinek teljes sorát felvonultatja a Label Expon. Minden idők legnagyobb standjával készül, 20 kiállított géppel. Az élvonalbeli feldolgozási innovációk portfóliója a következő:

DIGITAL DÍSZÍTŐ MODUL (JETFX) – a DIGICON SERIES 3 feldolgozó sorba való integrációra tervezve a Jetfx egy teljesen digitális offline rendszer egy menetben történő többféle eljárás megvalósításához, mint tapintható formalakkozás és hidegfóliázás.

DIGICON RANGE – kiállításra kerül egy különleges DIGICON gép, melyet kifejezetten csúcsminőségű üdítőital címkék készítéséhez és díszítéséhez terveztek. Két síkágyas szitafejjel, 50 tonnás Big Foot-tal és 25 tonnás fóliázó fejjel és az új külsejű VECTRA SGTR revolveres áttekercselővel kiegészítve az AB Graphic a gépen fogja demonstrálni a prémium címkefeldolgozást.

DIGICON LITE – a kiállításon debütál az új DIGICON LITE szemirotációs flexo fejjel, mely ezáltal még teljesebb belépő szintű csomagot kínál a címkefeldolgozóknak.

DIGILASE 4.0 LASER SYSTEM – lézeres kivágó gép, mely kiváló választás a „címke közvetlenül a pályáról” termeléshez. A pályaút lerövidül, a bevezető és a kivezető alapanyag csökken, mely szignifikáns hulladékcsökkenést eredményez. A minimális munkahossz 50%-kal rövidebb, a fájlok letöltése extrém gyors, így számos munka egyszerre feldolgozható a gépen – a letekercseléstől a lézervágáson át a feltekercselésig. Tipikusan a naponta több száz munkát feldolgozó üzemek választása.

B5010 BOOKLET GÉP – új moduláris gép adagolóval, mely gyorsan és könnyedén beállítható a különféle booklet méretekhez. Új, integráló működési koncepcióval, mely lehetővé teszi óránként 36.000 booklet címke feldolgozását, 0,5 mm regiszterpontossággal.

ADVANCED FLEYEVISION KAMERÁS MEGFIGYELŐ – két DIGICON gép kerül kiállításra fleyeVision kamerás megfigyelő rendszerrel szerkesztési képességgel. Az új fejlesztések lehetővé teszik az automatikus kiválasztást, a hibás tekercsek 100%-os megfigyelését és kilökését a termelés megszakítása nélkül. A kilökött tekercsek egy kis asztali OMEGA HORIZON áttekercselő címkemegfigyelő rendszerre kerülnek a hiba azonosításához és egyedi kijavításához.

Ti 200 RFID APPLIKÁLÓ RENDSZER – a Ti 200 RFID/EAS technológiájú címkéket előállító gép is megtalálható lesz a standon. A rendszer teljes körű munkafolyamatot kínál chip ellenőrző berendezéssel.
Vágás, áttekercselés és megfigyelés – az AB Graphic kiváló SRI megfigyelő vágó bobinázó sorozata sem maradhat ki a show-ból. Különféle specifikációkkal és modellekkel, melyek megfelelnek az általános és speciális alkalmazásoknak, a rendszert úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújtson felhasználójának.

ABG Labelexpo
ABG omega SRI
ABG RFID TI 200

DCM

5E26 Stand

A francia DCM USIMECA számos új funkciót fog bemutatni működés közben.
A SERVAL VISION a korábban ismert 32 inch széles SERVAL vágó bobinázó gép és a BOBCAT megfigyelő és javító gép kombinációja. A gép 3 üzemmódban használható: vágó, megfigyelő és egyszerre mindkettő. A gép 100%-os ellenőrző rendszerrel kerül bemutatásra.

BABYCAT nevű gépüket is kamerával felszerelve mutatják be, amely egy 16” széles megfigyelő és javító gép.
A SLEEVE INTENSE egy teljesen non-stop zsugorsleeve formázó és ragasztó gép, melyet a Label Expo-n automata ragasztási terület beállítással, automata beállítású sík sleeve megfigyelővel, ragasztás ellenőrzéssel és számos más automatizmussal mutatnak be.

A cég további zsugorsleeve feldolgozó, lamináló és vágó bobinázó gépeket is bemutat a kiállításon:
SLEEVECUT gép a zsugorsleeve címkék vagy perforált sleeve tekercsek vágásához és kötegeléséhez
LAMINASTAR oldószermentes, vízbázisú vagy oldószeres ragasztós bevonó lamináló gép
Vágó bobinázó gépek teljes sora: PANTHERE, TIGRE vagy LEOPARD automata késbeállítással, 2 feltekercselő tengellyel, dupla vagy szimpla revolverrel.

DCM Labelexpo
DCM Sleeve

AVT (ESKO-val közös stand)

3C60 stand

Csatlakozzon hozzánk egy kávéra és egy élő bemutatóra az új automatizált AVT rendszerről.

Itt az ideje megismerkednie az AVT következő generációs minőség ellenőrző megoldásunkkal, integrált munkafolyamat automatizálással.

  • Az AVT/ESKO/x-Rite integrált automatizálási rendszerek sztenderd ellenőrzéshez.
  • Az AVT’s Továbbfejlesztett ellenőrzőrendszer a címke és keskenypályás alkalmazásokhoz.
  • A Digitális Megfigyelés, gépvezérlés és dedikált in-line megoldások.

Speciális automatizálás bemutatók mindennap 12:00/14:00/16:00 órakor kezdődnek.

AVT Labelexpo

ALPHASONICS

7D35 stand

Ismét eljött az idő, hogy az Alphasonics csapata bemutassa a jól megszokott, kiváló kínálatát karba öltve az elmúlt évek fejlesztéseivel.

2017 óta sikerült még többet kihozni berendezéseinkből. Ezek a fejlesztések javítják a technológiánk teljesítményét, különös tekintettel a megtérülésre.

Csapatunk egy új gépet is bemutat Önöknek: egy proofing hengertisztítót. A rendszer különösen hasznos a flexo iparág számára.

 

Alphasonics_labelexpo2017

B. BUNCH

11F32 stand

Több mint 7,500 géppel a nyomda és papírfeldolgozó piacon B.Bunch az egyik legtapasztaltabb leporelló gyártó a piacon. Az évek során több mint 60 különböző ívrevágó, címke és karton leporelló hajtogató rendszert fejlesztettek.

Jöjjön el és kérjen tanácsot inline vagy offline címkefeldolgozási kérdésekben.

B Bunch 1000-Gearless-w-Servo-HU

CHESHIRE

6C37 stand

A Cheshire Anilox Technology bemutatja a Fixed Palette Printing (FPP) megoldást a tintaátvitel kiemelkedő és páratlan konzisztenciájához, amely kritikus fontosságú e technika sikeréhez. A ProFlo gravírozás jobban ellenőrzött tintaátvitelt kínál, kiküszöböli az FFP/ECG-vel kapcsolatos számos problémát, és az iparágban vezető megoldást kínál Önnek.

Bemutatásra kerül a TactiLoX továbbfejlesztett verziója is, amellyel vizuálisan feltűnő, tapintható, kétdimenziós flexo nyomtatott texturált címkéket állíthat elő. A díjnyertes TactiLoX további két változatát kínáljuk fel, hogy dombornyomás vagy drága szerszámok használata nélkül kezeljük a flexo kihívást jelentő tapintható hatásait.

cheshire

ROTOMETRICS

4B45 és 9A20 stand

A RotoMetrics számos újítással készül a címkefeldolgozók számára a Label Expo-n. A fő standon, a 4B45-ön új rotációs szerszámait mutatja be, míg a 9A20 standon a digitális fejlesztéseket a címkenyomógépek hatékonyságának növeléséhez:
ÚJ flexibilis stanca technológia –az Electro Optic stancatechnológiájának a Rotometrics fejlett technológiájába való széleskörű integrálásával javult a stancák minősége, növekedett a konzisztencia és az élettartam az optimális teljesítmény eléréséhez MINDEN alapanyagon, beleértve a legvékonyabb fóliákat és a leginkább koptató anyagokat. Új fejlesztéseinket mutatjuk be az IML, MDO, In-line ragasztási alkalmazások, hordozó különbségek és egyebek területén.

RotoRepel – az iparág első számú, díjnyertes tapadásmentes felületkezelése, mellyel a nyomógépe gyorsabban fut, stancái pedig tovább tartanak.

Versa-Cut – új korlátlan beállítású üllőhenger mely végtelen lehetőséget ad a különbségek kezelésére.

MaxLyte mágneshengerek – új szabadalmaztatott mágneshengereink még nagyobb teljesítményt nyújtanak a jelentős tömegcsökkentés és a tehetetlenség minimalizálása révén, ezáltal csökkentve a gép kopását és növelve a regiszterpontosságot.

EZ tisztító és lehúzó hengerek – szabadalmaztatott technológia, mely lehetővé teszik a gép sebességének és a termelékenység növelését.

Rotometrics

New Solution

8C52 stand

A MULTI széles formátumú karton és hullámkarton direkt nyomtató rendszer, kifejezetten kis példányszám nyomtatáshoz.

Az ATOM címkenyomó gép és az ANT riccelő gép, az NS új belépőszintű címkegyártó rendszere, mellyel akár egy asztalnyi helyen professzionális kereskedelmi címkéket gyárthat.

A LION inline nyomtató és feldolgozó rendszerrel egy menetben készítheti el kis példányszámú címkéjét.

multi
NS Ant Atom új_v 500px
lion 500px_v

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .