HATÉKONY nyomtatási és

feldolgozási RENDSZEREK

Olyan NYOMDÁKNAK, akiknek fontos, hogy ane folyjon el a termélésben

Ofszet Fóliázógépek

Termo és vizes fóliázógépek ofszet nyomdák számára

bacciottini_logo
Az Ön kötészetében melyik az a művelet, ami a legjobban lassítja a munkát?

Bacciottini biegelő- és perforáló gépek

Minden digitális nyomda vágya, hogy még a legrövidebb határidőket is be tudja vállalni úgy, hogy a sietség a minőségen egy szemernyit se látszódjon. Hogy miért? Mert rengeteg olyan megrendelő van, akiknek létkérdés a gyors munka, és akik, ha Ön ügyes, ezért a szokásos pénzek helyett többet, sokkal többet is áldoznának.
 
A Bacciottini gépek kifejezetten digitális nyomdák számára készült speciális biegelőszerszámával, kitörés nélkül akár 14000 biegelést is elvégezhet óránként, így kevesebb munkaerőt köt le, ezzel időt és pénzt takarítva meg cégének. Ha nem szeretné az értékes és drága szakképzett munkaerejét naponta több óra biegeléssel lekötni, válassza ki az alábbi termékek közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő berendezést:

Bacciottini Pit-Stop 36

Pit Stop 36

Kifejezetten a digitális nyomdák igényeihez fejlesztve, mind formátumban, mind teljesítményben. Jelenleg a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő berendezés a kínálatunkban.

Bacciottini Pit-Stop 36

AF High Speed

Nagyobb formátum, nagyobb sebesség. Az új generációs gépek megújult hajtással és érintőképernyős vezérléssel a DG Line és az FM modellek között helyezkedik el teljesítményben.

Bacciottini Pit-Stop 36

D2H High Speed

Az FM gépnek megfelelő specifikáció, duplafejes rendszerrel. Ideális összetett munkákhoz, mely alsó-felső biegelést vagy lyukasztást és biegelést is igényel egy menetben.

Bacciottini Pit-Stop 36

Butterfly Easy 2 Fold

Különálló hajtogató egység két párhuzamos hajtással, akár 450 grammos kartonok hajtására. Az egység elhelyezhető bármely biegelőgép után.

Bacciottini Pit-Stop 36

Magic Easy Fold

Különálló hajtogató egység egy hajtással. A kiigazító asztalnak köszönhetően könnyedén csatlakoztatható bármely korábban üzembe állított biegelőgéphez. 120-600g közötti papírokkal dolgozhat vele. Ajánljuk fotókönyvek belíveinek előkészítéséhez. 

Bacciottini Pit-Stop 36

DG Line

Az igény szerinti nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó cégeknek ideális, valamint azoknak, akik magas minőségű termékeket szeretnének gyártani a digitálisan megnyomtatott anyagokból gyors és könnyű kezelhetőséggel.

Bacciottini Pit-Stop 36

FM High Speed

Jelenleg a legnagyobb teljesítményű Pit Stop gép 14000 leütés per órás sebességgel. Az alap szerszámokon kívül bővíthető kerek vagy szögletes lyukasztó készlettel.

Bacciottini Pit-Stop 36

Pulsed Perforation

Különálló ütemperforáló egység, amely csatlakoztatható bármelyik biegelőgéphez. Alkalmas hosszirányú perforálásra a teljes íven vagy előre megadott hosszúságig, pl. letéphető kuponok gyártására 

Bacciottini Pit-Stop 36

Easy Flat Fold

Különálló egy hajtásos egység, szabadalmaztatott hajtással. Csatlakoztatható bármelyik biegelőgéphez. 120-600g közötti papírokkal dolgozhat vele. Ajánljuk fotókönyvek belíveinek előkészítéséhez. 

Bacciottini Pit-Stop 36

Flash

Egyedi karton feldolgozó rendszer lézeres vagy késes vágással, illetve különálló biegelő állomással minta, kis vagy közepes példányszámok gyártására.

https://www.grimex.hu/wp-content/uploads/2016/11/cropped-grimex_web-11.png