A Grimex partnerei a Labelexpo 2023 kiállításon

Labelexpo2023.grimex.blog-post-feature

Kedves Címke és Csomagolóanyag Gyártó!

Nem akarunk hízelegni, de hihetetlenül unatkoztunk nélküled a brüsszeli Labelexpo Europe 2019 óta! Volt az a kis dolog ami levett minket a lábunkról, majd aztán az a másik és sajnos elmaradt a szokásos találkozónk. De most végre újra találkozhatunk!

Gyors kérdés: Ugye szereted a legendásan hatékony nyomtató és feldolgozó rendszereket?

Nálunk megtalálod őket, és bizony segítünk neked, hogy a munkád könnyebb legyen velük, mint a hétvégi piskóta sütés!

De nem csak erről lesz szó Brüsszelben. Szeretnénk, ha mindig elöl járnátok a versenyben, mint a hömpölygő folyóban száguldó teknősök. Segítünk neked költséget csökkenteni, hatékonyságot növelni, és még új ügyfeleket is találhatsz velünk. Beszállító partnereink rendszereivel könnyedén optimalizálhatod a munkafolyamataidat, hogy több időd maradjon a fontosabb dolgokra!

A Labelexpo Europe pedig egy olyan izgalmakkal teli buli, ahol nagyon sok mindent láthatsz élőben, amit az elmúlt időszakban csak magazinokból vagy online láthattál és a jó hír, hogy nem kell hajnalig fent maradnod, ha látni szeretnéd őket! Képzeld csak el, élő bemutatók egész nap új alapanyagokkal, gépekkel, szoftverekkel – mindez a te sikeres vállalkozásodért.

Várunk téged a Grimex Magyarország Kft. beszállító partnereinek standjain, hogy együtt fedezzük fel a legújabb őrületet. Ott leszünk veled a bemutatókon és a segítségedre leszünk a gyártókkal való kommunikációban is.

Ne hagyd ki ezt az újabb legendás bulit és bátran keress minket a kiállítás teljes ideje alatt az alábbi elérhetőségeken!

Szabó Szabolcs

+36302886555

Csabai Bernát

+36304662884

Ignácz Csaba

+36706287855

Találkozzunk a Labelexpo Europe 2023-on!

Addig is tekintsd meg a legendás címkegyártó rendszereket és kiegészítőiket!

Mark Andy LX23

A Mark Andy alig várja a visszatérést Brüsszelbe a Labelexpo 2023-ra - a Modern Nyomtatás Legendái Show-ra.

1951, az első flexo nyomdagép piacra dobása óta, a Mark Andy a világ egyik legtapasztaltabb címkenyomtatógép gyártójává vált és azóta is folyamatosan fejlődik a piaci igények kielégítése, azaz a te sikereid érdekében

A Mark Andy a LabelExpo 2023-on bemutatja teljes palettáját olyan rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy egy nap alatt egyre több és több megrendeléssel végezz, számlázz és szállíts, elősegítve a nyomdád működését, így alakítva a vállalkozásod jövőjét.

Pro Series - Globális Premier
A Mark Andy teljes szervó flexo nyomdagépeinek új osztálya, a Pro Series azzal a céllal készült, hogy növelje a termelékenységed, kivételes idő- és hulladék megtakarítást nyújtson, valamint javítsa a kispéldányszámú címkemunkákból származó nyereséged.

A Pro Series egy modern platform túlterhelt címkegyártó vállalkozásod optimalizálásához. Ez az okos beruházás számtalan öntapadó és címke anyag feldolgozhatóságával támogatja üzletedet.

DPro MAX - Európai Premier
A legújabb toner alapú hibrid nyomdagépünk, amely a Pro Series platformra épül. Gyorsabb és alacsonyabb nyomtatási költséggel rendelkezik a korábbi generációknál, tartalmaz fehér tonert és a tekercsről tekercsre történő nyomtatástól a teljes hibrid rendszerig választhatsz a konfigurációkból.

Digital Series HD
A Digital Series HD magas felbontású digitális nyomtatást és a legjobb gyártási képességet egyetlen lépésben támogatja. A Digital Series HD a címkék hozzáadott értékét növelő nyomtatási funkciókkal és automata nonstop áttekercselővel lesz felszerelve, bemutatva a Mark Andy gépekkel elérhető teljesen automatizált gyártó rendszert.

Cartes LX23

A legendás CARTES, aki mindig is a megbízhatóságot, minőséget és fejlett technológiát képviseli, innovatív digitális felületnemesítő technológiával jelentkezik Brüsszelben.

Ismerd meg a CARTES Jet D-Screen (JDS)-t a GEMINI platformon, egyedülálló és kivételes LASER szerszám nélküli vágó- és feldolgozó rendszerünkkel kombinálva, melyek tökéletes ötvözetet alkotnak a digitálisan nyomtatott címkék díszítéséhez, kiszereléséhez és szerszám nélküli vágásához.

A digitális feldolgozáshoz tervezett Jet D-Screen a legkorszerűbb technológiával készült, változó adatkezelést tesz lehetővé, és kifejezetten úgy tervezték, hogy egyedi és rendkívüli címkéket hozzon létre. Akár több rétegű címke díszítő elemet, bevonatokat, bonyolult és kiemelkedően tapintható domborítást, biztonsági alkalmazásokat, ultra-magas pontosságú direktnyomtatást és finom részletekkel ellátott aranyozást szeretnél, a Jet D-Screen rendszerében nem fogsz csalódni.

A legendás LASER szerszám nélküli vágásunk, amely korlátlan élettartammal, állandó teljesítménnyel és tökéletes vágási minőséggel rendelkezik, számos folyamatautomatizálási fejlesztéssel egészül ki, úgy mint a vonalkódolvasással történő automatikus munkaváltás, a hosszirányú vágóegységek és a feltekercselő henger automatikus pozícionálása, melyek a teljesen automatizált digitális kiszereléshez tökéletesen illő kombinációt hozzák létre.

Díszítsd és nemesítsd a címkéidet egyetlen folyamatban, üzemköltségek és idő/munkaerő pazarlása nélkül a CARTES egyedülálló rendszereinek kombinációjával.

A GT360 és GEMINI sorozatú gépek különféle konfigurációkban kerülnek kiállításra, amelyek közül néhány az exkluzív CARTES LASER stancarendszerrel lesz felszerelve, igazodva az igény szerinti címkegyártó szektor elvárásaihoz. Sőt, most először találkozhatsz a belépőszintű  kompakt GEMINI STAR-Line lézeres címkestancoló rendszerrel is. Gyere és vágj bele velünk!

A CARTES teljesen moduláris lehetőségeket kínál: síkágyas szita, aranyfólia, hologram felhelyezés, ablakkivágó rendszer, címkeátlapolás, dombornyomás, flexo nyomtatás és lakkozás, síkágyas, szemirotációs vagy lézeres stanca. Csak hozd el a címkédet és segítünk kiválasztani az igazán neked való gyártósort!

Prati LX23

Az idén 50 éves PRATI a kezdetektől vezető szerepet játszik a címkekiszerelő iparban globális szinten. Az innovációt, a minőséget és az élethosszig tartó megbízhatóságot szem előtt tartva az a célunk, hogy ügyfeleinket olyan költséghatékony megoldásokkal segítsük, amelyek kimagasló versenyelőnyt biztosítanak számukra.

Az új technológiákba való befektetéssel és a folyamat minden egyes lépésének irányításával - a tervezéstől és a prototípusgyártástól a telepítésen át a műszaki támogatásig - biztosítjuk, hogy ügyfeleink a nyomtatás utáni utómunka, az ellenőrzés, a stancolás, a mátrix lehúzás, az áttekercselés, a vágás és a felülnyomtatás terén személyre szabott megoldásokból profitáljanak.

A Labelexpo Europe kiállításon számos termelő berendezésen keresztül fogja a PRATI filozófiáját bemutatni, melyet a különböző piacokra és ágazatoknak (élelmiszer, gyógyszeripar, italok stb.) fejlesztett kiszerelő berendezésekben megtestesülve láthatod élőben.

A standon megtekinthető számos feldolgozó rendszer közül a PRATI DigiFastOne digitális kiszerelő sorát emelném ki számodra, amely a vállalat Futura tervezésű bővíthető nyílt platform technológiáján alapul. A gyártósor teljesen digitális, az inkjet modultól a lézeres vágásig és a tekercselésig, és lehetőséget kínál rövid sorozatú promóciós címkék előállítására az élelmiszer- és italipar, bor- és szeszesitalok, kozmetikai, személyi higiéniai és háztartási termékek szektorában.

A digitális rendszereken kívül a hagyományos feldolgozási technológiákból is kapsz majd ízelítőt, úgy mint öntapadó és IML címkék lakkozása és szemi-rotációs stancolása tekercsről tekercsre, tekercsről ívre vagy tekercsről kötegre vagy kiskereskedelmi öntapadós címkék nyomtatására, stancolására és nem utolsó sorban non-stop ragasztásmentes feltekercselésére fejlesztett legendásan hatékony revolveres SATURN, VEGA+ és STAR+ feldolgozó rendszerek.

Mielőtt a standra érnél keress minket, mert szükséged lesz egy idegenvezetőre a sok gép között. 😉 

 

 

DCM SEI LX23

DCM/ATN egy 1953-ban alapított francia gépgyártó, mely a csomagolóipar számára magas minőségű gépeket fejleszt és gyárt világszerte, beleértve papír és karton feldolgozó gépeket az ital és dohányipar számára, valamint speciális feldolgozó rendszereket  a hajlékonyfalú csomagolóanyag gyártó cégeknek. Ezenkívül segítünk az újonnan induló vállalkozásoknak megvalósíthatósági tanulmányokkal, tanácsadással és oktatással a növekvő csomagolóipari piacon.

Az alábbi DCM innovációk bemutatóit tekintheted meg ha ellátogatsz a standunkra.

  • egy új generációs Sleeve címke készítő gépet, amelyet a SEI Laser Packmaster lézeres perforáló rendszerével szereltek fel.

  • egy tekercsek ellenőrzésére és korrigálására szolgáló bobinázó gépet, amely 100%-os kamerás ellenőrző rendszerrel van felszerelve.

  • egy keskenypályás áttekercselőt kétirányú használattal tekercs ellenőrzéshez és javításhoz.

A DCM erőssége az évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat, melynek segítségével magas minőségű kiszolgálást várhatnak ügyfeleink tőlünk. Célunk, hogy modern rendszereket szolgáltassunk, viszont a már bizonyított standard felszereltség segítse az alkalmazásokhoz való megfelelőséget. Ennek köszönhetően hosszú évekig hatékony termelő rendszereket tudunk biztosítani, melyeket ügyfeleink is elismernek. Gyere és győződj meg róla te is a DCM standján.

Érdemes lesz ellátogatnod a SEI Laser saját standjára is a 9-es csarnokban, ahol még több információt kaphatsz tőlünk a legendásan hatékony lézeres termékfeldolgozásról.

A SEI Laser fő fókusza a folyamatos innováció és a folyamatos kutatás. A komplett lézerrendszer termékpalettánkat a piaci igények alapján és azon túl is házon belül fejlesztjük, ami azért jó neked, mert gyorsan tudunk reagálni a te szükségleteidre. Az idők során megszerzett tudásunknak és folyamatos befektetéseinknek köszönhetően, lézerrendszereink olyan értéket teremtenek számodra, mellyel hatékonyságban és minőségben kiemelkedhetsz versenytársaid közül.

Hisszük, hogy minden alkalmazásnak van egy lehetséges lézeres megoldása. Gyere és hozd el a te igényed és rakjuk össze a neked való feldolgozórendszert.

 

AVT LX23

Nyomdagépre vagy áttekercselőre telepítve, az AVT fejlett munkafolyamataival együttműködve a nyomatellenőrző rendszereink gyorsan és hatékonyan észlelik a hibák 100%-át. Ebbe beletartoznak a szövegterületek hibái, színeltérések, regiszter hiba, hiányzó nyomatok, foltok és csíkok, lakkozási hibák, vonalkód hiba, stanc hibák és még sok más – mindezt valós időben. 

Az AVT ellenőrző rendszerekkel képes leszel észlelni és kijavítani a hibákat a forrásuknál, ezzel csökkentve a hulladékanyagot és a szükséges festék mennyiséget, tovább növelve az értékes nyomtatási időt és kiküszöbölve a költséges újranyomtatásokat. 

Optimalizálhatod a kezelő és a gép idejét, és minimalizálhatod az emberi hibákat. Hatékonnyá teheted a teljes gyártási folyamatot és biztosíthatod a folyamatosan kiváló eredményeket a gyártásifolyamat-ellenőrző rendszereinkkel.

Az AVT bemutatókat az ESKO standján találod majd, ahold a Partners Kft. több éves tapasztalattal rendelkező kollégái is a segítségedre lesznek, mint a hazai ESKO képviselet. 

Alphasonic LX23

Az elmúlt pár évben az Alphasonics csapata innovatív és izgalmas új eszközön dolgozott, amely kiegészíti PCX sorozatú Flexo lemez tisztítóikat.

A Plaeto egy automatikus formaadagoló rendszer, amely közvetlenül a PCX előtt helyezkedik el, és akár 30 flexo formát képes automatikusan beadagolni a készülékbe. Ez jelentős költségmegtakarítást nyújt a munkaerő terén, mivel az operátor máshol is hasznosítható, miközben a Plaeto adagolja a formákat. A Plaeto különösen hasznos lesz majd számodra, ha naponta nagy mennyiségű formát kell tisztítani vállalkozásodban.

Ezenkívül bemutatásra kerül egy továbbfejlesztett próbanyomtató henger tisztító rendszer is. A folyamatirányítás részeként fontos, hogy a próbanyomtatási hengereket ugyanúgy tisztítsd meg, mint a gyártási hengereket, hogy a festék lehúzás pontosan tükrözze azt az eredményt, amit a nyomdagépen szeretnél látni.

A kiállításon továbbá látható lesz a már megszokott legendás anilox tisztító rendszerek széles választéka is, amelyeket világszerte oly sok nyomdász nagyra értékel és használ.

Ahogy mindig, az Alphasonics csapatával együtt rendelkezésedre állunk, hogy válaszoljunk az anilox vagy lemez tisztításával kapcsolatos kérdéseidre.

Chesire LX23

A Cheshire Anilox Technology egy új, kifejezetten a sleevek élettartamának meghosszabbítására kifejlesztett aniloxsleeve kialakítást mutat be, amely védi a hüvely széleit, valamint egy új gravírozást, amelyet úgy terveztek, hogy leküzdje a leggyakoribb keskenypályás nyomtatási problémákat és határozottan javítsa a nyomtatási minőséget a festékátvitel fokozásával, az egyenetlen átadásból eredő kráter effektek csökkentésével és az egyre finomabb felbontások használatának lehetővé tételével.

A díjnyertes Maxflo+ henger minőség is bemutatásra kerül, ez egy innovatív gravírozási kialakítás, amelyet több mint 12 éve fejlesztünk, hogy javítsa a festék nyomóformára történő átvitelét, drasztikusan csökkentve a habosodást, a festék fröccsenést, a foltosodást, a kráteresedést nagyfelületeken, a betömődést és a pontnövekedést.

A Cheshire Proflo hengereket nagy felbontású nyomtatáshoz használhatod, az EasyFlo HD henger ideális nagy opacitású fehér festék nyomtatására, míg a TactiloX henger segítségével kézzel tapintható nyomtatási effekteket hozhatsz létre..

Szeretettel várunk a Cheshire standján a 6-os csarnokban, illetve találkozhatsz képviselőjükkel a Mark Andy standján is a 4-es csarnokban.

 

MAXCESS LX23

A Maxcess, az automatizált és fenntartható pályamenedzselő rendszerek terén vezető szerepet játszó vállalat, új innovációit láthatod a Labelexpo Europe 2023 rendezvényen.

A Grimex Magyarország Kft. által már lassan 20 éve képviselt RotoMetrics márka mellett bemutatjuk neked a Fife, a Tidland, a Maxcess Vision Systems és a Componex márkákat, melyek megbízható, fenntartható és termelékenységet bíztosító rendszerek, hogy jobban, gyorsabban és okosabban dolgozhass.

Tökéletesítsd az öntapadó és címke alkalmazásaidat, a teljesség igénye nélkül, az alábbi újdonságokkal: 

  • A RotoMetrics új flexibilis stanca portfóliója lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláld a megfelelő kivágó szerszámot a specifikus alkalmazásodhoz, így javítva a nyomdagéped teljesítményét, függetlenül a nyomathordozótól.

  • A RotoMetrics RotoScan intelligens stanca állomása pontos vezérlést biztosít a változékony alapanyagokhoz, miközben lehetővé teszi az Ipar 4.0 analitikákat a hatékonyabb gyártásszervezéshez.

  • A Tidland RD AutoScore egy forradalmi riccelő rendszer, amely kivételes hatékonyságot nyújt, és teljesen automatizált oldal és vágásmélység vezérlést biztosít, csökkentve a beállítási időt, miközben növeled a gépkezelőid biztonságát.

  • A FIFE-500 MAX pályaszélvezető új szintet jelent a pontosság és megbízhatóság terén, minimalizálva a hulladékot a legmodernebb hálózati képességekkel.

  • A Maxcess Vision Systems az öntapadó és címke alkalmazásokhoz olyan kamerás csúcstechnológiát használ, amely segít észlelni a nyomathibákat, mint például a színváltozások, a hibás nyomtatás, a forma problémák. Mindeközben javítja az általános termékminőséget és csökkenti a hulladékot, így időt és erőforrásokat takaríthatsz meg vele.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .