Az idei Labelexpo tényleg legendás volt!

Borító

A Grimex Magyarország Kft. csapata izgalmas hetet töltött el az utolsó brüsszeli Labelexpo kiállításon. Minden nap a sűrgés-forgásról szólt, hiszen ügyfeleinkkel közösen tanulmányozhattuk kiállító partnereink standjain az újdonságokat.

A kiállítás szlogenjének megfelően legendásan hatékony nyomtató és feldolgozó rendszereket és azok kiegészítőit láthattunk a Mark Andy, Cartes, Prati, DCM ATN, Cheshire, SEI Laser, Alphasonic, AVT és Maxcess Rotometrics standjain. A legújabb innovációkból szemezgettük számodra az alábbiakban:

Mark Andy

Tudod, mi a jó az ipari kiállításokban? Az, hogy mindig találsz valami olyasmit, amitől azt gondolod, hogy "Wow, ezt mindenkinek látnia kell!" Nos, a Mark Andy standja pontosan ilyen érzést keltett bennünk.

1951, az első flexo nyomdagép piacra dobása óta, a Mark Andy a világ egyik legtapasztaltabb címkenyomtatógép gyártójává vált és azóta is folyamatosan fejlődik a piaci igények kielégítése, azaz a  te sikereid érdekében.

Mark Andy a Labelexpo 2023-on bemutatatta teljes palettáját olyan rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy egy nap alatt egyre több és több megrendeléssel végezz, számlázz és szállíts, elősegítve a nyomdád működését, így alakítva a vállalkozásod jövőjét. De ne aggódj, nem fogunk unalmas technikai adatokkal elárasztani, beszéljenek a képek helyettünk.

Mark 4

Digital Pro Max

A Digital Pro MAX a legújabb toner alapú hibrid nyomdagépünk, amely a Pro Series platformra épül. Gyorsabb és alacsonyabb nyomtatási költséggel rendelkezik a korábbi generációknál.

Innovatív fehér tonerrel rendelkezik, amivel a flexo előnyomást válthatod ki könnyedén és rugalmasan konfigurálhatod a jövőbeli igényeidhez. Fedezd fel a digitális nyomtatás új dimenzióit a Digital Pro MAX segítségével!

Mark 2

Digital Series HD - Tűéles részletek

A Mark Andy Digital Series HD a címkék világában a sebesség és minőség tökéletes összhangja a te szolgálatodban. A digitális és flexo nyomtatás olyan kompromisszumok nélkül integrációja, amellyel a működési költségeket minimálisra csökkentheted, így garantáltan nagy bevételt generálhat számodra.

A rugalmasan konfigurálható platform iskolapéldájaként a vásáron egy non-stop feltekercselő rendszerrel összekötve láthattad működés közben, melynek segítségével gyakorlatilag kész terméket vehetsz le a gépről, akár egy kezelővel is!

Mark andy 2
Mark andy 3

Pro Series - A Termelékenység Varázslója

A Pro Series egy modern platform túlterhelt címkegyártó vállalkozásod optimalizálásához. Ez az okos beruházás számtalan öntapadó és címke anyag feldolgozhatóságával támogatja üzletedet.

A nagy testvérek, úgy mint a Performance és Evolution platformok, fejlesztési tapasztalatait követve akár 50%-kal csökkentheted címkegyártási költségedet a hagyományos gépekkel szemben.

Mark 1

Cartes

A legendás CARTES, aki mindig is a megbízhatóságot, minőséget és fejlett technológiát képviseli, innovatív digitális felületnemesítő technológiával jelentkezett Brüsszelben, mellyel rögtön be is zsebelte a legjobb technológiai innováció díját a kiállítás alatt megrendezett Label Industry Global Awards 2023 díjátadó estjén.

Cartes 1

A Cartes által épített kék kastély egyszerűen tele volt sürgő forgó emberekkel és a gépek folyamatos duruzsolásával. Ahogy beléptünk, mintha egy mesevilágba csöppentünk volna, ahol mindenki a címkegyártás varázslatos birodalmában dolgozott.

20230912_134411

Az emberek ott sürgölődtek, mint a méhek egy méhkasban, minden mozdulatukkal tökéletesen szinkronban a gépekkel. A gépek pedig olyan hangulatosan duruzsoltak, mintha valaki megzenésítette volna a borcímkegyártás folyamatát. Itt valóban érezhettük a művészet és technológia találkozását.

A Cartes kék kastélyában kiállított gépek a mesés címkékkel dekorálva egy varázslatos történetet mutatnak be, amiben egy kisvárosi családivállalkozás egy újabb csúcsot hódít meg a bátor és különleges embereket összetartó csapatánák köszönhetően.

De vajon milyen gépek viszik tovább a varázslatot?

CARTES JET D-SCREEN - A legjobb innováció díj nyertese

A CARTES Jet D-Screen digitális egység forradalmasítja a címkék tervezését és nyomtatását. A digitális feldolgozáshoz tervezett Jet D-Screen a legkorszerűbb technológiával készült, változó adatkezelést tesz lehetővé, és kifejezetten úgy tervezték, hogy egyedi és rendkívüli címkéket hozzhas létre vele. Akár több rétegű címke díszítő elemet, bevonatokat, bonyolult és kiemelkedően tapintható domborítást, biztonsági alkalmazásokat, ultra-magas pontosságú direktnyomtatást és finom részletekkel ellátott aranyozást szeretnél, a Jet D-Screen rendszerében nem fogsz csalódni.

Ez az innováció megkönnyíti az operátorok munkáját is, hiszen az Ipar 4.0 követelményeinek is megfelel. A Jet D-Screen egységgel új lehetőségeket fedezhetsz fel a címkék testreszabására és felülnemesítésére!

Cartes 2

CARTES GT Sorozat - A tökéletes gép nem létezett...eddig!

A CARTES GT sorozat gépei a piacon egyik legjobb választást kínálják a címkék előállítására. Innovatív technológiájuk magas pontosságot és termelékenységet biztosít kis és nagy példányszámú munkákhoz egyaránt. A GT sorozat erőssége a szilárdság, anyagminőség, sebesség és precizitás kombinációja.

Ezen gépek számos exkluzív funkciót kínálnak, mint a nagy sebesség, energiatakarékos technológia és moduláris tervezés. Szabadon alakítható moduláris elemekből állíthatod össze a te rendszered: síkágyas szita, prégelő egység, hologram felhelyezés, ablakkivágó rendszer, címkeátlapolás, dombornyomás, flexo nyomtatás és lakkozás, digitális szita nyomtatás,rotációs, szemirotációs vagy lézeres stanca. Csak mutasd meg a címkédet és mi segítünk kiválasztani az igazán neked való gyártósort!

Cartes 5

GEMINI sorozat - A feldolgozás szabadsága

A GEMINI sorozat négy lehetséges konfigurációját láthattad a standon. A nagy sebességű Dual lézeres feldolgozó rendszer rendkívül sokoldalú és könnyen testreszabható, szinte minden elérhető opciót megtalálhattál a gépen. Persze gondoltak az induló vállalkozásokra is az új belépőszintű Star Line modellel, alacsony beruházás melett lehetsz egy minőségi Cartes lézeres feldolgozó rendszer boldog tulajdonosa.

A Digital Screen JDS modullal felszerelt rendszerrel teljesen szerszám mentes címke felületnemesítést és kivágást végezhetsz, ugyanakkor ha a hagyományos fóliázásról sem szeretnél lemondani, akkor érdekes lehet számodra a rotációs Gemini rendszerbe integrált új melegprég állomás is

Cartes 4

Prati

Barátságos és valódi olasz hangulat várt minket minden nap a Prati standján. Nem csak a kávé illatát, hanem az 50. születésnapját ünneplő gyártó vendégszeretetét érezhetted a standra érkezve, a nap bármely szakaszában. Nem beszélve a szerda délután tartott ünnepségről, ahol Annalisa és Chiara Prati egy csodálatos emlékidézéssel várta a Prati család sikerében osztozó ügyfeleit a világ számos országából.

Prati 1

Szóval, mit gondolsz a Prati gépeiről? Hűha, mintha egy megállíthatatlan rakétán repülnénk a címkék és csomagolástechnológiák világában! Ezek a gépek szinte hihetetlen sebességgel dolgozzák fel a címkéket, és olyan precízek, mintha egy Forma-1 versenypilóta irányítana a pályán.

Azt hihetnéd, hogy egy robotcsapat dolgozik a háttérben. Ezek a gépek nem csak rendkívül szorgalmasak, de rendkívül intelligensek is! Az innovatív megoldásaik segítenek hatékonyabbá tenni a termelésed, és minimalizálni a hibázás lehetőségét.

Na de milyen gépeket láthattál náluk?

VEGA+ BKL Lapozható (booklet) Címkegyártó Gép

Láttál már igazán gyönyörű lapozható címkét? Nos elég nagy valószínűséggel a VEGA+ BKL géppel készülnek. Garantáltan pontos és egyszerű feldolgozás minden típusú bookletcímkéhez. Nem kell további gépekre vagy egyéb feldolgozási lépésekre költeni, így költséghatékony megoldást nyújtanak számodra. A STAR+ non-stop feltekercselő rendszerrel kiegészítve elképesztő kapacitású gépet láthattál működés közben.

BKL

DIGIFASTone - Nincs többé hosszú beállítási idő!

A DIGIFASTone okos tervezésű gép rövidíti le a beállítási időt mindössze 8 percre, így nem kell az ebédszünet miatt aggódnod. A gép emellett 0,15 mm-es pontosságot biztosít, és minimális hulladékot termel, ideális rövid sorozatokhoz is.

A gyártósor teljesen digitális, az inkjet modultól a lézeres vágásig és a tekercselésig, és lehetőséget kínál rövid sorozatú promóciós címkék előállítására az élelmiszer- és italipar, bor- és szeszesitalok, kozmetikai, személyi higiéniai és háztartási termékek szektorában.

Prati 2

DIGIFAST20000 - Fólia feldolgozás digitálisan

A DIGIFAST20000 egyetlen moduláris digitális platform, amely integrálja különféle technológiákat, mint például PSL, IML, SHRINK SLEEVE és WRAP AROUND területeken. Kifejezetten a HP Indigo 20000 Digitális nyomógéphez tervezett, testre szabható az egyedi továbbfeldolgozási igényekhez, legyen szó lakkfelvitelről, nyomtatásról, felülnemesítés vagy továbbfeldolgozásról tekercsen vagy ívekben.

A DIGIFAST20000 sokféle munka előállítását teszi lehetővé, könnyű munkaváltással. Környezetbarát és költségtakarékos "nulla környzeti hatású" gyártási technológiával rendelkezik, amely fokozza a fenntarthatóságot. A Jet-FX digitális lakkozási technológiának köszönhetően könnyedén nemesítheted már a hajlékonyfalú csomagolást is legyen az körcímke vagy tasak, egyedi kézzel tapintható élményt varázsolhatsz a termékedre.

Label post 9 weblap méret

DIGI COMPACT - Digitális címkefeldolgozás kis helyen

A DIGI COMPACT egy kompakt, hatékony digitális feldolgozási platform, kiemelkedő sebességgel. Számos testreszabható opciót kínál, és egyszerűen kezelhető, így ideális választás akár kevés tapasztalattal rendelkező feldolgozóknak is. Kompakt mérete és ergonomikus tervezése minimalizálja a felesleges lépéseket, növelve a termelékenységet és csökkentve a feldolgozási időt.

Label post 12 weblap méret
Label post 13 weblap méret

SATURN Omnia - Rugalmasság és Precizitás

Szerinted lehetséges az öntapadós és az egy rétegű címkék feldolgozása ugyanazon a gépen?

A Prati válasza a fenti kérdésre a Saturn Omnia multifunkciós címkefeldolgozógép. Ha te is szeretnél belépni a címkefeldolgozás piacára vagy már foglalkozol címkegyártással de még nem találtál rá a minden igényt kielégítő és megbízható gépre, akkor a Saturn Omnia a tökéletes befektetés az te számodra!

A SATURN Omnia képes öntapadó címkék, hajlékonyfalú csomagolások, IML címkék, A4-es lapok és ragasztott címkék kezelésére. Tökéletesen személyre szabhatod gyártásod, akár többféle címketípussal anélkül, hogy problémád legyen az IML címkék egymásra helyezésével.

A Saturn Omnia a piaci igényeidtől függően különböző opciókkal szerelhető fel, a Prati technológia és az egyedi szoftver pedig biztosítja a pontos ismételhetőséget. A moduláris koncepció, a multifunkciós kialakítás, valamint a FUTURA nyílt platformú technológiának köszönhetően úgy bővítheted a rendszered, ahogy az üzleted igényli.

Prati 4

SATURN Bidi - Ha egy hibát sem néznek el neked

A SATURN Bidi gép ideális választás, ha szigorúan ellenőrizni szeretnéd a munka minden lépését, hogy hibátlan termékeket készíts a vevőknek. Teljes mértékben megfelel a gyógyszeripari és biztonsági szabványoknak, és rendelkezik egyedülálló ellenőrzési képességekkel. A rendszer garantálja a címkék minőségét és a kellő mennyiségét is.

A SATURN Bidi két munkamódban működik: a GYORS MÓD magas sebességet kínál, míg a BIZTONSÁGOS MÓD hibamentes címkék készítését teszi lehetővé. A gép a BIZTONSÁGOS MÓDBAN csak akkor indul, ha az összes biztonsági rendszer engedélyezve van. A gép puffer nélkül működik, ami ideális a BKL címkékhez.

A SATURN Bidi rendszerével örökre elfelejtheted a reklamációkat és nyugodtan aludhatsz ezentúl!

Prati 5

DCM ATN

A másik születésnaposunk a DCM, az 1953-ban alapított franciaországi gépgyártó csomagolóanyag gyártóknak fejleszt gépeket, jelenleg két nagyobb piaci szegmensben a DCM és ATN gépeivel:

Papír és karton feldolgozó gépek ital csomagoláshoz és a dohány ipar számára az ATN fejleszt rendszereket. A hajlékonyfalú csomagolóanyag feldolgozó cégek számára pedig a DCM fejleszt és gyárt speciális rendszereket.

A DCM küldetése, hogy a csomagolóanyag feldolgozókat magas minőségű, termelékeny és könnyen használható professzionális rendszerekkel szerelje fel világszerte, mint ahogy az elmúlt 70 évben tette.

DCM 3

A DCM ATN csoport a csomagolás világában az élen jár, nemcsak a flexibilis és karton csomagolóiparban, hanem a nyomtatás és konvertálás területén is. Kiemelkedően erős gépeik és könnyű karbantartásuk mellett folyamatosan új technológiák fejlesztésén dolgoznak. Hosszú évtizedek óta a családi részvétel és elhivatottság stabil vállalattá tette őket a szakmában.

Sleeve 6 - Teljesen automata sleeve gyártó rendszer

A kiállítás során betekintést nyertünk a jövőbe, különösen a Sleeve 6 gép révén, ami nemcsak lenyűgöző moduláris dizájnnal büszkélkedik, hanem automatizációjával is kiemelkedik a csomagolásiparban.

DCM 1

A Sleeve 6 gép az innováció és automatizáció szimbóluma, ahol minden automatikus és szerszámmentes. Nem is beszélve a sleeve készítő rendszert kiegészítő SEI Laser PackMaster CW-GP lézeres perforáló rendszerről. A lézeres perforálással tényleg csak a képzeleted szab határt a következő zsugor csomagolás dizájnjának.

dcm sei

Cheshire

A Cheshire Anilox Technology a kiemelkedő minőségű lézer vésett anilox hengerek és sleevek gyártója nem csak a saját standján várta az érdeklődőket, hanem másik partnerünk a Mark Andy standján is szerettel várta az érdeklődőket.

Cheshire 1

A Cheshire standja izgalmasan bemutatta az anilox technológia legújabb fejlesztéseit. Egy új, kifejezetten a sleevek élettartamának meghosszabbítására kifejlesztett aniloxsleeve kialakítást mutattak be, a Dura-Sleeve védi a hüvely széleit, valamint egy új gravírozást, amelyet úgy terveztek, hogy leküzdje a leggyakoribb keskenypályás nyomtatási problémákat és határozottan javítsa a nyomtatási minőséget a festékátvitel fokozásával, az egyenetlen átadásból eredő kráter effektek csökkentésével és az egyre finomabb felbontások használatának lehetővé tételével.

A díjnyertes Maxflo+ henger minőség is bemutatásra kerül, ez egy innovatív gravírozási kialakítás, amelyet több mint 12 éve fejlesztenek, hogy javítsa a festék nyomóformára történő átvitelét, drasztikusan csökkentve a habosodást, a festék fröccsenést, a foltosodást, a kráteresedést nagyfelületeken, a betömődést és a pontnövekedést.

Cheshire Proflo hengereket nagy felbontású nyomtatáshoz használhatod, az EasyFlo HD henger ideális nagy opacitású fehér festék nyomtatására, míg a TactiloX henger segítségével kézzel tapintható nyomtatási effekteket hozhatsz létre..

Cheshire 2

A Cheshire standja valóban inspiráló és izgalmas volt, és lehetővé tette a látogatók számára, hogy betekintést nyerjenek az anilox technológia legújabb vívmányaiba.

Alphasonics

Nem csoda, hogy bizsergést érzel, hiszen az Alphasonics standján állsz! Az ultrahangos berendezések vibrálása az egész standot átjárja.

 Az Alphasonics különleges ultrahangos technológiával rendelkező rendszereket kínál a tisztítás terén, amelyek segítenek a nyomdáknak hatékonyan és hatásosan és eredményesen működni.

Alphasonic 1

Az ultrahangos tisztítógépeikkel olyan területeken segítenek, mint a sebészeti eszközök tisztítása, anilox hengerek és flexo lemezek tisztítása, sőt, akár repülőgépalkatrészek tisztán tartásában is segíthet. Az Alphasonics a legújabb technológiákat alkalmazza, és számos nehéz tisztítási feladatot könnyen kezel, így mindent egy helyen megtalálunk.

Alphasonic 2

Az Alphasonics, az ultrahangos tisztítási technológia úttörőjeként, mindig készségesen állt a látogatók rendelkezésére. A standon számos berendezésen keresztül tudhattad meg, hogy forradalmasíthatod a tisztítási folyamataidat. Bármilyen kérdésed merült fel az Alphasonics csapata készen állt, hogy segítsen speciális tisztítási igényeid kiszolgálására.

 Melanie Series - A Megfizethető Tisztító Rendszer

A Melanie sorozat elérhető árú szimpla, dupla vagy tripla tartálykonfigurációban, valamint Alphasound vagy Betasound változatban rendelhető. Ez a sorozat rendkívül költséghatékony megoldást jelent számodra és mégis teljes körű tisztítási képességekkel rendelkezik. Ideális választás azok számára, akik a legjobb tisztítási eredményeket keresik alacsonyabb költségek mellett.

Alphasonic 3

Plaeto - Automatikus Formatisztító Rendszer

A Plaeto egy szabadalmaztatott vertikális nyomóforma betöltő rendszer, amely felgyorsítja a formatisztítás folyamatát.

A PCX lemeztisztítók rendkívüli teljesítményt kínálnak, és más lemeztisztítókkal is kompatibilisek. Emellett rendkívül helytakarékosak. A behelyezett formák sérülésmentesen és hatékonyan tisztításra kerülnek, így biztosítva a maximális termelékenységet és eredményességet.

Plateo

ESKO - AVT

Az AVT rendszere nem csak a saját standján, hanem több partnerünk gépén is fénylett a Label Expo 2023 rendezvényen. Az AVT a címkék és keskeny pályás nyomtatás világában olyan automatizált online ellenőrzési megoldásokat kínál, hogy a végeredményt látva mindenki bólogat és mondja: "Ez az, amit szeretnénk minden nap látni!"

AVT 1

Nem mellesleg a Helios termékcsalád már több mint 2 000 helyen bizonyítja miért az AVT az ellenőrző rendszerek úttörője. A Helios rendszerrel magabiztosan szállítod a hibátlan nyomtatott címkéket és csomagolásokat nap mint nap az elégedett ügyfeleidnek.

Örökre elfelejtheted a reklamációkat és az ESKO integrációknak köszönhetően nem csak az ügyfeleid profitját gazdagítod ezentúl!

AVT 3

Maxcess Rotometrics

Az első benyomás igen is számít! A termék címkéje sokat számíthat, ha a vásárlók bevonzásáról van szó. Ezért fordulnak a címkék nyomtatásának iparági vezetői a Maxcess márkájához, a Rotometricshez. Flexibilis és szolid stancolószerszámaikat és tartozékaikat a pontosság és a tartósság jegyében tervezik és gyártják, így biztosítva a tökéletes végeredményt.

A Rotometrics segítségével nem csak a szerszámokba fektetsz be, hanem az ügyfeleid elégedettségébe is. Szerszámaik minden alkalommal konzisztens, kiváló minőségű eredményt nyújtanak. De ez még nem minden! A Maxcess számos terméket kínál, amelyekkel még tovább növelheted a címkenyomógéped teljesítményét. Standukon felfedezhetted, hogy a Maxcess márkái hogyan segíthetnek neked maradandó benyomást kelteni ügyfeleidben.

A Maxcess standon sok kis apróság közül válogathattál, amik nagy hatással lesznek a termelésedre!

Maxes 2

RotoMetrics új flexibilis szerszámportfólió: A szerszámok kiválasztásának egyszerűsítése a jobb nyomdai teljesítmény érdekében, függetlenül a hordozótol új magasságokba emeli a címkegyártásod.

RotoMetrics új moduláris állítható üllőhenger: Intelligens stancaállomás, pontosan, akár távvezérléssel és az Ipar 4.0 analitikával teszi intelligensé az üzemed.

Tidland új RD AutoScore: Teljesen automata állítású riccelő egység, amely fokozza a hatékonyságot, automatikus szélesség- és mélységszabályozással könnyíti meg az életet, így a kezelőnek a hagyományos rendszerekhez képest lényegesen kevesebb dolga lesz a munkaváltásokkal és a hibázási lehetőségek száma is csökkeni fog.

FIFE-500 MAX szélvezető: A pontosság és megbízhatóság újradefiniálása, miközben a hulladékot minimalizálod a legmodernebb hálózati képességekkel.

Maxcess Vision Systems: A legújabb technológia átvétele a címke alkalmazásokhoz, a hibák felismerése, a termékminőség javítása és a hulladék csökkentése az optimális termelékenység érdekében.

A Maxcess innovatív megoldásai nem csak izgalmasabbá, hanem hatékonyabbá is teszik a nyomtatást, és ezért érdemes felfedezni ezt a lenyűgöző technológiát, amit akár James Bond filmek ezermestere, Q ügynök is megirigyelne!

SEI Laser

SEI Laser fő fókusza a folyamatos innováció és a folyamatos kutatás. A komplett lézerrendszer termékpalettáit a piaci igények alapján és azon túl is házon belül fejlesztik, ami azért jó neked, mert gyorsan tudnak reagálni a te szükségleteidre. Az idők során megszerzett tudásuknak és folyamatos befektetéseiknek köszönhetően, lézerrendszereik olyan értéket teremtenek számodra, mellyel hatékonyságban és minőségben kiemelkedhetsz versenytársaid közül.

Hisszik, hogy minden alkalmazásnak van egy lehetséges lézeres megoldása. Nincs más dolgod mind elhozni a te igényed és rakjuk össze a neked való feldolgozórendszert együtt.

Sei 2

A Labelmaster moduláris rendszer, amelyet a vásárlást megelőzően konfigurálhatsz, és később opcionális frissítésekkel bővíthetsz, amelyeket helyszínen lehet telepíteni. Ez egyedülálló lehetőségeket kínál, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Most egyetlen rendszerrel egyszerre végezhetsz különböző feldolgozási folyamatokat. A kiállítási fénypontjaként a Labelmaster rendszerbe sajátfejlesztésű UV inkjet digitális címkenyomó és feldolgozó sorát mutatta be.

Sei 1

A lézertechnológia és a nyomtatás együttes használata új dimenziókat nyit meg a címkék tervezésében és előállításában.

Events_Label_Expo_Europe_2023-transformed

Minden partnerünk lenyűgöző termékeket és szolgáltatásokat kínált, amelyek segítik a vállalkozásokat a nyomtatási és csomagolási folyamatok optimalizálásában, és a minőség javításában. Az esemény során kialakított értékes kapcsolataink hosszú távon segítenek majd fejlődni és növekedni.

Logók6

Külön köszönettel tartozunk ügyfeleinknek, akik megtiszteltek minket a figyelmükkel, és Brüsszelbe utaztak velünk, hogy megtekintsék kiállító partnereink fejlesztéseit. Az ő jelenlétük is hozzájárult az esemény sikeréhez, és nagyra értékeljük, hogy velünk voltak ezen az izgalmas utazáson!

Csoportkép Grimex

Emellett külön köszönettel tartozunk a Partners Kft.-nek is a sok segítségért és kedvességért a vásár ideje alatt. Nagyon szeretünk veletek dolgozni!

Patria 1

Együttműködésünk és a kialakított kapcsolatok erősítik vállalkozásunkat, és új lendületet adnak a jövőbeli projektekhez. Köszönjük, hogy velünk tartottál az idei Labelexpo 2023 rendezvényen!

Ezúton búcsúzunk Brüsszeltől és két év múlva új, hasonlóan kalandos felfedezésbe kezdünk a barcelonai Labelexpo helyszínen. Reméljük te is velünk tartasz!

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .