Grimex partner újdonságok a LabelExpo 2015 kiállításon

 

LabelExpo Europe a világ legnagyobb kiállítása a címke- és csomagolóanyaggyártók számára! Idén még több termékkel, még több újdonsággal és élő gépbemutatóval várja a látogatókat!

Egy kihagyhatatlan kiállítás ahol a címke gyártás minden elemét megtalálja az alapanyag beszállítóktól a nyomó- és feldolgozógépekig.

Tisztelt Partnerünk!

 

Labelexpo_Europe_2015 Nézzük meg együtt a legújabb technológiákat működés közben! Ha lépést szeretne tartani a versenytársaival látnia kell, hogy milyen új fejlesztésekkel csökkentheti gyártási költségeit és növelheti a termelésének hatékonyságát.

Látogasson el a  LABELEXPO EUROPE 2015 kiállításra!

 

Helyszín: Brussels Expo, Brüsszel
Időpont: 2015. szep. 29 – okt. 2.

 

Elérhetőségem a kiállítás teljes ideje alatt:
Szabó Szabolcs Mobil: +36 30 288-65-55

Tekintse meg az általunk képviselt cégek újdonságait:

 

MarkAndy_DigitalSeries

4. csarnok C45 stand

 

Mark Andy flexonyomó gépek

 

Figyelem! A kibővült kiállítás miatt idén új standon leszünk!

A Mark Andy egész napos gép bemutatóin a Performance széria legújabb technológia fejlesztéseibe tekinthet bele. Köztük az új DigitalSeries első teljesen hibrid inkjet címke nyomtató és feldolgozó rendszert nézheti meg működés közben, amellyel egyedileg testre szabható felszereltséggel a hagyományos és digitális nyomtatás kombinálásával maximális nyomási sebességgel dolgozhatja fel címkéit egyedülálló módon.

Az energia takarékos és leghatékonyabb ProLED UV szárítási technológiát az új belépőszintű szervovezérelt Performance P4 gépén tekintheti meg a technológiai újítás díját elnyerő QCDC gyorscserés stanca technológiával.

 

A Performance P7 gépe idén is bemutatásra kerül. A legösszetettebb munkák gyártására kifejlesztett gépen most egy kibővített színterű nyomtatási bemutatót láthat.

AVT Helios

9. csarnok C05 stand

 

AVT automatizált nyomtatási folyamat ellenőrző rendszerek

 

Legújabb partnerünk a világ vezető nyomtatási folyamat ellenőrző rendszerek gyártója, amely minőség ellenőrző és nyomógép vezérlő rendszereket kínál keskeny és széles pályás címke és csomagolóanyag gyártóknak, ill. kereskedelmi nyomatokat előállító nyomdáknak.

Címkenyomóknak a legérdekesebb fejlesztés a Helios S Turbo rendszer lehet, amely gyártó sorok maximális kapacitása mellett is biztosítja a 100% nyomat megfigyelést, úgy hogy a gépkezelő nyugodt lehet a hibátlan végeredményben miközben a megszokott gyártási sebességet meghaladó tempóban termelhet.

Inkjet rendszerű digitális nyomógépekre Zerobeállítási idejű rendszerét mutatja be, amivel az eddig nem ellenőrzött kis példányszámú nyomatokat is megfigyelheti, miközben a rendszer folyamatosan kommunikál a nyomógéppel.

 ABG címkefeldolgozógépek

6. csarnok A37 stand

 

Ab Graphic címkefeldolgozógépek

 

Az ABGraphic a digitális címke feldolgozás vezető gyártója. Magasan felszerelt Digicon Series 3 gépen az akár 1 perces gép beállításokat mutatja be, továbbá a standon megtalálja az új Omega SRI áttekercselő gépét, a megújult Omega Converter szervo vezérlésű címkefeldolgozó berendezését egy teljesen automata Vectra revolveres kitekercselővel.

 DCM Sleeve

5. csarnok E24 stand

 

DCM Usimeca sleevegyártó gépek

 

Habár a DCM fóliafeldolgozó gépei főként a szélespályás felhasználók körében elterjedtek, de a keskenypályás gyártóknak is kínál berendezéseket főként a zsugorcímke gyártás területén az automata Sleeve készítő és daraboló rendszereivel. A standon további információkat kaphat a DCM fóliaáttekercselő gépeivel kapcsolatban is.

 Cartes 270 Hotfoil

5. csarnok D29 stand

 

Cartes címke aranyozógépek

 

Az idei kiállításon a  Gemini szériának az újdonságait mutatja be a Cartes, amely géppel digitális és hagyományosan nyomtatott címkéket is fel lehet dolgozni, ill további felület nemesítési eljárásokat kombinálhat úgy mint aranyprégelés vagy szitanyomtatás.

 

Cartes az első és máig az egyetlen a címke feldolgozó piacon, aki félig zárt lézer rendszert használ, mellyel gyakorlatilag örök életű a lézer forrás. Később a digitális vágó technológiát beépítette feldolgozó soraiba, így gyakorlatilag inline minden folyamatot elvégezhet, legyen az aranyozás, domborítás, szitanyomtatás, lakkozás vagy éppen stancolás.

 Systec keskenypályás montírozó

7. csarnok D55 stand

 

SYSTEC formamontírozó gépek

 

Speciális formamontírozó gépeket találhat a Systec standján keskeny és közepes pályaszélességre, melyekkel a forma montírozás nagyon egyszerű műveletté válik.

 

Egy virtuális kép segítségével mindig pontosan tudni fogja hová illessze a következő formát, így a regiszter vagy mikropontozás nélkül is könnyedén tud formát illeszteni nem beszélve a gyorsabb oldal regiszter állításról.

 Rotometrics Karton Stanca

4. csarnok B45 stand

 

Rotometric címkegyártó szerszámok

 

A RotoMetrics termékeinek széleskörű választékáról tájékozodhat a 4. csarnok B45 standján, melyek lefedik a címkefeldolgozó ipar minden területét.

 

Flexibilis és szolid stancahengerek, nyomóhengerek és alusleevek, rotációs melegfóliázó szerszámok, állítható üllőhenger, mágneshengerek és egyéb kiegészítő termékekről kaphat segítségünkkel információt.

 

Alphasonics mosóberendezés

7. csarnok B41 stand

 

Alphasonics tisztító rendszerek

 

Ebben az évben 3 tisztítási terület fejlesztéseit ismerhetik meg az Alphasonics-tól, mellyel az egész nyomdája igényeit kielégítheti. A standon képzett személyzettől kérhet bemutatót legyen az anilox henger, nyomóforma vagy alkatrész tisztítás.

 

Nézze meg hogyan változtatják meg a tovább fejlesztett Alfahang, Bétahang és Aktívüreg technológiák a henger tisztítás jövőjét 7. csarnok B41 standján

 

Találkozunk Brüsszelben!

 

Üdvözlettel,

 

Szabó Szabolcs

Grimex Magyarország Kft.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .