Cartes új feldolgozó egységeket mutatott be a Labelexpo Chicago vásáron

Cartes bemutatta a fél rotációs fogaskerékmentes stancoló egységét, és a fél rotációs fogaskerékmentes lakkozó egységét, a GT sorozatban..

Cartes Labelexpo 2014

 

A fél-rotációs stancoló egység egészét a szervo motorok kontrollálják és egyszerű beállításokat biztosító eszközökkel vannak felszerelve.

Így például, a felülről hozzáférhető nyílás használata teszi egyszerűvé a stanclemez használatát és cseréjét a könnyen elérhető hengerrel.

Továbbá, minden adatfeldolgozás és gépi paraméter valós időben látható a kijelzőn, mely eltárolható a számítógépen és gyors előhívást, újra felhasználást tesz lehetővé visszatérő munkák esetén.

További funkciók az Air Gap rendszer (AGS), a kép torzító rendszer (IDS) és a multi-fej pozícionáló rendszer (MHPS).

AGS kezeli az ellen-henger dőlésszögét mikronos pontossággal és felügyeli a távolságot a szerszám és a vágandó anyag között, így szabályozza a vágás mélységét. A stanca és a hordozó vastagságának a kijelzőn való beállítása után állíthatja be az ellenhenger pozícióját a képernyőn a „tökéletes stancolás” érdekében.

Az IDS-sel, lehetőség van a különböző rendszerek hengereihez készült stancák automatikus adaptálására az eredeti kialakítási értékkel. Sőt a szoftver 20%-al képes bővíteni vagy szűkíteni egyidejűleg akár 5 stanca vágásig, anélkül, hogy megváltoztatná a köztes címke közöket. A torzítási képességnek köszönhetően lehetséges a más rendszerekre gyártott stancák használata és bővíthető  a feldolgozható címke formák száma anélkül, hogy új stancát vásárolna vagy feleslegesen tárolna mondja a Cartes.

Mint minden GT sorozat egységben, így a fél-rotációs fej is fel van szerelve automatikus pozicionáló rendszerrel mely javítja az esetleges címke köz szabálytalanságokat az előre nyomott anyagon.

Cartes SEMIROTARY GEARLESS DIE-CUTTING UNIT FOR GT SERIES

Teljes egészében szervo motor hajtja a fél-rotációs fogaskerékmentes flexo lakkozó egységet, szinten felső hozzáféréssel a hengerhez, hogy ezzel is könnyítse a munkát.

Hasonló software rendszer kezeli valós időben az adatfeldolgozást és a gépek paramétereit, lehetőséget adva ezek későbbi visszahívására és az IDS és MHPS funkciók növelik az egység termelékenységét.

Mindkét rendszer pályaszélessége: 360mm és a maximum/minimum formátum: 50-500mm.

A fél-rotációs fogaskerékmentes stancoló egység elérhető maximális sebessége:  60m/perc 0.2-2mm vastagságú stancaformákkal.

A fél-rotációs fogaskerékmentes flexo lakkozó rendszer működik teljesen rotációs és fél rotációs üzemmódban is, így bevonó lakkozásra és forma lakkozásra is használható, akár 60m/perc sebességgel.

Cartes SEMIROTARY GEARLESS FLEXO VARNISHING UNIT FOR GT SERIES

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .