A Lamina Nyílt Nap 2023

lamina nyíltnap23.blog-post-feature

Ismerkedj meg a Lamina System csapatával és display- és dobozgyártó gépeivel Svédországban

Mikor: szeptember 26-29. 
Hol: Lamina System, Borås

Nincs jobb módja az őszi szezon kezdetének, mint egy látványos gépbemutató, ahol megismerkedhetsz a Lamina csapatával és az általuk fejlesztett display- és dobozfeldolgozó gyártósorokkal. Az idei OPEN HOUSE rendezvényen a Lamina szinte teljes portfólióját megtekintheted.

De a Lamina OPEN HOUSE nem csak gépek bemutatójáról szól. Itt kérdéseket is feltehetsz olyan szakértőknek, akik nem csak értenek hozzá, de még szórakoztató is, ahogy prezentálnak. Az egész olyan lesz, mint amikor az IKEA-ban próbálgatod a bútorokat, csak most éppen karton feldolgozó gépekkel!

Az esemény helyszíne könnyen megközelíthető, mindössze 20 percre található a Göteborgi reptértől Boråsban. A reptéren a Lamina kollégái fognak várni téged és juttatnak el a rendezvényre. Ne habozz, foglald le az időpontod most, és csatlakozz hozzánk a Lamina Nyílt Napján!

A részletekkel kapcsolatban, keress bátran a +36 30 288 6555 telefonszámon.

Találkozzunk a Lamina üzemében Boråsban!

Most pedig lássuk a bemutatandó gépek rövid leírását:

POPUPLINE (PPL)

Az olyan piacokon, ahol rengeteg termék között kell ügyfeleidnek kitűnnie a tömegből, a "pop-up" display lehet a kulcs az eladások növeléséhez. Azonban ennek a terméknek a szállítása és a kereskedelmi helyeken való felállítása korábban nehézkes volt, illetve számos műanyag kiegészítő miatt nem volt teljesen környezetbarát.

A Popupline egy olyan teljesen automatizált rendszer, amely lehetővé teszi a gyártóknak, hogy egyszerűen, gyorsan és környezetbarát módon állítsák elő ezeket a termékeket és új lehetőségeket teremtsenek vevőiknek a piacon.

Ez az innovatív gyártósor egyedülálló módon egyetlen menetben készíti el a POPUP displayt, készen a közvetlen csomagolásra és továbbításra a vevő részére. A display a különleges szerkezetnek köszönhetően néhány másodperc alatt szó szerint kipattan, és bármely környezetben készen áll az elhelyezésre.

A termék környezetbarát, teljesen újrahasznosítható, és papíron és ragasztón kívül nem tartalmaz egyéb anyagot, úgy mint gumiszalag vagy egyéb műanyag alkatrész.

Lamina popup line

Lamina Folder Gluer

A Lamina Folder Gluer egy rendkívül kompakt és hatékony, teljesen automata ragasztó- és hajtogatógép. A gép nagy teljesítményű vákuumos adagolószíjjal van felszerelve és számos terelővel, szíjjal a standard egy ponton ragasztott vagy három ponton ragasztott önzáródó dobozok elkészítéséhez.

Gyors beállítás a kompakt felépítésnek köszönhetően, ezáltal a kis példányszámokhoz is ideális a magas minőség fenntartása mellett.

A gép tökéletes választás azok számára, akik a kézi ragasztást automata műveletre szeretnék cserélni, alacsony beruházási költségek mellett.

Lamina Folder Gluer

Lamina Glueline

A Lamina Glueline teljesen automata non-stop ragasztó- és hajtogatógép egy vagy két darabból álló dobozokhoz.

A gép két nagyteljesítményű vákuumos adagolószíjjal dolgozik, mely az egy vagy két darabot adagolja. A Lamina regiszterrendszerével és a non-stop adagolóval a gép extrém hatékony a két darabból álló dobozoknál.

A Glueline hot-melt ragasztóval, hideg ragasztóval vagy a kettő kombinációjával is tud dolgozni. A gép beadagolja az egy vagy két darabot a két darabos regiszterrendszerbe miután felhordta a ragasztót, majd továbbítja a következő állomáshoz hajtogatásra, összeragasztásra és végső feldolgozásra.

A Glueline különböző modulokból áll, melyeket a beállításhoz szükséges teljes hozzáférhetőségért szét lehet választani. Számos opció bármikor igény szerint hozzáadható.

Lamina Glueline

Lamina Gluer & Working station

A Lamina Gluer & Working station a legflexibilisebb gépünk, ha termékekről és alapanyagokról beszélünk.

A gép egy kézi adagolású in-line hajtogató-, ragasztó és duplózógép. A ragasztógép egy egyenes vonalú ragasztógép, mely stancolt és bígelt anyagok kézi adagolására lett tervezve. A kis, közepes és nagy méretű csomagolóanyagok, display-ek, totemek, papírtasakok és számos más termék azok a tipikus termékek, melyeket vevőink gyártanak a Gluer & WS géppel házon belül.

A Lamina Gluer gép világszerte ismert könnyű és gyors beállíthatóságáról, flexibilitásáról és rendkívül gyors megtérüléséről. Tökéletes a kis és közepes példányszámokhoz, valamint a sokféle terméket előállító üzemeknek. A kézi ragasztáshoz képest a Lamina Gluer használatával javul a minőség, felgyorsul a termelés és lehetőség nyílik a termékportfólió bővítésére.

Lamina Gluer

Lamina FASLINE EDGE

Teljesen automata, nagysebességű ívkasírozó gép. A gép mind a Lamina Edge-to-Edge regiszterével - a nagypontosságú regisztertartásért - és mind a teljesen új Lamina on-the-fly regiszterével - a folyamatos, non-stop regisztertartásért állítható átlapolással - fel van szerelve, mely egy gombnyomással elérhető.

A gép nagyteljesítményű hátsó felső ív adagolóval van felszerelve, mely lehetővé teszi a raklapok közvetlen betöltését az egységbe, ezáltal az újratöltés csak nagyon rövid leállást igényel. Az alsó ívek szervo vezérelt non-stop szíjas adagolóval kerülnek adagolásra. Az adagoló nagyteljesítményű vákuumos rendszerrel van ellátva, hogy biztosítsa a különféle anyagok megbízható adagolását.

Lamina Fasline edge

Lamina SA

A magas flexibilitású Lamina SA egy félautomata kasírozógép. Automata szívókorongos adagolóval rendelkezik az alsó ívekhez, a felső ívek pedig kézi adagolásúak.

A gép rendkívül felhasználóbarát, a beállítás gyors és egyszerű. Felső és alsó ívek széles választékát képes feldolgozni. Igény szerint, opcionálisan a Lamina SA képes egyszerre két felső ívet kezelni, az alsó ív méretétől függően.

Kompakt kialakítása és mérete miatt a gép kis területen is könnyedén üzembe helyezhető.

Opcionálisan nyitott hullám adagoló, alsó kirakó, présszíj stb. adható a géphez igény esetén.

Lamina SA

Blackline (BL)

Nagypontosságú, teljesen automata ívkasírozógép.

A kompakt felépítésnek köszönhetően a gép rendkívül kezelőbarát, nagyon rövid beállítási időkkel. A moduláris szerkezet lehetővé teszi a könnyű bővítést és karbantartást, mely hosszú időn át megbízhatóan működő gépet eredményez, igény esetén számos hozzáadható opcióval, mint nyitott hullám adagoló, flip-flop egység, alsó kirakó, présszíj stb.

A Lamina FA Blackline egy teljesen automatikus, nagy sebességű ívkasírozó gép, amit kifejezetten egy kezelősre terveztek. Nagy kapacitású adagolókkal van felszerelve a felső és alsó ívek számára, amelyeket közvetlenül raklappal lehet újratölteni. Kompakt kialakításának köszönhetően nagyon kezelőbarát gép, gyors beállításokkal és könnyű kezeléssel. A gép képes kezelni a piacon lévő legtöbb anyagot, tökéletes regiszter tartással.

Lamina Blackline

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .