PPDexpo 2022 – Budapest

PPDexpo22.blogpost-feature

Idén ötödik alkalommal veszünk részt az ország legnagyobb csomagolástechnikai és reklámdekorációs kiállításán a PPD és SignExpo-n a BOK Csarnok „A” Pavilonjában.

Társkiállítónkkal, a partners Kft-val, közösen bemutatjuk az iparág vezető vágási, marási és lézeres feldolgozótechnológiáit.

Kreativitás és termelékenység egy helyen

kongsberg-c20-cutting-table

Konsberg C20

Digitális kivágóasztal
Társkiállító: partners Kft.
Correct-INFINITE2

Infinite

CNC marógép
Társkiállító: partners Kft.
seilaser-mercury

Mercury

Lézeres kivágóasztal
Grimex Magyarország Kft.

Ha szeretnéd tudni, hogyan válhatsz mintagyártóból termelőüzemmé tarts velünk a PPDexpo P03-as standján!

A PPDexpo kiállításra a belépésed ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ingyenes belépődet az oldalunkon keresztül is megigényelheted, de csak ha végiggörgetsz a kiállítandó termékeink rövid bemutatóján 😉

tecnomac logo

Tecnomac Easy3

Az EASY3 model különösen ajánlott számodra, amennyiben kis példányszámú munkákhoz, gyors munkaváltásra keresel egy kompakt B2-es formátumú fóliázógépet.

Kisebb, mint gondálnád, így könnyedén és gyorsan telepíthető a legkisebb helyen is, ugyanakkor a nagyobb gépeken megszokott minőségről sem kell lemondanod.

Tudjuk milyen fontos az idő számodra. Az Easy gép legfontosabb tulajdonsága a gyorsbeállíthatóság és a termelési idő optimalizálása.

Tecnomac Easy
Logo_SEILaser_40years

Sei Laser Mercury lézeres kivágóasztal

A SEI Laser innovatív lézerrendszerek számtalan anyag és felület vágására, gravírozására, riccelésére és perforálására felhasználhatóak.

Megrendelőid folyamatosan fejlesztik termékeiket, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák a végfelhasználóknak. Ezeknek a folyamatosan változó igényeknek a kielégítésére egy rugalmas lézer rendszer a lehető legjobb megoldás.

A Mercury Line csúcskategóriás kivágóasztalának akár 100 különböző konfigurációs lehetőségéből választhatod ki a termelési igényednek leginkább megfelelő kialakítást.

seilaser-mercury
bacciottini_logo

Bacciottini DG Line 8000

A BACCIOTTINI DG Line B2-es automata géppel akár 8000 biegelést vagy perforálást is elvégezhetsz óránként, jelentősen megnövelve kötészeted teljesítményét, a jelenlegi gyártási időd töredékére.

Olyan ofszet és digitális nyomdáknak ajánljuk, akik nem szeretnének hosszú órákon át bajlódni a biegeléssel és szeretnének versenyelőnyt szerezni a gyorsaságukkal. Tized idő alatt elkészülhetsz, amíg egy egyszerű géppel 1 óra a biegelés, addig a Bacciottini géppel 10 perc alatt elvégezheted ugyanazt a munkát.

Bacciottini dg8000

Ingyenes belépő a PPDexpora

Ingyenes belépődért

 regisztrálj a PPDexpo oldalán a gombra kattintva.

Várunk május 24. és 26. között a PPDexpo P03-as standján!

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .