Lamina Nyílt Nap 2019

1908Lamina.blog-post-feature

Várjuk Svédországban a Lamina System Nyílt Napján

Mikor: szeptember 9-12. 
Hol: Lamina System, Borås

Idén is számos gépbemutatóval várja Önt a Lamina System Nyílt napja Boråsban. Az élő gépbemutatókat követően akár saját alapanyaggal is kipróbálhatja gépeinket. Idén először a Lamina németországi partnerének, a Bickers, Gluejet gépét is megtekintheti működés közben. A bemutatandó gépek rövid leírását lejjebb találja.

A Lamina bemutatóterme kb. 20 percre található Göteborgi reptértől Boråsban. Az utaztatásról a Lamina kollégái fognak gondoskodni, mindkét irányba. Az utazással és a részletes programmal kapcsolatban, kérem keressen bátran.

Időpont foglaláshoz, kérem hívjon a +36 30 288 6555 telefonszámon.

Találkozzunk a Lamina üzemében Boråsban!

Lamina Manual Line

A Lamina Manual Line gépek alacsony beruházási költséget igénylő, belépő szintű gépek a kasírozási piacra.

Az alsó ív manuális beadagolása után a felső ívet egy második kezelő helyezi rá az alsó ívre, a ragasztófelhordás után. A regiszter állítható oldalterelőkkel, majd préshengereken történő átvezetéssel érhető el, a magas minőségű felület eléréséhez.

A Lamina Manual Line egy rendkívül kompakt gép. A gép kialakítása lehetővé teszi a jövőbeni bővítést a meglévő magas minőségű precíziós ragasztó egységet felhasználva. A beállítás extrém gyors és lehetőség van egyszerre két alsó ív behelyezésére, az anyag méretétől függően.

A géphez a következő opciók állnak rendelkezésre: présszíj; alsó kirakó, stb.

Lamina Manual

Lamina SA

A magas flexibilitású Lamina SA egy félautomata kasírozógép. Automata szívókorongos adagolóval rendelkezik az alsó ívekhez, a felső ívek pedig kézi adagolásúak.

A gép rendkívül felhasználóbarát, a beállítás gyors és egyszerű. Felső és alsó ívek széles választékát képes feldolgozni. Igény szerint, opcionálisan a Lamina SA képes egyszerre két felső ívet kezelni, az alsó ív méretétől függően.

Kompakt kialakítása és mérete miatt a gép kis területen is könnyedén üzembe helyezhető.

Opcionálisan nyitott hullám adagoló, alsó kirakó, présszíj stb. adható a géphez igény esetén.

Lamina SA

Lamina FASLINE EDGE

Teljesen automata, nagysebességű ívkasírozó gép. A gép mind a Lamina Edge-to-Edge regiszterével - a nagypontosságú regisztertartásért - és mind a teljesen új Lamina on-the-fly regiszterével - a folyamatos, non-stop regisztertartásért állítható átlapolással - fel van szerelve, mely egy gombnyomással elérhető.

A gép nagyteljesítményű hátsó felső ív adagolóval van felszerelve, mely lehetővé teszi a raklapok közvetlen betöltését az egységbe, ezáltal az újratöltés csak nagyon rövid leállást igényel. Az alsó ívek szervo vezérelt non-stop szíjas adagolóval kerülnek adagolásra. Az adagoló nagyteljesítményű vákuumos rendszerrel van ellátva, hogy biztosítsa a különféle anyagok megbízható adagolását.

Lamina Fasline edge

Lamina FA

Nagypontosságú, teljesen automata ívkasírozógép.

A kompakt felépítésnek köszönhetően a gép rendkívül kezelőbarát, nagyon rövid beállítási időkkel. A moduláris szerkezet lehetővé teszi a könnyű bővítést és karbantartást, mely hosszú időn át megbízhatóan működő gépet eredményez, igény esetén számos hozzáadható opcióval, mint nyitott hullám adagoló, flip-flop egység, alsó kirakó, présszíj stb.

Válasszon közepes vagy nagykapacitású adagolót 500 – 800 mm felső ívekhez, és 800 – 1600 mm alsó ívekhez.

Mind a felső és az alsó íveket szívókorongok adagolják, a regiszter egységhez való szállítószalagos továbbítás pedig olyan mechanikus és fotocellás vezérlés kombinációja, mely kevesebb, mint +/- 0,2 mm állandó regiszterpontosságot eredményez, megfelelő anyagok használatánál és megfelelő körülmények között.

Lamina FA

Lamina Glueline

A Lamina Glueline teljesen automata non-stop ragasztó- és hajtogatógép egy vagy két darabból álló dobozokhoz.

A gép két nagyteljesítményű vákuumos adagolószíjjal dolgozik, mely az egy vagy két darabot adagolja. A Lamina regiszterrendszerével és a non-stop adagolóval a gép extrém hatékony a két darabból álló dobozoknál.

A Glueline hot-melt ragasztóval, hideg ragasztóval vagy a kettő kombinációjával is tud dolgozni. A gép beadagolja az egy vagy két darabot a két darabos regiszterrendszerbe miután felhordta a ragasztót, majd továbbítja a következő állomáshoz hajtogatásra, összeragasztásra és végső feldolgozásra.

A Glueline különböző modulokból áll, melyeket a beállításhoz szükséges teljes hozzáférhetőségért szét lehet választani. Számos opció bármikor igény szerint hozzáadható.

Lamina Glueline

Lamina Folder Gluer

A Lamina Folder Gluer egy rendkívül kompakt és hatékony, teljesen automata ragasztó- és hajtogatógép. A gép nagy teljesítményű vákuumos adagolószíjjal van felszerelve és számos terelővel, szíjjal a standard egy ponton ragasztott vagy három ponton ragasztott önzáródó dobozok elkészítéséhez.

Gyors beállítás a kompakt felépítésnek köszönhetően, ezáltal a kis példányszámokhoz is ideális a magas minőség fenntartása mellett.

A gép tökéletes választás azok számára, akik a kézi ragasztást automata műveletre szeretnék cserélni, alacsony beruházási költségek mellett.

Lamina Folder Gluer

Bickers Gluejet

A Bickers Gluejet gépével a bonyolult formák kézi ragasztózását válthatja ki. Egyszerre akár 4 különböző munkaelem lehet asztalon, amire egy menetben viheti fel a különböző ragasztási motívumokat.

A ragasztó asztal használatával úgy gyorsíthatja meg az Ön üzemében a ragasztási folyamatokat, mint még soha ezelőtt!

Bickers GlueJet

Lamina Gluer & Working station

A Lamina Gluer & Working station a legflexibilisebb gépünk, ha termékekről és alapanyagokról beszélünk.

A gép egy kézi adagolású in-line hajtogató-, ragasztó és duplózógép. A ragasztógép egy egyenes vonalú ragasztógép, mely stancolt és bígelt anyagok kézi adagolására lett tervezve. A kis, közepes és nagy méretű csomagolóanyagok, display-ek, totemek, papírtasakok és számos más termék azok a tipikus termékek, melyeket vevőink gyártanak a Gluer & WS géppel házon belül.

A Lamina Gluer gép világszerte ismert könnyű és gyors beállíthatóságáról, flexibilitásáról és rendkívül gyors megtérüléséről. Tökéletes a kis és közepes példányszámokhoz, valamint a sokféle terméket előállító üzemeknek. A kézi ragasztáshoz képest a Lamina Gluer használatával javul a minőség, felgyorsul a termelés és lehetőség nyílik a termékportfólió bővítésére.

Lamina Gluer

Lamina Freestanding Working station

A Lamina FWS egy rendkívül flexibilis, szabadon álló munkaállomás hot-melt ragasztáshoz, amihez hideg vízbázisú ragasztás és duplózó opcióként hozzáadható. A Lamina FWS nagy teljesítményű gép kifejezetten több darabból álló displayek, polcok, POS-ek, totemek, FSDU-k, több darabból álló dobozok, széles háttámaszok stb. gyártására tervezve.

Az anyag manuális adagolással kerül közvetlenül a munkaállomásra. A ragasztó felhordása után az ívet négy vákuumszíj vezeti a tökéletes regiszter eléréséhez.

A Lamina FWS világszerte ismert gyors beállíthatóságáról, megbízhatóságáról és teljesítményéről.

Lamina WS

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .