PPD Expo 2015

 

PPD EXPO Április 14-16.
Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ
F31 Stand

 
Nagy örömmel csatlakoztunk újból a hazai nyomdaipari szereplők bemutatkozását lehetővé tevő, a szakma összefogásának köszönhető, PPD Expo rendezvényhez. A kiállításon a szakma elvárásait figyelembe véve, olyan alacsony befektetést igénylő  rendszereket mutatunk be, melyek ugyanakkor jelentős verseny előnyt nyújthatnak partnereinknek.
 
A PPD EXPO kiállítás ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ingyenes belépőjéhez kattintson erre a linkre!

 

 SmythF3088  A SMYTH cég F3088 front és oldal adagolású rendszerével digitális könyvek cérnafűzését oldhatja meg házon belül. A kis és közepes példányszámokat előállító digitális üzemek igényeit figyelembe véve fejlesztett cérnafűző rendszer segítségével gyorsan és könnyedén állhat át egyik munkáról a másikra. A front adagolásnak köszönhetően 520 x550 mm-es nagyméretű könyveket is gyárthat, amely funkció különösen hasznos ha minőségi fotókönyvekkel vagy művészeti albumokkal foglalkozik.
   MATHIAS BÄUERLE, az első gyártó a nyomdaiparban, aki egyszerűen beállítható teljesen automata hajtogatógépekkel könnyítette meg a kötészetek munkáját B2-es formátumig.A PPD Expon egy MB PrestigeFOLDNET 52/6 automata hajtogatógép és egy BACCIOTTINI DG Line biegelőgép kombinációját mutatjuk be.
 Az inline biegelő, perforáló és hajtogató rendszeren felül egy különálló BACCIOTTINI DG Line B2-as automata biegelőgépet is megnézhet közelről, mellyel akár 8000 biegelést vagy perforálást is elvégezhet óránként, jelentősen megnövelve kötészete teljesítményét.
   CMC ITALIA a megújult és kedvezőbb áru Q-Cover One keménytábla készítő rendszerét, olyan kötészeteknek ajánljuk, akik belépőszintű könyvtábla készítési feladataikra keresnek eszközt és nem ritka az egészen alacsony példányszámú keménytáblás könyv megrendelés.
 A hullámkarton feldolgozó partnereink a LAMINA és PAMA cégek képviselőinek segítségével ismerhetik meg az újdonságainkat. Tájékozódhat a LAMINA kasírozó és dobozragasztó gépeiről, illetve új partnerünk, a PAMA feldolgozó rendszereiről az automata stancától, a hullámkarton nyomó és inline feldolgozó rendszertől egészen a nagy teljesítményű hajtogató ragasztó rendszerekig kaphat információkat.
   Újdonság kínálatunkban az AMSKY UV CTcP lemezlevilágítógép, melyről szívesen adunk tájékoztatást, sőt igény esetén bemutatót is le tudunk szervezni.
Performance  A kiállított gépeken kívül természetesen tájékozódhat egyéb újdonságainkról is a flexo címkegyártás és feldolgozás területéről is.

 

 

Látogatói Regisztráció

 

A PPD EXPO kiállítás ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ingyenes belépőjéhez kattintson erre a linkre!

 

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérem, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, mellyel azonnal beléphet a kiállításra.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt szakmánk legújabb összejövetelén Árilis 14 és 16 között az F31 Standon!

 

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .